Загиналият край Ребърково – 35-годишен пожарникар

Тази сутрин ТИР с германска регистрация удари микробус
19 юни 2017 18:00,
8
Загиналият край Ребърково – 35-годишен пожарникар
Снимка: архив, Булфото

35-годишен пожарникар е загиналият в катастрофата край село Ребърково тази сутрин, съобщиха от МВР.

Още по темата

Загиналият е служител на МВР–Монтана и случаят се поема от Окръжна следствена служба.

Тази сутрин по пътя Мездра–Ботевград по главен път Е-79, при разклона за село Ребърково, тежкотоварен камион с немска регистрация удари микробус, който се е опитвал да се включи в движението.

На място е загинал 35-годишният пожарникар от Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Миро преди 6 години
Еи буклуци спрете да пишете за хора които не познавате аз имах честа да го познава и мога да кажа лека ти пръст приятелче това беше стойностен човек а не като вас злобни *** но в бг само такива останаха жалко
7
0
 
2
 
! Отговори
Петър преди 6 години
И специално за всички омрази който пишат тук,на тов свят застраховани няма и акопо някакъв повод пожарната се озове във вас няма да имате такова мнение. Толко ви е акъла болни мозъци,а за човека оставя невръсно дете...това е човешка трсгедия,но *** като вас немогат да го проумеят.
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как се е включил в движението? От селскио път на градскио ли? Този си е мислел че кара пожарната кола и всички ще му правят път! Ако ти е писано да се удавиш няма да се обесиш. Съдбата е безмилостно жестока. Бог да го прости човека!
5
2
 
9
 
! Отговори
Монтана село преди 6 години
От Монтана село не знаят как да се включат в движението на магистралата.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чукал е частно, с ясното съзнание че няма право на това и го е застигнала дългата ръка на съдбата. Да му мислят тези които само реват за увеличение на заплатите, а всъщност докато са на работа дремят уморени,стресирани и рушветчийстват. А когато са в почивка бачкат частно и са на хранилка при бандитите,цивилните им колеги.
3
4
 
12
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
до 2що бачкат скрито, щито им стигат заплатите сигурно, ако имаш заем за жилище с 800 кинта заплата как ще живеш и деца ще гледаш.Оня министъра им нали аргументи искаше, ето го нагледен.
2
5
 
21
 
! Отговори
... преди 6 години
Лека му пъст на човека! ОБАЧЕ много от тях (пожарникари, полицаи) ходят да работят на черно в извън раблтно време. Това от всякакви гледни точки е опасно, поради това, че след или преди дежурства организмът има нужда от почивка. Работата е изключително отговорна, то даже е по- добре да нямат такава, но е редно да се спазват предпосанията. Преди години един пожарникар ми лепеше плочките в апартамента и каза, че отива на работа да се наспи, а през другото време работи частно... изводите за вас
1
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои пожарникари и полицаи си мислят, че са безсмъртни. Като не караш патрулка и пожарна пък не спазваш предимство така става!