Случайност или късмет: Полицай намери портфейл и го върна

Собственикът дори не забелязал липсата на портмонето си
27 юни 2017 19:40,
6
Случайност или късмет: Полицай намери портфейл и го върна
Снимка: МВР

Мъж си загуби портфейла, пълен с пари и документи, а служител на Полицейското управление в Каолиново, Шуменско, го намери и върна преди собственикът да разбере за липсата.

Късметлията е на 32 г. с българско и турско гражданство и дошъл на гости при роднини. Пил кафе в центъра на градчето и без да усети изпуснал портфейла си на паркинг близо до полицията.

Черният портфейл първо бил забелязана в петък по обяд от непълнолетно момче. Детето не разбрало, че това е портфейл, но казало на полицая, че нещо странно е на земята.

Служителят отишъл на място и установил, че на паркинга е паднал мъжки портфейл с лични документи, кредитна карта, вътре имало и 1 030 турски лири и 150 български лева.

По документите собственикът бил издирен чрез негови роднини и бил поканен в РПУ-Каолиново.

Мъжът изказал искрени благодарности, че му връщат всичко непокътнато. Не бил разбрал, че е загубил портфейла си, а новината, че е намерен преди да успее да се разтревожи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Има много съвестни полицаи. Изтървах си портофейла на излизане от Гърция като подавах личните карти. На българската граница ме върнаха да ида и да си го взема. Благодаря Ви момчета и момичета !
5
2
 
11
 
! Отговори
дори преди 6 години
дори и в МВР не всички са ***.
4
3
 
4
 
! Отговори
етнолог преди 6 години
До Анонименма той му евърнал само портофела
3
1
 
8
 
! Отговори
PD преди 6 години
Що за заглавие?Има такива хора/ора/ари. В тях е силно Българското. И дори и в МВР. Колкото по ниско в ерархията, толкова повече ги има.И аз съм постъпвал така. А този с двойното гражданство, се е обявил, и вече е под особенно наблюдение. Така стават нещата. Ние ги хващаме, а после яки адвокати от НПО шките ги измъкват, за да се самовзривят, или ги взривят някъде.
2
1
 
18
 
! Отговори
Новини преди 6 години
Това за новини ли е? Не е ли нормално така да се прави?Или до там сме е докарали от крадене че е направо новина да си честен.Държава цирк.
1
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DA VARNESH PARI NA TURCIN E GOLYAM GRYAH.