Бира, цигари... 3 часа уговорки – скок и смърт (18+)

Самоубиец скочи от 6-ия етаж на блок в Шумен
14 юни 2017 08:45,
63

Снимка: "Труд"

27-годишен мъж от Шумен скоча от 6-ия етаж на апартамента си, въпреки, че спасители го разубеждаха 3 часа, но към 16,30 часа във вторник той предприе решително действие.

Младият мъж беше откаран в критично състояние в шокова зала на болницата в града. Лекари се бориха за живота му, но въпреки това самоубиецът почина в шуменската болница от травмите си.

Още по темата

Извънредният инцидент събра минути след 13:47 часа десетки спасители на ул. "Жечко Спиридонов" – полицаи, служители от пожарната служба с два специализирани автомобила и медицински екип с линейка.

Сигналът бил подаден от гражданин, който видял как мъжът виси от остъклената тераса. Психолог от областната полицейска дирекция влезе в жилището и през цялото време опитната дама преговаряше с мъжа да се откаже от намеренията си. На моменти ясно се виждаше как дори му държи ръката.

Шуменецът стоеше с преметнати два крака през парапета на терасата, на моменти излизаше целия извън балкона и дори затваряше прозореца зад гърба си. Накрая скочи за ужас на спасителите си.

Мъжът е страдал от психично заболяване и спрял да взема лекарствата си, казаха съседи на младия мъж пред "Труд". Живеел с майка си и баща си.

Жената му забранявала да пие и да пуши цигари, заради медикаментите, но затова отношенията със сина й били обтегнати. Според запознати, синът казал на баща си, че такъв живот му е омръзнал.

По време на спасителната акция бащата обяснил на полицаите проблема и веднага били купени цигари и бира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Друг път да не изпращат психоложка, а каратистка или боркиня. Бог да го прости момчето, отървал е себе си и родителите си. От мизерията в Родината още много хора ще превъртят.
43
1
 
2
 
! Отговори
безумие преди 6 години
Не разбрах защо тогава всички са присъствали ПБЗН, Полиция и т.п, като нямат намерения да спасят момчето за какъв *** са били там да гледат сеира сигурно ето още един млад човек си замина ...................... жалко
42
1
 
8
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Е като го е държал за ръката що не го е дръпнал вътре и да му бие два шамара да се освести?
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, не! По-неграмотни няма как да станете!
40
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са хора със психични проблеми. Отървал е някой от себе си занапред.
39
5
 
22
 
! Отговори
Jack Bauer преди 6 години
Абе как ще му държиш ръката и ще го оставиш да скочи. В мига в който го държиш не бива да го пускаш. Явно много филми съм гледал, но никъде парламентьора не пуска самоубиеца след като го е хванал.
38
5
 
44
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Не е трамплин...той не трябва да "отскача". Не е и одеало ....по-скоро е надуваем спасителен дюшек( има бутилка надуваща го за секунди)...за толкова време, са можели "устно" да го надуят...в цивилизованите държави такива дюшеци са в обурудването на пожарната...у нас - погребението излиза по-евтино...нали българите сме толкова много...
37
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам в какъв блок е живял и всички ние живеем ми идва и аз да се метна през балкона!
36
5
 
12
 
! Отговори
до Фандъкова преди 6 години
здравейте приятели вчера ми се случи нещо и искам да ви го разкажа,От банката дойдоха и си взеха колата ми за неплатени вноски ,и трябваше новия транспорт да ми е 94 в софия ,а онзи ден чета че фандъчка купила нови рейсове на газ в 21 век ,качвам се в 94 и какво да усетя остра миризма на газ според мен това е най новото отравяне на хората да умират от рак и инфаркт та много им дреме за момчето.ДИШАЙТЕ ГАЗЗЗЗЗЗ защото някой лапнал от общтествената поръчка милионите а вие дишаите газ а тряше ток
35
4
 
15
 
! Отговори
до 34 преди 6 години
Хайде,сложи си ръката на сърцето и честно отговори-ти би ли назначил психично болен,който е и лекарствено зависим?Като какъв?А другите работници и служители?Пред клавиатурата е лесно да се прави човек на майка Тереза!
34
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо невероятна работа! 3!! часа са го чакали да скочи! Едно платнище не можахте ли да опънете отдолу?!?!? Или да го прилъжат и да го закопчаят принудително. После щаха да го лекуват.Един живот на вятъра и мир на праха му :-((
33
3
 
39
 
! Отговори
34 преди 6 години
"Защо не пишете за мизерията в която е живял как никой не го иска на работа или как преживява със 160 лв инвалидна пенсия.Седнали да дават акъл как се спасява самоубиец...спасяват го от какво?!"Защото това не е интересно за медиите.Не става за новина.А това е в основата на проблема на този човек!И със самоубийците може да се работи и има резултати,стига тия,които го правят да не са поредните с напазарувана диплома от наш корумпиран университет,дето раздава оценки на кило не срещу знания, обаче.
32
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не пишете за мизерията в която е живял, как никой не го иска на работа или как преживява със 160 лв инвалидна пенсия. Седнали да дават акъл как се спасява самоубиец...спасяват го от какво?!
31
3
 
6
 
! Отговори
20, преди 6 години
До Сократис, така е, има си начини, но както сам си писал - обучени кадърни кадриса нужни, а не баби с връки в полицията и по другите служби, както е у нас.
30
19
 
6
 
! Отговори
varg преди 6 години
напълно го разбирам и аз бях така на ръба веднъж от несподелена любов с моя братовчед от шекер маала Еpжан на който се отдадох напълно. От мъка исках да имам някой до себе си и дори една вечер докато д'ртата спеше опитах да си напрая брат но по стар навик нещо обърках дупките и нищо не се получи, но такъв е живота. Ако и аз скоча ще ме запомните с творчеството на скандално извесните ми филми 18+ с участието на дечица на гробището, ще ме оцените чак тогава както великите творци.
29
4
 
7
 
! Отговори
??????? преди 6 години
ей убеждавам се вече че сме по зле и от сирия тук няма кой да ти помогне тия проклетници само за собствения си *** мислят..
28
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който не е хлътвал в здрава депресия, изобщо да не коментира. Здравият разум на човек в нормално състояние просто отсъства. Без външна помощ, а често и без медикаменти е абсолютно невъзможно да се излезе от състоянието. Така че човекът е имал нужда от помощ, а са го изтървали.
27
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че сме нация от некадърници е ясно, но биваше ли чак до там? Три часа бил висял и никой не е подложил под терасата надуваем батут или мрежа? Какви са органите ни по реда? Има ли въобще такива? И ако има - що вземат заплати служителите из тях? Тия са за уволнение!Във Връзкария се назначават само хора с връзки, които хабер си нямат от това, което трябва да работят.
26
5
 
28
 
! Отговори
prokleta durjava преди 6 години
абе вие три часа не можахте да опънете един надуваем дюшек ли *** с *** ,ей проклета държава бе вие сте го накарали да скочи момчето щото 70 хиляди шизофреници са по улиците и няма кой да им помогне боклюци с боклюците милиони само два милиона откраднахте за пожарната на летището това колко надуваеми дюшеци са ама нали някой в джоба трябва да ги сложи несретнници .
25
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СократисНа снимката се вижда как психоложката го държи за ръката, а само единия му крак е прехвърлен през прозореца. Могла е да го друпне изненадващо и да го свлече на земята имайки предвид че на око е няма и 50 кила тоя индивид.Възможности да го спасят предполагам е имало много, но българските "органи" са също толкова компетентни в овладяването на такива ситуации, колкото и в справянето с всякакви други - хич ги нема.Освен да се почесват и да ламтят за заплати друго не знаят.