20-часова драма: Мъж държа детето и майка си заложници

Вчера полицаи извели 31-годишната майка на детето
22 юни 2017 20:40,
10
20-часова драма: Мъж държа детето и майка си заложници
Снимка: архив Bulphoto

Баща държа 3-годишното си момченце и 75-годишната си майка като заложници близо 20 часа в апартамент в Бургас, съобщиха от пресцентъра на МВР в морския град.

През цялото време полицията се е опитвала да освободи детето и възрастната жена, съобщи БТА.

36-годишният мъж с инициали М.Ж. е задържал сина си и майка си в 18,45 часа вчера в апартамент в бургаския комплекс "Славейков".

В момента детето и бабата са в добро здравословно и психическо състояние, като с тях допълнителни действия ще провеждат служителите от Института по психология към МВР.

Всичко е започнало със семеен скандал, за който е било съобщено вчера в дежурната част на ОДМВР в Бургас. При пристигането на мястото на инцидента полицаите са успели да изведат от жилището 31-годишна жена от Бургас, живееща на семейни начала с буйстващия мъж.

Служителите били заплашени от мъжа, че ще намушка тригодишния си син, ако се опитат да го изведат от жилището, демонстрирайки намерението си с кухненски нож, опрян до вратлето на момченцето.

След заплахата бургазлията успял да заключи входната врата, барикадирайки я с мебели и заковавайки я с подръчни средства, като останал в апартамента на четвъртия етаж с детето и 75 годишната си майка.

Около 14,30 часа днес след преценка и анализ на създалата се ситуация апартаментът е щурмуван през терасата. Детето и бабата са изведени, а мъжът е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИКОГА НЯМА ДА ВЗЕМА СТРАНАТА НА ТОЗИ ПСЕВДО БАЩА!!!!ДА ЗАПЛАШИ , ЧЕ ЩЕ УБИЕ МАЙКА СИ МОЖЕ ЖЕНА СИ СЪЩО МОЖЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАМУШКА СЪЩО МОЖЕ!!!НО ДА ЗАПЛАШИ, ЧЕ ЩЕ УБИЕ ДЕТЕТО СИ НА 3 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ТОВА Е НЕПРОСТИМО!
3
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой го знае колко болка и мъка е преживял чиляка...Тая държава те смазва и изплюва като луд, дори Иисус да се казваш
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се увеличиха лудите в тая държава,бе.От тая мизерия нормални не останаха.
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на полицаите щом всичко е минало без жертви! Горкото дете!