След заложническата драма: Бургазлията бил наркозависим

Според съседи бил от добро семейство, уважавал майка си
23 юни 2017 13:45,
4
След заложническата драма: Бургазлията бил наркозависим
Снимка: архив Булфото

Съседи на 36-годишния Мартин, който държа около 20 часа като заложници майка си и 3-годишния си син в Бургас, не са чували скандали в семейството.

Още по темата

"Познавам го, нищо лошо не мога да кажа за тях като семейство, уважава много майка си, много се грижи за детето", отбеляза една от съседките.

"Имаше събирания, чувах шум и че е идвала полиция по подадени сигнали", призна пред bTV друг съсед.

36-годишният бургазлия е бил наркозависим и се е лекувал с метадонова програма в миналото.

Вчера стана ясно, че същият е държал близо 20 часа като заложници 3-годишния си син и майка си на 75 г., като за да сплаши полицаите, опрял нож в гърлото на детето и се заканвал се, че има оръжие и експлозиви.

Бабата и детето са задържани от 18:45 ч. вчера в семейния апартамент, разположен в бл. 51 ет. 4 в к-с "Славейков" .

Те са освободени след щурм на спецполицаи през жилището на апартамента. В добро здравословно и психическо състояние са, като с тях допълнителни действия ще провеждат служителите от Института по психология към МВР, уточниха от ОД МВР Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Ихо преди 6 години
Аз пък сам се задържах като заложник,когато навън стана -15 градуса,та цяла неделя не можах да си покажа носа навън. Никой обаче не дойде да ме спаси,като отиде на работа и напазарува вместо мен та на другия ден се наложи да разреша заложническата си криза,спечелвайки пълна свобода за терористично накърнената си особа. Не беше никак лесно- водих титанична борба докато успея,но жаждата за трудов стаж ме ръководеше и вярата в успеха не угасваше в мен нито за миг!
3
1
 
4
 
! Отговори
Нарконезависим преди 6 години
Знаем я ние тая работа- всички престъпници са от добри семейства (сиреч "наши" червени момчета),всички те са набедени прекрасни хора,които най-"случайно" са оклеветени от завистници!
2
1
 
0
 
! Отговори
До коментар 1 преди 6 години
Хахахахаа, пълен смях :) :) :) Няма такива некадърници просто :) :) :)
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Те са освободени след щурм на спецполицаи през жилището на апартамента.". Ще перифразирам една известна реплика от филма на Тарантино, Криминале "Български, въобще говориш ли го?". Dnes.bg няма ли да си наемете редактор, който да ви чете статиите преди да ги публикувате? Пълни са с правописни, пунктуационни и стилистически грешки!