12-годишното момче било фелдшерката... от кеф

Линейката в Роман дошла на време – 4 минути след сигнала
18 юни 2017 16:36, Мария Захариева
72
12-годишното момче било фелдшерката... от кеф
Снимка: Булфото, архив

12-годишното момче, ритнало фелдшерка след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало "от кеф".

Росица Годжовска е фелдшерката, отзовала се на спешен сигнал за порязан мъж, разказва BTV. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

Още по темата

Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала.

Нападнатата фелдшерка заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент й се случва за първи път. 


72
Още по темата: романромифелдшер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
Д и Н преди 1 година
"Спешна помощ" в Роман работи добре!В *** компании, на бира и кебапчета, също се "работи" добре.Келешът, ритнал фелдшерката, е бил в компанията и е пил заедно с тях. Келешът е л...йно - от ония, дето по цели нощи вилнеят,правят пакости в училище, чакат детските от мангомата и се хранят от данъците на работещите. И си правят кефа...!В Роман защитени са, само удобните гласоподаватели на кмета и ближните му.Росица да се пази! И да не плаща данъци!
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Епа от кеф та ,да не от задължение!!
Удрииииии...щом и позволихме да ни се качат на главата!
43
0
 
16
 
! Отговори
Митко преди 1 година
Вие хора живеете в някаква изкривена реалност. Как може за порязана ръка да се вика спешна помощ?!? Спешна помощ се вика при инфаркт, инсулт, загуба на съзнание, за нещо наистина животозастрашаващо. Ако направят системата както е по белия свят - в линейките няма доктори, има само парамедици които са обучени да те закрепят и подготвят да те види доктора в спешното отделение, ако за всяко посещение в бърза помощ се плаща, тогава нещата ще си дойдат на мястото. За навика в България да се налита на
42
0
 
3
 
! Отговори
Край преди 1 година
Няма дума охранител - ти си ПАЗАЧ. Това че в системата има нещо гнило не може да е основание на неграмотни индивиди да налитат на бой на лекари. Лекаря не е там за да съчувства. Ако беше прав Доктор Хаус трябваше да го спукват от бой всяка серия.
41
1
 
2
 
! Отговори
Край преди 1 година
До охранения отдолу. Това с евентуалното умиране хората от бърза помощ го чуват през час. Реално не минава дежурство без някои да им умре в ръцете. И ще ги черпиш и ръцете ще им целуваш ако спасят твои близък. Ако не успеят _ пак!
40
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На практика измислиха малолетното момче, за да не съдят ***-я ***-н
Този Митко малолетния ще го храним цял живот
Няма детски педагогически стаи
Няма ТВУ
Голям кеф е тая ( криворазбрана) демокрация.
39
0
 
2
 
! Отговори
хм преди 1 година
До Анонимен - Думата "кеф" е гръцка.

не е гръцка! Идва от арабски, а гърците я използват като заемка. Това обаче не е от голямо значение. Важен е смисълът, който обаче е вече силно замъглен. Иначе фразата, която чвато използваме без да се замисляме: " Дойде му/и кефа!" чудесно подсказва за какво става дума.
38
1
 
35
 
! Отговори
Край преди 1 година
Да посегнеш на човек които идва да ти помага - това е животинска проява. Закъснял-подранил, некадърен, - добър - лош този човек идва да ти ПОМАГА. Държавата трябваше отдавна да СМАЖЕ без всякаква милост тези посегателства. Не ви ща евросъюза, еврата, метрата, магистралите и всички благини ако за да ги имаме това трябва да се търпи.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 39

Не ни изклаха, защото с тази задача се бяха заели питиетата, дето се правят на турци.
Тях ние ги клахме повече, отколкото те нас. Затова у нас те бяха толкова малко, преди правешкият *** да почне да внася роднините им от някои съседни държави. Но и с тях ще се справим.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До хм

Думата "кеф" е гръцка.
35
1
 
23
 
! Отговори
Край преди 1 година
Ще си търси "правата по съдебен ред". 26 г. можеш ли да чакаш. Държавата не може да накара това уродче да ти плати и лев. Държава нямаме лельо. Намери некой роднина да го издебне и да му отвърти главата. И повече не гласувай - няма смисъл - държава нямаме.
34
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как не ви изклали *** за пет века, български свна.
33
1
 
18
 
! Отговори
решението е преди 1 година
само едно - събират се определен брой хора намират 12 годишното пишлеме и не му позволяват да направи 13 - и защо по дяволите не се казва че са от черната боя тея изверги ?
32
2
 
4
 
! Отговори
хм преди 1 година
Как тъй от кеф! Кеф е турска дума и се отнася до оргазъм. Какво искат да кажат с това заглавие?!
31
1
 
12
 
! Отговори
Истина преди 1 година
Българи, Турци и м,,,,,,,,и !Кой със какво допринася за тази държава? И до кога? Зачестиха случаите с невинни и безащитни !!!!!!!!!!!
30
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей така за кеф , много ме радват подобни изпълнения ,
29
4
 
16
 
! Отговори
ромски рабути преди 1 година
Еееееее,не пипайте хелектората на Боци Трътката,нека си им е кеф.
28
1
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
В Роман няма много линейки
Линейките са към София и София област обединено от няколко години ( с " реформа")

В скоро време със *** ще означават и думата " реформа"
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айдеее,*** почнаха да налагат донорите си.До кога беее,господа политици!!!!
26
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия умници в парламента не могат да защитят още полицаите за изпълнение на служебни задължения. А вие искате и лекари да бъдат защитени. Не разбрахте ли че тази държава е слаба и не може да даде защита на служителите си. Тя защитава силните на деня и мафията защото има интерес от тях. Хората без възможности, в неравностоино положение не представляват интерес