Ужас край Петрич: Двама мотористи загинаха на пътя

Жертвите били на един мотор, забили се с в кола
22 юни 2017 16:15,
50
Ужас край Петрич: Двама мотористи загинаха на пътя
Снимка: архив "Булфото"

Тежка катастрофа между джип и мотор отне живота на двама души.

Трагедията се е разиграла тази сутрин по пътя за границата с Македония, по пътя между Петрич и Златарево.

До сблъсъка се е стигнало след като джипът, който пътувал към Златарево, завил вляво, за да влезе в крайпътен имот. Зад него с висока скорост идвал моторът с двама пътника. Мотористът не успял да намали скоростта си и се ударил силно в лекия автомобил.

37-годишен мъж, който управлявал мотора и пътуващият зад него 16-годишен младеж, са загинали на място, съобщи bTV.

Според очевидци моторът е изпреварвал колоната зад джипа и се е движел с висока скорост.

И двамата загинали са от Петрич. Загиналият водач на мотора Марин Димитров бил запален по високите скорости. Шофьорът на джипа е отведен за кръвна проба за алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
3
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
В България за последните 5 години на година ЗАГИВАТ СРЕДНО 30 мотоциклетиста. Смъртните случай при ПТП на година в България са средно 900-1000 ДУШИ. От тях поне 800 загинали с автомобили и поне 200 пешеходеца.
24
2
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
НЕ е така бе, сега ше ти обяснят бързаците, че законите са за балъците и скейтбордистите, създадени са, за да им бъркат в джоба и директно да отиват в джоба на Бойко Борисов, а не за благото на народа. Онея ги владеят нещата, нищо че карат 100 коньови курници с 10+ годишни гуми, раьбита предница, необслужена спирачна система и т.н.
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ограниченията на скоростта са въведени, защото:- всеки водач е способен да извърши нарушение,макар и неволно- водачи извършват нарушения и нарочно- всеки човек има време за реакция- всяко МПС има спирачен път- пътни условияЗа мотористите те не важат- пЕрат с 200 и като се увъртят в багажника на водач който е започнал да прави маневра на 200 метра преди удара, но те нямат време да спрат или реагират, после колегите им правят разбор след мача как и защо този пред моториста бил сбъркал.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се е движел с 20-30 км/ч над ограничението... негова си е вината, но колко често се е случвало просто някой да си отбие без да се огледа.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е заради премахнатите знаци, ако ги имаше, нащо момче спокойно щеше да си кара с 200+ и да мине преди джипа, а сега с тези лоши и гадни полицаи, криещи се и опитващи се да наложат ред... а не, всъщност да ви вземат парите, изкарани с кражби, скатаване и ред подобни нерегламентирани дейности, момчето се е страхувало и е карало само със 150, съвсем кротка скорост и не е успяло да изпревари и джипа. Добро момче... ама просто, нали знаете. Добре, че няма невинни жертви.
20
1
 
14
 
! Отговори
Стефчо преди 6 години
Тези с харлитата и крузерите карат като бели хора, тези с ПИСТАРКИТЕ ОБАЧЕ.... единствената причина да си вземеш пистарка е да караш с 200+ , не че същите млади и луди глави не карат BMW-та по същият начин
19
1
 
18
 
! Отговори
do Димитров преди 6 години
Тея статистики сигурно са точни, но пресметни за година колко км общо изминават колите и колко моторите. И тогава да не се окаже, че процента на загиналите мотористи е чудовищен. То и подводничари не загиват често, *** из моретата няма чак толкова много подводници.
18
2
 
20
 
! Отговори
КПСС преди 6 години
До Комунист-ИдиотАко линията, която е пресякъл джипът за да завие на ляво е била непрекъсната, би ли обяснил каква е била тогава същата тая линия за моториста???? Непрекъсната? Ами, че тогава как е изпреварвал? М/у другото - страхотен ник-нейм, поздравления!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селският наместник го е напекло слънцето и е набримчил яко мАтора! Но искам да припомня на тук списващите, че по -голям проблем е решението да се премахнат знаците за камерите! Не трябва да се махат, за да може да се кара още по - бързо, яко газ, 150 в града, 200 извън, яко газ, яко адреналин, яко висока скорост, яко твърдо - голяма паца в гащите! ГАЗ, ГОШО, ГАЗ!
16
3
 
6
 
! Отговори
чоко преди 6 години
до комунист какво ми пука тези *** мотористи нямат пипе за пет стотинки
15
0
 
27
 
! Отговори
момчил преди 6 години
Преди 8 години един моторист се заби в задната част на автомобила ми.И си счупи шиен прешлен.Макар да нямах никаква вина и делото се прекрати доста бях притеснен дали ще се оправи.Естествено караше с над 100км/час в града.Сега като видя моторист на пътя и съм постоянно под напрежение.Но някой път не може нищо да направиш.
14
24
 
2
 
! Отговори
Комунист-Идиот преди 6 години
До Чоко. Караш ли мотор? Ако не караш не говори много.Знаеш ли какво е някой див селянин да завива наляво пресичайки непрекъсната линия?
13
11
 
6
 
! Отговори
Димитров преди 6 години
Не знам защо наричат неправилно мотоциклетистите донори. Смъртните случай на пътя са 5% водачи на мотоциклети86% водачи автомобили9% водачи тежки превозни средстваСлед скорост от 100км в час всяко мпс което срещне непреодолим обект(дърво,стълб,стена) е 99% смъртност. Ако ще да караш танк.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще е запален по дружбата с безгръбначните подземни обитатели! Нужно е да се сформират наказателни взводове, които по пример на тези от Ел Салвадор да разстрелват убийците/шофьорите, управляващи с висока скорост и газещи правилата за движение по пътищата ни!
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мотористите карат като безумни, а шофьорите в провинцията карат неадекватно. Спират когато и където си искат, престрояват се както им падне и за тях няма други на пътя. А решат ли да направят някаква маневра, няма кой да ги спре. Така загина преди години мой близък, който не беше запален по високи скорости, но някакъв излизал от коларски път на главен път, без да спре и се огледа. На място го уби.
10
0
 
12
 
! Отговори
фифи преди 6 години
на тези мотористи мястото им е на полето да копат
9
12
 
5
 
! Отговори
До Чоко преди 6 години
Ти си тотален празноглавец (да не използвам по-точни думи, които ми идват на ум, защото ще ми изтрият коментара!)!!!! "Поредния донор" - в катастрофи с коли умират много повече хора, в сравнение със загиналите, които карат мотори! И като не можеш да кажеш нещо хубаво, най-добре си мълчи!! Ако беше твой приятел или роднина, тогава ще запееш друга песен! Лека им пръст на момчетата...!
8
0
 
14
 
! Отговори
Запален по високите преди 6 години
Бил запален по високите скорости и айдее
7
7
 
27
 
! Отговори
Чоко преди 6 години
Поредният донор с бръмалка за 500стин лева, който се е мислел за голЕма работа. Карат абсурдно, тормозят градове и села с *** дето реват като самолеги.
6
3
 
20
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
ако някое от децата ми се качи на мотор или беемве ше скъсам два колана в гърба му!