Убилата полицай в Пловдив пак подкара кола, глобиха я

Жената обаче не е била задържана
26 юни 2017 14:37,
66
Убилата полицай в Пловдив пак подкара кола, глобиха я
Снимка: архив, Bulphoto

Да управлява автомобил без шофьорска книжка е заловена жената, която уби при движение с висока скорост пътен полицай на пловдивския булевард "Санкт Петербург". Впоследствие тя беше освободена от ареста срещу парична гаранция от 10 хиляди лева.

Още по темата
Катя Лерца е била спряна за проверка, докато управлявала спортен автомобил в района на Бетонния мост в Пловдив.

Заради тежкия пътен инцидент на 13 май тази година, при който загина 36-годишен полицай, тя беше лишена от свидетелство за правоуправление.

Нарушителката е била отведена до Първо районно полицейско управление в Пловдив, където й е бил съставен акт за шофиране без книжка, но не е била задържана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
8
 
! Отговори
Силвана Георгиева преди 6 години
Хора,всеки само плюе...пише и се заканва онлайн.... ако не се излезе на улицата няма оправия ...разберете го!!! Убил...платил...излязъл.... пишете колкото си искате, ако не се натисне отвън не разбираш че тиквата е гнила... да натиснем с да ги смачкаме, а не да се заканваме на топличко в къщи пред монитора!!!!
56
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По закон трябва да и бъде конфискувана гаранцията от 10 000лв.и да бъде задържана до делото.Но явно жената си плаща на когото трябва и затова минава само с една глоба.Това ако се случи на някой който няма пари и връзки директно ще го расфасоват.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ,СЪДИИ +ПРОКУРОРИ=на слаба ама много слаба и жалка държава.И само чрез връзки към прогрес.Ах докога ГОСПОДИ МОЙ,тези безаконния.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво ни е война? Армия няма, по пътищата ни трепят достатъчно. И не могат да ги спрат. Тая бяла птица не е ли разбрала, че не става за шофьор? Или наглостта и пречи да види
54
3
 
14
 
! Отговори
САЩ преди 6 години
Само са ви кажа ако беле в САЩ нямаше да види бял ден следващите 25г. Жалко че ние Румъния не можем да настигнем а какво остава за САЩ.
53
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази не е случайна някой дебел с котешка глава и го е навутал отзад и я поддържа да не падне. И какво прави тази навън след като е убила човек? И защо не е задържана и свалени номерата на колата след като кара без документ за правоуправление? Чакат да убие още някой ли? Евахте у държавата евахте у територията мутренска!
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от лов на глигани към лов на хора,е по-скъп дивеч са, ама и тръпката сигурно е по-голяма
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за пловдивския съд е достатъчно че държат в затвора кмета на Стрелча заради глупости
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в тази държава ако имаш гръб и пари можеш да убиваш на воля,плащаш си и продължаваш,затова и няма да останат хора в страната.Това е имитация на страна и държавност
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази *** защо не е в ареста? Платили са на някой прокурор и им дреме. Уби човек и все едно нищо! И сега какво, ще плати на съдията и ....условна 4 години. Да живее съдебната система защото в честна и справедлива.
48
2
 
6
 
! Отговори
ето я преди 6 години
ето я убийцата и пак се качила да убива!!!!https://facebook/Kate.Kostadinova?ref=br_rs
47
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази кукумявка се крепи от някого и то здраво. Явно има голяма риба която я закриля. Защо не я вкарат в ареста докато мине делото? Като удари още някой или убие тогава ще се сетят но ще е късно.
46
4
 
33
 
! Отговори
не може да е истина преди 6 години
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.... ТЯ УБИЛА ПОЛИЦАЙ - ПУСКАТ Я , ХВАЩАТ Я ОТНОВО ДА КАРА БЕЗ КНИЖКА И....САМО ГЛОБА!?? В АМЕРИКА ТАЯ НЯМАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ДОЖИВОТ! ИЛИ ДА ПРОМЕНЯТ СПЕШНО ЗАКОНИТЕ ИЛИ ДА ЗАКРИВАТ ДЪРЖАВАТА!
45
2
 
17
 
! Отговори
Чендов преди 6 години
Не стига,че е нагла ами е и грозна.
44
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще ви кажа и какво ще стане - пак ще премаже някой и пак ще я пуснат. бг не е държава а безпомощна жалка сбирщина, племе неразвито
43
2
 
19
 
! Отговори
По Български преди 6 години
Тази си е научила урока че в България всеки не чул, не видял, не знаел, не било сигурно, може би, ще почисля...Европа лети със самолет а ние караме каруца, е как ще ги стигнем Американците като никой не си помръдва дебелия *** в тази държава.Държава цирк.
42
2
 
16
 
! Отговори
? преди 6 години
Някой пита за физиономият на дамата: сигурно сте млади, а не с те се сетили: написвате на кирилица Катя Лерца или само Лерца и излиза страницата й във фейсбук: с препарирани глигани( жена- ловец?) и с хвалби, че е НЕДОСЕГАЕМА.И името на съпруга й.
41
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На практика всички шофьори в България, на които им е отнета книжката, продължават да шофират. Не е трудно да се досетим защо, а и то си е очаквано. Изненада щеше да е м ако не шофираха докато им върнат книжката. тази тук е имала редкия малшанс да я хванат.
40
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След глобата ,пак ли си се е качила в колата ?Питам само!))
39
2
 
32
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Пародия сме и на държава и на законодателна система. За скромната сума от 10 000 лв, газиш хора,умират,а ти си свободен! Това е безобразие,значи ако се сметне,че една десета е гаранцията,то човешкия живот в милата ни страна е някакви си 100 000лв...
38
2
 
38
 
! Отговори
Абв преди 6 години
В нормалните държави щяха моментално да я отведат в затвора.Явно се чувства защитена щом го прави....