Огромен пожар се разрази в центъра на Пловдив

Пламна необитаем ресторант, няма пострадали
24 юни 2017 22:29,
20
Огромен пожар се разрази в центъра на Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Огромен пожар се разрази в центъра на Пловдив. По първоначална информация гори необитаем ресторант, който се намира на централен булевард.

Няма пострадали на този етап, нито засегнати сгради. 

5-метрови пламъци излизат от обекта. На място са четири екипи на пожарната , а гъст дим се стели по част от Главната улица.

„В района всичко е като мъгла”, разказват очевидци.

Сирени огласят булеварда около тунела, които на моменти заглушават балетния спектакъл, който се провежда в момента на Античния театър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: пловдивресторантпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак някой бездомен ще се жертва за нечии интереси
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** Видимо не сте добре!
8
11
 
7
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Точно! Пловдив има особен "флеър"...!!!Човек усеща характера му....и не може да не го заобича!
7
5
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
До Хуио ИклециасГрадски, зарежи ги...пълно е със серсеми...От 89 до 93 не се бях прибирал...носталгията ме караше да сънувам Джумаята, Стария град, гребната! Този град - ще остане най-скъпият в сърцето ми!Роден съм в Кичука (в бившия родилен дом до сградата на ансамбъл Тракия) живяхме 7 год. в Кършияка, бутнаха ни, и после пак в Кичука!Пловдив е град с над 5 000 години история - съвременник на Троя, Микена, и Хеопсовата пирамида!Пловдив е моят скъп роден град!
6
6
 
4
 
! Отговори
Циник преди 6 години
И дзверо, дека е дзвер, и он е бил дете на макя, мамка му дзверска!Жено, дай по-напреж да се сдобриме, оти е най-мачно, па после може и да се скараме, оти е най-лесно.Нема кой *** от завис, дека че пукна, инак да сам пукнал досега най-малку сто пати.Слушай, ручаш ле си сос уважение лебо, и свинче да си, секи че ти има уважението. Еле го знам по мене си.Магаре че се научи да чете, коку да ти прочете едно конско.Леле, що народ измре, па за мене се` не дооди ред. Требе некой да ме е прередил.Ако не беше се качил току нависоко, никой намеше да види коку си бил дребен. Нема прочка,
5
6
 
7
 
! Отговори
Циник до 10 преди 6 години
***...аз съм от Пловдив - ти откъде си?Оть си ни одишь на село, ми си съ разплющял тука? Или си от София? Дето сте се сбрали от села, къшли, и паланки? Как беше - от София по-голЕма нЕма , от Витоша по високо нЕма, и от Искърот по ГлИбоко нема!И като скивате жираф - е те такова животно нема! Аре у лево...и си бий сите камшици се ляндур!Бегай за кисело МлЕко!
4
11
 
6
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Я си запалете целия град, та после да можете да си го застроите.
3
6
 
6
 
! Отговори
Хуйо Иклецамес преди 6 години
Аз съм от Пловдив и булевардите по центъра са много !А центъра на града е голям .От новината разбрах само че не баш на центъра ами около тунела .
2
0
 
15
 
! Отговори
Бай Панел преди 6 години
Обитаем ресторант има ли?
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А здрасти! Пожара го потушиха, а вие пак сте последни с новините.