Млада жена бере душа след катастрофа край "Боаза"

Челно са се сблъскали кола и влекач, пострадали са и деца
Обновена: 17 юни 2017 19:55 | 17 юни 2017 17:54, Веселина Йорданова
12
Млада жена бере душа след катастрофа край "Боаза"
Снимка: архив, БулФото

29-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа в местността "Боаза“. Това съобщиха от ОДМВР-Търговище.

Пострадалата е с черепно-мозъчна травма и перфорация на бял дроб.

В резултат на удара между товарен и лек автомобил в МБАЛ-Търговище са настанени за лечение и две деца: момче на 8 години - с открита рана на главата и момиче на 3 години - с фрактура на ключица и лява бедрена кост. Децата са без опасност за живота.

22-годишният водач на лекия автомобил от Велико Търново, движейки се с несъобразена с пътните и метеорологични условия скорост, на дясна крива е изгубил контрол над управлението на автомобила.

Колата се е завъртяла, навлязла е в лентата за насрещно движение и се е ударила във влекач „ДАФ” с прикачено полуремарке. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: катастрофаБоаза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Великотърновец преди 6 години
Това същество което е шофирало е рискувало живота на две малки дечица и на майка им. Като е сам да се трепе ако ще, но вози деца простака му долен, как може да не се съобразява.Купуват им автомобили на лайнцетата и си мислят, че са безсмъртни. *** трябва да бъде наказан с най тежката присъда за това нехайство на пътя.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьора е 22 годишен юнак,а пострадалата е 29 годишна.Четете бе хора.
10
4
 
2
 
! Отговори
Бат Сали преди 6 години
Ние не крадеме, ние само си береме. И тази жена и тя така.
9
1
 
13
 
! Отговори
matao преди 6 години
До АнонименЗа всичко сте прав, но ще ме извините: Боаза не свързва южна със северна България. Това е проход във възвишение между Омуртаг и Търговище и така е - с много завои и сравнително тесен. Проходът не е дълъг като разстояние и не отнема повече от 10 минути да се премине. Но съм свидетел на неоправданата нетърпеливост на шофьорите да изпреварват там без капка видимост, все едно 3 минути напред или назад имат значение...
8
1
 
9
 
! Отговори
А преди 6 години
Боаза не свързва южна и северна Б-я. Намира се в Североизточна Б-я преди Търговище. От едната страна са скали, а от другата- дълбоко дере. Много хора са изгубили живота си там поради непознаване на пътя и висока скорост.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Може нещо друго да е предизвикало катастрофата, а не метереологичните или пътните условия."Нещо, като износени зимни гуми през лятото. Нали сега е модерно да не се дават пари за втори чифт. Останалите неща ги пише номер 3
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е планински,опасен път,с много завои и липса на видимост,урви,на места и дупки.Трябва да си откачен да караш с висока скорост.Крайно време е,да се прокара стабилен път и тунел между южна и северна България.
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Боаза" си е опасно място за шофиране при всички случаи. Дано се оправят хората.
4
1
 
11
 
! Отговори
До хаха преди 6 години
Чети внимателно,явно и шофъора е бил ,,наблюдателен и внимателен" като теб.Това ваше необективно самочувствие ще нанесе явно щети на цялото ви интернет поколение.Право казва 3-в реалния живот не е като в нета.
3
1
 
34
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Ти философе минавал ли си през Боаза,Петрохан или Шипченския проход? Имаш ли книжка и карал ли си кола? Много точно е определението ,,несъобразена скорост".По тези завои всеки трябва да съобразява възможностите си и хлъзгавината на пътя.Надцениш ли се-това е резултата.За един рутиниран шофьор 40 километра са едно,за един 22 годишен невръстен фукльо с половин година стаж съвсем друго. Запомнете: Пред клавиатурата е лесно,а в реалният живот е друго. Трябва и мозък!!!!
2
9
 
0
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Явно влекача се е движил с много висока скорост, защото просто няма начин тази 29 годишна с малък опит като шофьорка да е направила нещо нередно нали?Хахаха ей *** народ и това си е.
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитат: "движейки се с несъобразена с пътните и метеорологични условия скорост"Е, ясно е, че няма как да определиш каква е съобразената скорост, а несъобразена скорост е тази, с която си шофирал, независимо колко и с какво си я съобразявал. В случая обаче даже и КАТ са забравили собственото си определение - скороста е винаги несъобразена, ако не е превишена. Може нещо друго да е предизвикало катастрофата, а не метереологичните или пътните условия.