Психично болен нападна поп и клисарка в Свищов

Мъжът станал агресивен ненадейно и без причина
18 юни 2017 17:24,
10
Психично болен нападна поп и клисарка в Свищов
Снимка: Булфото, архив

Психично болен мъж е нападнал свещеник и клисарка в центъра на Свищов. Инцидентът станал около 12,15 часа в неделя в крайдунавския град. В полицията е бил подаден сигнал, че неизвестно лице се е нахвърлило върху поп и служителка на църквата "Света Троица".

Още рано сутринта по време на неделната служба извършителят бил пред храма и е пускал религиозна музика, разказва "Труд". Ненадейно и без причина обяче той станал агресивен и ги нападнал, като нанесъл удар в носа на жената. На мястото незабавно е пристигнала полиция и З.А. е задържан. В последствие е установено, че мъжът е с психични отклонения и страда от параноична шизофрения.

Срещу него е образувано бързо производство за хулиганство и е откаран в държавна психиатрична болница във великотърновското село Церова Кория. Пострадалата свищовлийка е била откарана в Спешна помощ, а медиците са констатирали, че е с фрактура на носа. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Свищовпсихично болен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DNES.BGЗАЩО СКРИХТЕ СТАТИЯТА ЗА "МАЯ",НАПАДНАТА ОТ СИНА СИ-ШИЗОФРЕНИК ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ?!... ДОСТА СЕРИОЗНИ И ВАЖНИ ЗА ХОРАТА СЪВЕТИ,ПОРАДИ ЛИПСА НА РЕЛИГИОЗНИ ПОЗНАНИЯ,ИЗПИСАХ В РАЗСТОЯНИЕ НА ЕДИН ЧАС!ИЛИ ИМАТЕ ИНТЕРЕС ДА СИМУЛИРАТЕ"ФУНКЦИЯ НА СРЕДСТВО НА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ"! НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ОТ ГРОЗОТАТА НА ОБСЛУЖВАНЕМАНИПУЛАТИВНО И ФАЛШИВО?!А ЖАЛБИ И ОПЛАКВАНЕ ОТ ДЕЛИТАНТСКИТЕ ВИ УСЛУГИ НЕ ВИ ЛИ ПРИТЕСНЯВАТ?!НЕ МИ СЕ СЛУЧВА ЗА ПРЪВ ПЪТ,ДЕБЕЛОКОЖИ,БУКВАЛНО,ИЗМАМНИЦИ?! НЕ СТЕ БЕЗСМЪРТНИ!
2
2
 
12
 
! Отговори
Няма смисъл да пишем преди 6 години
Писахме, писахме, писахме тук какво ли не по повод на други случаи като този.Ясно е, че трябва да се предприемат две неща:1. Всички психично болни, които биха могли да станат агресивни, под ключ в съответните здравни заведения. Няма пари, но има откъде да се вземат.2. Зверски наказания за кръвосмесителни връзки, а също и за възможности, дадени на психично болните да се размножават.Звучи нехуманно, но у нас вече е под въпрос оцеляването на онези, които плащат данъци и осигуряват прехраната.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е нападнал поп, не е бил толкова луд, колкото го изкарвате. Те и Ницше за луд го определиха, след като написа Антихриста, но...