Роми пребиха полицай в Борован, МВР мълчи за случая

Вероятно мъжете са си отмъщавали на служителя на реда
28 юни 2017 12:00,
83
Роми пребиха полицай в Борован, МВР мълчи за случая
Снимка: архив, Bulphoto

Роми от врачанското село Борован с дебели криминални досиета пребили от бой полицай от районното управление в Бяла Слатина.

За побоя, станал в събота вечерта, се разбира от запис на видеокамерите на хранителен магазин в центъра на селото.

Работещият в участъка в Борован 35-годишният полицай влязъл да пазарува цивилен в магазина и веднага бил разпознат от бандитите. Те го засекли между стелажите на магазина и започнали да го налагат жестоко с ритници и юмруци, личи от видеозаписа на охранителната камера, с който разполага врачанския в. "Конкурент".

Преди време полицаят разследвал поредните криминални прояви на двамата роми и вероятно това е предизвикало гнева им.

При опит да се измъкне от мургавите ни събратя хванатият в засада полицай паднал и съборил стелажи в магазина, което предизвикало вниманието на собствениците и пазаруващите.

Според очевидци на екшъна пребитият изгубил съзнание за кратко след побоя и бил откаран с линейка до спешния център в Бяла Слатина, където му оказали медицинска помощ.

От Врачанската областна полиция дори не споменават за инцидента в редовния си бюлетин, отказват коментар и след като се разбрало за побоя с мотива, че се проверява дали изобщо е имало такъв случай.

Стана ясно обаче, че след инцидента са задържани двамата мъже на 44 г. и на 36 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: ромиполицайБорован
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 29В Асеновград просто трябва да идем и да довършим работата на МВР. Защото потърпевшите говорят за 50 човека, които впоследствие са се събрали да безчинстват, а полицията е арестувала само 8 лица.После, през нощта, е нужна една акция тип "Чочоолу" в една определена махала и след това години наред в този град ще е спокойно.
24
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе я кажете какво е станало в Асеновград?
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 14 Къде го тоя клип?
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно са се спречкали заради процента от кражбите или телефонните измами. Рискове на професията, става понякога, ще му мине.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бандитите предизвикват масови безредици даже и в магазин който си плаща данъци на държавата,даже и от имотите,на полето,в гората дори държавата от тях/имоти,полета,гори/ събира данъци,а от бандитите данъци шиш,ни една шишарка,кукиш.
20
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега какво трябва да ме е жал за полицая ли? Да скоча да го защитя ли? А баба ми на село, кой защитава срещу *? Не само ще ги пребиват ама и ще ги * Едните не са по-добри от другите.
19
2
 
37
 
! Отговори
сержант Буги преди 6 години
Ченгетата себе си не могат да опазят,ние искаме народа да опазят !
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте клипа
17
2
 
30
 
! Отговори
Rock of ages преди 6 години
Хайде сега всички рокери газ на там! Време е за екшън и правосъдие, да защитим полицията и държавата!
16
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По закон ще изкарат, че ромите са се защитили, като са превишили предала на неизбежна отбрана. Полицаят не трябваше пръв да почва боя. Отделно вярвам, че след това въпросните двама престъпника са били вкарани от колегите на потърпевшия в тъмна стаичка, чиито стени впоследствие са били пребоядисани отново в бяло, заличавайки пръските артериална човешка течност.
15
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Бога, господа полицаи,СТРЕЛЯЙТЕ, когато ви нападат!Ако пострадалите от стрелбата или техните роднини се обърнат към БХК, тогава всички ние ще ви защитим! Това е един от поводите, около които биха се обединили всички нормални хора в нашата страна.Все пак, пистолетите, които носите, са закупени с парите на данъкоплатците. Ние, данъкоплатците, можем само да останем доволни и да ви поздравим, ако вие използвате оръжието си по предназначение в моменти като гореописания.
14
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност на видеоклипа полциаят пръв посегна на рома... по - скро тръгна да го бута, все си мислех, че полицаите могат да бият, ама явно ги бива да респектират стари женици и хора със смачкана визия.
13
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е плод на девет годишната борба на герб с битовата престъпност!На следвашите избори пак ги изберете!!
12
1
 
17
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Баце Бойко, нищо не си научил от Тато, въпрекиче му разтрива ушите...Тато разра едно-народът иска да живее спокойно, без заплахи, резки движения и грижи. Иска децата му да са изучени, здрави и добре, да имат някаква перспектива и сигурност в страната си.Иска да ни зачитат, поне като средна ръка хоранавън.Искат, да имат тази държава за своя, а не за мащеха. Крайно време е и ти да го разбереш, не е сложно, ако не искаш един ден пак да има бити хора пред НС, но тогава без кръв и обесени по стълбове
11
0
 
39
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Сутринта гледах и слушах напълно неадекватното поведение на главния секретар на МВР. Той все говореше, че някой трябва да подаде сигнал на МВР, т.е. след като е станал инцидент или престъпление и изобщо не можеше да схване, че хората искат от МВР да не се стига до инцидент или престъпление. Този случай в Борован е пряко следствие от неадекватността на МВР - нищо не се прави да няма такива прояви, чака се някой да престъпи закона, за да влезе в статистиките на МВР, а реално нищо не става.
10
0
 
61
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Две хубави неща има в САЩ, там ако скочиш на полицай получаваш куршум на секундата. Второто е ако някой ти влезе в дома неканен можеш да го правиш каквото си искаш. Защо копирахме всичко лошо от тях, а само това не?
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тулеранстки евруатлантически цености
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко ще чакат?
7
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Бочката, браво Борисов! Чуден си, да знаеш. Нема такава държава! Бият ти полицай защото разследвал криминални типове. И всичко мълчи????? Защо срина всичко бе Бочко, защо предаде българите на миганите, защо им позволяваш тази гавра? Кой ти плаща, кой ти дава съвети за такава политика? Кои люде гласуват за теб? Толкова разруха и безпомощност никога не е имало в България! Защо не са арестувани миганите, защо? Защо провеждащ такава политика на геноцид? Кой ти плаща? Продажна душа си Бочко.
6
0
 
46
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Щом и полицията вече се страхува от шведите, нещата стават много сериозни...