Алекс, за когото Борисов прати Спартана, иска да е пожарникар

5-годишното дете е добре, наблюдава ученическо състезание
13 юни 2017 11:15, Красимир Ангелов
8
Алекс, за когото Борисов прати Спартана, иска да е пожарникар
Снимка: 24 часа

5-годишният Алекс Караджов, за когото в началото на годината премиерът Борисов прати военен самолет, за да го лекуват от Бургас в София след усложнения от варицела, мечтае един ден да стане пожарникар, разказва историята му "24 часа".

Още по темата

Момченцето вече се чувства много добре и е сред зрителите на ученическото състезание "Защита при бедствия , пожари и извънредни ситуации", като дори се срещна с директора на бургаската пожарна комисар Васил Василев.

"Още веднъж искам да благодаря на премиера Борисов и на всички лекари от "Пирогов", които лекуваха сина ми", сподели пред изданието майката Диана.

Заради усложненията от шарката детенцето е трябвало да остане за лечение в София месец и половина, но вече е у дома си и се чувства добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Бургасдетепожарникар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не човек а желязо, просъскал агента капиталист. Не, комунист!! Това е Батко, сега е демократ но в сърцето си остава комунист защото още пази червената си книжка.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се почва. Първо пожарникар, а след това... От там нагоре, небе.
3
7
 
4
 
! Отговори
Разполагат преди 6 години
Бобо разполага с всичко като собственно. На чужд гръб и 20% такса е малко, хубаво е каро имаш ключ за държавната хазна в която не си вкарал 1 лв.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, някой казват, че Шефа бил лош и ***. Не винаги е така. Изпратил самолета и спасил детето. Благородно, смело, хуманно! Значи не е толкова лош, за *** не спорим, доказал го е във времето. Неоспоримо е! А стотиците болни от рак дечица за които няма пари, къде е Шефа? Защо търпя доктор Менгеле като министър, който унищожи и малкото останали читаво от Здравеопазването? Здравеопазването трябва да е еднакво за всички със сериозен проблем, а не някой с власт да се обажда и показва състрадание.
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво стана с онова цигле дето искаше да му правят урологична операция в Германия и отказа да се оперира в България? Баба му и дяда му ревяха,че не им давали пари за Германия.