Дете, гайда и... варненец мята от тераса гореща вода по малчугани

А децата просто си играели на детска площадка
Обновена: 22 юни 2017 18:31 | 22 юни 2017 18:24, Камелия Цветанова
88

 

Клип, публикуван в социалната мрежа, предизвика гневна на варненци. На него се вижда как мъж хвърля от 5-ия етаж полиетиленов плик с вода върху децата, които играят на площадката пред блока му.

За щастие пострадали няма. Причина за агресията е момче, което свири на гайда и според мъжа, вдига невъобразим шум.

Инцидентът е станал около 18 часа вчера на детската площадка до блок 209 във варненския квартал "Кайсиева градина".

Свидетелка  разказа, че момченцето свирело много хубаво на гайда, децата на площадката играели хоро, а минувачите спирали, за да им се порадват.

"После чух, че децата се разпищяха и отгоре литна една черна торбичка и уцели децата. Децата пищяха, бяха доста шокирани, това за мен е недопустимо", разказа тя.

Свиренето на гайда обаче подразнило и други живеещи в блока.

"Една жена от горните етажи псуваше детето... не можела да си чуе телевизора, да ходел да свири другаде", каза жена, също станала свидетел на инцидента.

Оказа се, че доста обитатели на блок 209  се оплакват от децата.

"Тук има много хора, които остро реагират. Те не могат да си починат нито денем, нито вечер. През деня са малките, вечерта са големите", каза Гинка Димова пред БНТ.

Родителите на малки деца бяха на друго мнение. Според един от тях - Александър Желязков, след като има детска площадка пред блока е нормално малчуганите да играят там.

От полицията заявиха, че няма подаден сигнал за инцидента, но ще направят проверка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно е деца да играят и да викат а друго е да организират културно-масово мероприятие - концерт. Има си места за концерти. Наричат се коцертни зали, театри, опери, читалища. Когато концерта е на открито се иска разрешение от общината и се договарят условията. Улицата и детските площадки не са място за концерти или за репетиции независимо дали са деца или не. Гайдата е доста шумен акустичен инструмент и колкото и да е талантливо детето никой не е длъжен да му слуша репетициите. 112 е трябвало.
60
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
водата да е студена, за най-силен ефект!Някой пък може да си хареса тъпан, и той ли е нормално да се раздумка в града пред блока щото бил дете разииш ли! Аре май,ната ви селска!
59
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на тоя *** с гайдата, един леген с вода 15-20 литра и няма да повтори !
58
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата не са тоалетна хартия, за да може нас...ани родители (такива които не ги възпитават и бягат от отговорност) да си избърсват нас...аните зад...ници!Преди някой да създава деца само защото трябвало да се разпише, че видиш ли и той бил голям и можел да прави/цвъка деца, да се научи и да ги възпитава и да носи отговорност за техните действия!!!
57
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има "Закон за етажната собственост". Там е указано кога може да се шуми и т.н.Децата трябва да се възпитават и да се научат на думичката "НЕ", защото въпреки че са деца те СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС ЗАКОНИТЕ И С ДРУГИТЕ ХОРА!Оправданието "ами дете е, то не разбира" не важи, защото това дете си има родители и те ТРЯБВА ДА ГО ВЪЗПИТАВАТ!Какво правим ако едно дете хване един нож и както си играе наръга някого?!? Пак ли ще важи оправданието "ами детенце е, играе си".
56
15
 
12
 
! Отговори
Потресена съм преди 6 години
Чета тук че хората били много уморени от работа и искали да си почиват, а пък видиш ли децата им пречат! Замислихте ли се, че и вие им пречите бе! Гоните ги, крещите им, правите им забележки да са по-тихи! Това са деца!!!! Къде да отидат, за Бога?!? Що не се наемете на някой възрастен като вдига шум - я с чалга, я с ремонт? На децата сте силни! Да я закриват вече тая държава и да се знае!
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как пък разбраха, че е гореща вода? Пълни лъжи
54
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата им пречели да си гледат телевизията видиш ли, а пред тумба от пияни шведи ни гък ни стон - ами марш на село, бе ***. Това не е никаква изненада варненци са най-наглото просто мьекащо стадо стъпвало по тази земя. Ай Ай Ай.
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простаци има навсякъде !Даже и във Варна .....
52
5
 
23
 
! Отговори
smile преди 6 години
обичам децата,ама наистина не е приятно-прибираш се скапан от работа,отваряш прозореца да влезе малко свеж въздух и гайда да ти зацвили..а и не мисля,че човека е искал да ги нарани,по-скоро да ги ,,прогони"..да беше метнал саксия да го захули човек,ама пликче с вода..а ,,гайдарчето"-има талант детето,поздравявам го за което..ама си има школи,учебни центрове,кръжоци..там надувай гайдата колкото душа ти иска :)
51
15
 
13
 
! Отговори
ves преди 6 години
Чета коментарите и не мога да повярвам.Хора часът е 18 нормалните се събират на по биричка ,жените клюкарстват а децата се радват на един два часа свобода.Тоя дърт пезевенк като се е затворил в къщи сам и целия свят му е крив по добре да се метне отгоре.
50
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите мразят децата , стрелят ги със въздушни пушки , заливат ги с гореща вода ...няма бъдеще за такава нация, която не може да прости на едно дете че свири .Днес съдиха и едно дете че ритнало учителката -изкараха го най големия престъпник , а каква стока е учителката всички мълчат . България няма нужда от деца, бягайте, бягайте хора с деца от тези побеснели, изтрещели българи
49
2
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
До Неварненец(53)Сморазправата идва заради отказа на ченгетата на вършат каквато и да е работа по опазване на спокойствието на хората.
48
4
 
18
 
! Отговори
. преди 6 години
Аз съм потресен повече от речника на децата, отколкото на деянието на дядката.
47
3
 
3
 
! Отговори
Неварненец преди 6 години
До ВарненецИзвикахте ли полиция, като с викането си нарушава обществения ред? Аз така правя, когато някой реши, че може да прави каквото си иска, без оглед на време и място. Саморазправата под каквато и да било форма е израз на нецивилизованост (поне такова е моето разбиране).
46
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това селянче с гайдата да си оди на село да свири на козите! Ай сиктир! Баси селянията!!!
45
17
 
20
 
! Отговори
Чеченец преди 6 години
Щом защитавате *** от терасата и всеки втори с коментар едва ли не би ги избил тия от площадката сте ми ясни каква гнусна *** сте. Плюете по турци и всякакви а се не виждате как сте се озъбили срещу собствените си деца понеже видиш ли едно от тях свирело на исторически за вас музикален инстромент. А па оная чума псувала че не можела да си гледа телевизията. 100% Турския сериял хахаха. Жената е интегрирана, какви са тия гайди тука. Не е ли си Али Реза си не е работа хахаха.
44
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БЛОКОВЕТЕ ИМА МНОГО ХОРА С ПРОСЪХНАЛИ ДУШИ.
43
6
 
30
 
! Отговори
Варненец преди 6 години
През деня децата пищят, крещят, викат, а вечер пиянски и наркомански сбирки до 1-2 часа посред нощ. Човек не може да се наспи и да отпочива в собствения си дом. Ще разкажа един случай. Някакъв пиян в продължение на час крещеше искам да умра Търпях, търпях и през балкона му казах още малко да повика и може да му се сбъдне желанието.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До emilia.spasowa 46Причината води следствието! Нека не почваме от следствиети! (децата)Всеки нормален човек би го разбрал!!!!!