Роми пребиха фелдшерка, празнували излизане от затвора

Пострадалата жена смята да съди нападателите си
18 юни 2017 08:17,
123
Роми пребиха фелдшерка, празнували излизане от затвора
Снимка: архив Булфото

Фелдшерка от филиала на спешния център в Роман бе пребита от група роми след като екип се отзовал на повикване за инцидент.
 
Екипът попаднал пред жилищен блок в града, пред който около 50 роми празнували излизането от затвора на 28-годишния Георги Марков. Именно той пострадал като си разрязал ръката, вероятно със счупена бутилка.

Пияната компания се възмутила, че фелдшерката Росица Годжовска действала много бавно и според тях тя не обърнала достатъчно внимание на пострадалия. Няколко души се нахвърлили върху уплашената жена и започнали да я ритат и блъскат.
 
Фелдшерката все пак успяла да се измъкне от тълпата и да се качи в линейката, която веднага потеглила към центъра. По пътя шофьорът помолил за помощ полицията за справяне с агресивните роми. По-късно униформените арестували няколко от най-буйните.
 
"Такъв ужас не съм изживявала отдавна", сподели пред "24 часа" пострадалата Годжовска.

"След нападението срещу мен съм цялата в натъртвания и синини. Моите колеги в центъра ми оказаха помощ, но очаквам да бъда прегледана и от съдебен лекар и ще съдя нападателите си", разказа още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
? преди 6 години
Анти-българските "коментари" от чуждестранните *** (които се представят УЖ за българи) защо НЕ са изтрити??
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 54Ми то сивото е електорат бе, майна.
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама я да набият полицая, а? Няма да посмеят, че лошо им се пише в ареста.
59
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лично оръжие за всеки лекар на служба. По добре "Калашников" с два пълнителя, че тая *** се нарои много
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ вижда тая неспаведливост.Ще ни накаже без лекари и сестри в скоро време.Жалко, че и невинни ще страдаме от това.
57
0
 
8
 
! Отговори
До Цонко преди 6 години
Новата специалност не е " спаринг медик", а емигрант- медик.Не искат младите лекари , да ядат бой, след като завършат медицина и това си е.Да им се " чудиш на акъла".
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Празнували излизане от затвора...а сега ще празнуват влизане
55
0
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
За голямо съжаление нещата се повтарят, потретят и т.н. ,а решение на проблемите НЯМА.Всичко е много просто и е в ръцете на полицията ,защото следващият път могат да я утрепят и тогава пак нищо.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИнженерДобро предложение правиш. Но, според мен, тези 10 години трябва не "да лежи", а да работи каторжен труд в урановите мини.Въведе ли се такава санкция, много бързо ще им се изпари желанието да бият!
53
0
 
8
 
! Отговори
Р преди 6 години
Да се оправят сами ***.Отиват да ги лекуват ,а в замяна бой.*** са това и не заслужават нищо.
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В нормалните страни тия щяха да бъдат пребити от бой от полицията, а после тоя дето е излязъл пак щеше да влезе в затвора, но българите са прекалено страхливи да набият членовете на БХК и няколко съдиии и да си решат проблема. Страхливците ги бият
51
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В западните страни, когато има нужда от линейка или пожарна, на мястото задължително присъства и полицейски патрул. Толкова ли е трудно това да се направи и тук? Или просто не е изгодно някому?
50
0
 
24
 
! Отговори
Козия рог 3* преди 6 години
Валери Симеонов къде е?Нали стана шеф на малцинствата в парламента.От къде и как са договорени ромските 10% от гласовете на ПФ?Къде са милионите Евро за ромското включване ?
49
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз само веднъж повиках Бърза помощ заради майка ми, която е възрастна вече, плачеше от болки в стомаха.Отговориха ми:- Закарайте я с такси, ние не сме такси.Това се случи миналата година в гр. Варна.От тогава изобщо не съжалявам когато роми бият лекари.Аз съм българин и не дойдоха, плащам данъци!
48
0
 
35
 
! Отговори
Ако българската.. преди 6 години
..държава продължава да нехае след подобни случаи, вероятно ще стигнем до ситуация, когато след подобно събитие на следващия ден новината ще е "Малка бойна група от въоръжени мъже нападна десетки в ромската махала на град/село...".С това ширещо се беззаконие рано или късно ще стигнем до там!
47
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакам с нетърпение момента когато глутница от 50 развилнелисе "рома" нахлуят е парламента и изпоритат 240 хрантутника.
46
0
 
56
 
! Отговори
Инженер преди 6 години
Линейките изобщо не трябва да ходят в тези квартали. Първо, викат линейка за щяло и нещяло, дори и да не е спешен случая. Това е защото не са осигурени и така не плащат. Плащаме ние. Нападение над лекар, пожарникар, полицай или учител по време на работа, трябва да се третира като тежко престъпление и да се лежи минимум 10 г.
45
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да направят частни болници.С яка охрана и полицейски постове. Плащаш си- лекуват те превързват те и тн.Не си плащаш на лекарите- лекуваш се сам.Скачаш на бой на докторите- охраната бие и стреля а полицайте арестуват. Сега тая женица въобще ще иска ли да си върши работата?Най-вероятно се чуди къде да емигрира.
44
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леко се е отървала само със синини.Шведите бият по-яко!
43
0
 
35
 
! Отговори
Истина преди 6 години
Ще имат същия повод за празнуване!Честито