"Златния" инвеститор от Трън: Разочаровани сме от резултата!

Ще изчакат Прокуратурата да се произнесе по случая
12 юни 2017 09:45,
24
"Златния" инвеститор от Трън: Разочаровани сме от резултата!
Снимка: БТА

Фирмата "Евромакс сървисиз" ЕООД, чието е инвестиционното намерение за добив на златна руда в района на Трън, разпространи до медиите позиция, в която заявява, че "приема резултатите от местния референдум в Трън като очаквани на фона на масираната манипулативна кампания сред местното население".

Още по темата

Според инвеститора при насрочването на референдума е имало отклоняване от законово установената процедура за разглеждане на такива инвестиционни проекти, което е рзочароващо за бизнес климата.

За да избегне напрежението, фирмата е отказала да се включи в кампанията за референдума и е направила съществена промяна в проекта си в отговор на обществените очаквания, заявяват от "Евромакс Сървисиз".

В позицията се казва още, че е важно да се чуе произнасянето на съда по протеста на Прокуратурата срещу незаконосъобразността на решението на Общинския съвет в Трън за провеждане на референдума.

Инвеститорът се надява скоро да има резултат и от разследванията по подадените от фирмата сигнали за рекет, отправяне на заплаха и палеж в информационния център в Трън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Златният инвеститор". Чакай че не разбрах точно какви са инвестициите му. Да само за заплати и то за минимални работни и печалби от десетки милиони такива инвеститори, не мерси. Това са пиявици.
3
7
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а защо частни и чужди фирми ще добиват златото, собственост на българската държава? как така при лошия социализъм и злато добивахме, и индустрия имахме, и селскостопанска продукция изнасяхме, а сега нищо не можем сами да произвеждаме и всичко внасяме, включително и чужденци да ни крадат златото.
2
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искате да ги превърнете в лунен пейзаж.Е кво се чудите, че ви заплашват?
1
0
 
96
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Златен инвеститор?Не е ли златен-грабител?