12-годишното момче било фелдшерката... от кеф

Линейката в Роман дошла на време – 4 минути след сигнала
18 юни 2017 16:36,
72
12-годишното момче било фелдшерката... от кеф
Снимка: Булфото, архив

12-годишното момче, ритнало фелдшерка след като тя се отзова на спешен сигнал за пострадал мъж, я нападнало "от кеф".

Росица Годжовска е фелдшерката, отзовала се на спешен сигнал за порязан мъж, разказва BTV. На място е имало голяма компания, която е празнувала и след скандал между двама мъже, единият порязва ръката си с чаша и съседите викат спешен екип.

Още по темата

Според тях медиците се забавили най-малко с половин час и това е предизвикало агресията на момчето. От спешния център отричат да има закъснение.

При проверка в спешния център е установено, че линейката е пристигнала на адрес на четвъртата минута от подаването на сигнала.

Нападнатата фелдшерка заяви, че ще си търси правата по съдебен път. За 13 години стаж в системата подобен инцидент й се случва за първи път. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: романромиФелдшер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
4
 
! Отговори
Д и Н преди 6 години
"Спешна помощ" в Роман работи добре!В *** компании, на бира и кебапчета, също се "работи" добре.***, ритнал фелдшерката, е бил в компанията и е пил заедно с тях. *** е л...йно - от ония, дето по цели нощи вилнеят,правят пакости в училище, чакат детските от мангомата и се хранят от данъците на работещите. И си правят кефа...!В Роман защитени са, само удобните гласоподаватели на кмета и ближните му.Росица да се пази! И да не плаща данъци!
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Епа от кеф та ,да не от задължение!!Удрииииии...щом и позволихме да ни се качат на главата!
43
0
 
17
 
! Отговори
Митко преди 6 години
Вие хора живеете в някаква изкривена реалност. Как може за порязана ръка да се вика спешна помощ?!? Спешна помощ се вика при инфаркт, инсулт, загуба на съзнание, за нещо наистина животозастрашаващо. Ако направят системата както е по белия свят - в линейките няма доктори, има само парамедици които са обучени да те закрепят и подготвят да те види доктора в спешното отделение, ако за всяко посещение в бърза помощ се плаща, тогава нещата ще си дойдат на мястото. За навика в България да се налита на
42
0
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
Няма дума охранител - ти си ПАЗАЧ. Това че в системата има нещо гнило не може да е основание на неграмотни индивиди да налитат на бой на лекари. Лекаря не е там за да съчувства. Ако беше прав Доктор Хаус трябваше да го спукват от бой всяка серия.
41
1
 
3
 
! Отговори
Край преди 6 години
До охранения отдолу. Това с евентуалното умиране хората от бърза помощ го чуват през час. Реално не минава дежурство без някои да им умре в ръцете. И ще ги черпиш и ръцете ще им целуваш ако спасят твои близък. Ако не успеят _ пак!
40
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На практика измислиха малолетното момче, за да не съдят ***-я ***-нТози Митко малолетния ще го храним цял животНяма детски педагогически стаиНяма ТВУГолям кеф е тая ( криворазбрана) демокрация.
39
0
 
3
 
! Отговори
хм преди 6 години
До Анонимен - Думата "кеф" е гръцка.не е гръцка! Идва от арабски, а гърците я използват като заемка. Това обаче не е от голямо значение. Важен е смисълът, който обаче е вече силно замъглен. Иначе фразата, която чвато използваме без да се замисляме: " Дойде му/и кефа!" чудесно подсказва за какво става дума.
38
1
 
36
 
! Отговори
Край преди 6 години
Да посегнеш на човек които идва да ти помага - това е животинска проява. Закъснял-подранил, некадърен, - добър - лош този човек идва да ти ПОМАГА. Държавата трябваше отдавна да СМАЖЕ без всякаква милост тези посегателства. Не ви ща евросъюза, еврата, метрата, магистралите и всички благини ако за да ги имаме това трябва да се търпи.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39Не ни изклаха, защото с тази задача се бяха заели питиетата, дето се правят на турци.Тях ние ги клахме повече, отколкото те нас. Затова у нас те бяха толкова малко, преди правешкият *** да почне да внася роднините им от някои съседни държави. Но и с тях ще се справим.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До хмДумата "кеф" е гръцка.
35
1
 
24
 
! Отговори
Край преди 6 години
Ще си търси "правата по съдебен ред". 26 г. можеш ли да чакаш. Държавата не може да накара това *** да ти плати и лев. Държава нямаме лельо. Намери некой роднина да го издебне и да му отвърти главата. И повече не гласувай - няма смисъл - държава нямаме.
34
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как не ви изклали *** за пет века, български свна.
33
1
 
19
 
! Отговори
решението е преди 6 години
само едно - събират се определен брой хора намират 12 годишното *** и не му позволяват да направи 13 - и защо по дяволите не се казва че са от черната боя тея изверги ?
32
2
 
5
 
! Отговори
хм преди 6 години
Как тъй от кеф! Кеф е турска дума и се отнася до оргазъм. Какво искат да кажат с това заглавие?!
31
1
 
13
 
! Отговори
Истина преди 6 години
Българи, Турци и м,,,,,,,,и !Кой със какво допринася за тази държава? И до кога? Зачестиха случаите с невинни и безащитни !!!!!!!!!!!
30
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей така за кеф , много ме радват подобни изпълнения ,
29
4
 
17
 
! Отговори
ромски рабути преди 6 години
Еееееее,не пипайте хелектората на Боци Трътката,нека си им е кеф.
28
1
 
9
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
В Роман няма много линейкиЛинейките са към София и София област обединено от няколко години ( с " реформа")В скоро време със *** ще означават и думата " реформа"
27
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айдеее,*** почнаха да налагат донорите си.До кога беее,господа политици!!!!
26
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия умници в парламента не могат да защитят още полицаите за изпълнение на служебни задължения. А вие искате и лекари да бъдат защитени. Не разбрахте ли че тази държава е слаба и не може да даде защита на служителите си. Тя защитава силните на деня и мафията защото има интерес от тях. Хората без възможности, в неравностоино положение не представляват интерес