Глоба за старозагорец. Продавал колата си на улицата

Имало надпис, че возилото се продава, а това било нарушение
23 юни 2017 07:43,
62
Глоба за старозагорец. Продавал колата си на улицата
Снимка: Facebook

Глоба в размер на 20 лв е наложена на старозагорец, който поставил на предното стъкло на автомобила си надпис, че го продава.

Фишът е издаден от служител на общинското звено за охрана на 21 юни, а колата, "Ауди 3" била паркирана на улица "Хрищян войвода" 18 в съседство с кооперацията, където живее мъжът.

Според издалия документа Иван Вълчев собственикът на возилото е в нарушение на чл. 35 ал.1 от Наредбата за обществения ред за използването на превозни средства и общи площи.

Приетата през 2014 г. промяна в общинската наредба гласи, че моторни превозни снредства могат да бъдат продавани само на специално определени със заповед на градоначалника места.

Постът със заснетия фиш е събрал за броени часове стотици лайквания , а коментарите варират от "Браво на чиновника!", до "Ако този си плати глобята е пълен малоумник!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е демокрация.Всеки дерибей яхнал народа си прави какво ли не за да го ограби и усвои парите. Държава издържаща се от глоби и измислени налози. Неща все в полза на народа "белите якички"
57
0
 
3
 
! Отговори
до 48 преди 6 години
Имаш тежка форма на оли,гофрения, вземи спешно мерки!!!
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
има такава държава! има такива хора ! има такава полиция ! има и такива глоби !
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе кой нормален човек изобщо ги еб,ава за нещо тея от общинска полиция - смешниците Тоя така щях да го наругая че повече няма да мине по улицата където живея! Няколко пъти са правили опити да ме глобяват или да ми вдигат колата тея смешници, като им се озъбя и се правят че ги викат някъде, това е начина за справяне с тях! Не се занимават ако видят че няма да им е лесно!
54
0
 
1
 
! Отговори
Гого преди 6 години
А ти се научи да пишеш на бълггарски бе ***.
53
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази наредба там е приета по нареждане на едър собственик на автокъщи. Какво чудно има в Абсурдистан?
52
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е частна собственост и може да лепиш каквито си искаш надписи на нея. Фишът веднага на съд!
51
23
 
6
 
! Отговори
Дедовия преди 6 години
До Бабиния!Кат иска да си продава колата, да си я паркира в къщи на двора и да лепи табели до безкрай или в автокъща в онлайн магазин.
50
2
 
9
 
! Отговори
Бабиния! преди 6 години
До Дедовияако си продава собствената кола която вече не му е нужна и иска да освободи по този начин мястото за паркиране ? ама кой да мисли с тая глава само може да хейтваме колко коли има навсякъде с табели по стъклата "продава се" дори и в движение може да ги видиш
49
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за обява на задното стъкло дали глобяват?
48
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По тази милиционерска логика всяка баничарка, или бул с рекламни надписи трябва да бъдат глобени?!
47
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същите гнусни шопари слухтят в интернет....Кой какво пратил, кой какво качил, кой какво коментирал....Слухтят, грухтят и ***... и чакат 20 заплати и ранно пансиониране.С омазан Самсунг в потната милиционерска ръчичка, оклепана с квалитет банкетна овча лой.....Чакайте такива шопари да ловят престъпници...
46
1
 
22
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 6 години
Много ми е странна тази наредба на общината на "най-добрия" град за живеене. Ако са глобили този човек, значи преди него трябва да са направили хиляди актове на всички брандирани автомобили, имали наглоста да преминат да преминат през селото, пардон града, защото те всички са с обяви, тип реклами.
45
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TAKIVA KOLI TRYABVA DA BADAT KONFISKUVANI.NIKOI NYAMA PRAVO DA PRITEGAVA KOLA BEZ DA SI E OSIGURIL GARAG.ZAEMANETO NA MYASTO OT ULIZATA TRYABVA DA SE SCITA ZA OTNEMANE NA PRAVATA NA GRAGDANITE.
44
18
 
12
 
! Отговори
Дедовия преди 6 години
Стига сте мрънкали, много си е разумна наредбата тъй като града е пълен с пишман автотърговци дребни тарикати дето довлекат някой таралясник от Италия и го цопнат насред безплатните паркоместа в центъра а обикновения гражданин или селянин няма къде да паркира. Време е да се научат че няма нищо безплатно и никой не им е длъжен да им осигури паркомясто.
43
4
 
11
 
! Отговори
Абсурд преди 6 години
Спокойно ще ги осъди,стига да иска
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До "до 36"А освен това, за да претендираш, че имаш някакви разноски, това трябва да е доказано по някакъв начин. В началото най-лесно ще го направиш с представяне на касови бележки и т.н. разни платежни документи. После най-логично да го доказваш с изискан протокол в който е вече описано (доказано) пред съда, че си предоставил такива платежни документи. Но като ти гледам мисленето, според мен няма да се сетиш нито за първото, нито за второто. Ще отидеш просто да претендираш за "камара пари". :)
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Shark"Съветът ми е човека да провери щателно в кой закон, точка, алинея е вписана подобна забрана. И след като установи, че няма такъв закон, да осъди милиционерите."И ще установи, че има общинска наредба, която го забранява. А общинската наредба ще установи, че е позвволена от разни закони, които са избрали в Общината за конкретната забрана. И ще осъди дeдовия...
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До "до 36""Господин адвоката с елементи на съдия, моля цитирай точно конкретен казус, при който след отказ от последна инстанция в БГ, чужд европейски съд е отсъдил 2 лв за спечелено дело. Пълен абсурд , чак се разсмях. Главата има и други предназначения освен да носи шапка!"Aко си проС, и не се сетиш да си поискаш изплащане на разноски по делата които си водил в държавата си, а ако щетата ти е за 2лв, ще ти отсъдят справедливо изплащане точно 2 лв. А не "камара пари". Аз се смея! На теб!
39
0
 
11
 
! Отговори
Що е то? преди 6 години
Чисто и просто - ченге след баня!