Туристи с жалба след жалба… Вълна от недоволство по морето

25 юни 2017 12:31,
75

Недоволни туристи заливат с искове за обезщетение хотелите по морето. В мотивите си за жалбите те посочват ниското качество на предлагания туристически продукт.

Според хотелиерите обаче оплакването се е превърнало в индустрия, която се развива с все по-бързи темпове. Собствениците смятат, че чрез жалбите недоволните туристи искат просто да си възстановят част от дадените за почивката пари. Те са категорични, че предлаганите от тях услуги съответстват на цените, които предлагат, съобщи Bulgaria ON AIR.

Собствениците на хотелите разказват, че те често са обвинявани за инциденти, към които нямат отношение.

Още по темата

"Хотелът няма вина, че някой не носи джапанки около басейна и се подхлъзва и пада. Естествено, че около басейна е мокро", обясни един от хотелиерите.

Туристите в Слънчев бряг например се оплакват от мръсния плаж до шума в курорта.

"Мисля, че плажът е мръсен, защото мушички полепват по кожата", обясни чуждестранна туристка. Според друг гост на курорта пък шезлонгите, които струват над 10 лева, са много скъпи.

Има и доволни. Туристка от Швеция признава, че за пети път е в Слънчев бряг, а съпругът й – за 22-ри. "Тук има прекрасни хора, много добра храна, хотелът също е прекрасен", обясни тя.

Старите книги за оплаквания в хотелите по курортите вече са сменени от модерни таблети. С тях всеки може да подаде сигнал и да остави електронната си поща за обратна връзка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: жалбихотелитуристи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
50
 
! Отговори
Така преди 6 години
И така драги зрители едно време имаше туризъм... бананова държава с бананов туризъм. Ние за това ходим в Гърция о Турция, обслужването е 6
21
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не изгониме и последния турист и даже последния гларус от морето, няма мирясване. То там всичко е гавра като цена, услуга, отношение, хигиена, паркиране, пътища, ..................
20
15
 
22
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Арееее по баираХем искат без пари хем качественоВсички туристи са доволни от ниските цени.Евтино и качествено нЕма.
19
12
 
48
 
! Отговори
Пъзел преди 6 години
Хотелиерите ги лъжат с цени и услуги, онези се оплакват!Има равновесие в природата :)След 6-7г. на нашето черноморие няма да има туристи!
18
4
 
45
 
! Отговори
тез пък морето преди 6 години
в гр София и Област има само Един дежурен очен лекар !!! - Ние държава немаме !Звънях на частни клиники - Нема ! само една ми вдигна ,за да ми се скара ,че звъня в неделя . да избие малко комплекси момето от село дето работи при доктора .
17
16
 
13
 
! Отговори
Ralph преди 6 години
V Turkia ima super service! :-)...personal s privetliva lubezna usmivka i uvajitelen ton, biala riza, cheren pantalon, lasnati chisti obuvki, bezuprechna podstrijka i frizura...V Vulgaria talibanski vulgarski service...
16
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големите измамници са италианците,а най злонамерени за мен са гърците.Испанците имат най добрия туристически продукт,обаче много ги мързи.България не е зле,пък и много загорели красавици има.
15
5
 
20
 
! Отговори
Med usa na tobaza преди 6 години
Ama i turisti li ima?
14
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
швдската туристка казала :"Тук има прекрасни хора,стават за ритане,забавлението ни е пълно,доволни сме!
13
15
 
27
 
! Отговори
серсем преди 6 години
Живея в Франция от 17г.Само факти ще дам,преживяни от мен и семейството ми.0 евро .Не плаща ме за каквото и да е.Бунгало , с две стаи и кухня 65 евро на денонощие.Плаж на който рибите плуват около теб ,водата кристална.Почивка за 4ма 2 седмици с всички глезотии излиза около 1600 евро .Тая година.взехме хотел със закуска 14 дни за 4 на за 1740евро.Хотел 4 звезди.Просто се фукам и то с основание.Бъдете живи и здрави.😂
12
10
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожелавам на българските хотелски бизнесмени по морето да фалирате до един.
11
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 4 дни се върнах от туристически тур по Френската ривиера,цяла Италия,беломорието,а сега спах на ММЦ Приморско и се пека по южните плажове на България.Не се оплаквам,хваля се.
10
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България въпреки Боко и мафия е много хубаво място.
9
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е положението по цяла Европа , адвокатите надушиха далаверата - пускаш един иск и хотелиерите ти плащат без да се занимават , защото е по-скъпо да обжалват , работата е ,че стана масово явление
8
8
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да си мазохист да отидеш на почивка на Слънчака за да си починеш на спокойствие, а то всяка вечер джангър до дупка и да не можеш да заспиш от него.
7
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Гърция 2 шезлонга с в минерални студени води е 2 евро.
6
8
 
20
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 6 години
НАМЕРИ ЛИ КАДЕ ДА ДОЙДАТ
5
3
 
41
 
! Отговори
Очите преди 6 години
Скучно е без мен този сезон на Слънчака, нали?
4
1
 
34
 
! Отговори
Бюро по труда преди 6 години
Очакваме хотелиерите на есен!
3
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни интересува който не му харесва да не идва тука.