Роми пребиха полицай в Борован, МВР мълчи за случая

Вероятно мъжете са си отмъщавали на служителя на реда
28 юни 2017 12:00,
83
Роми пребиха полицай в Борован, МВР мълчи за случая
Снимка: архив, Bulphoto

Роми от врачанското село Борован с дебели криминални досиета пребили от бой полицай от районното управление в Бяла Слатина.

За побоя, станал в събота вечерта, се разбира от запис на видеокамерите на хранителен магазин в центъра на селото.

Работещият в участъка в Борован 35-годишният полицай влязъл да пазарува цивилен в магазина и веднага бил разпознат от бандитите. Те го засекли между стелажите на магазина и започнали да го налагат жестоко с ритници и юмруци, личи от видеозаписа на охранителната камера, с който разполага врачанския в. "Конкурент".

Преди време полицаят разследвал поредните криминални прояви на двамата роми и вероятно това е предизвикало гнева им.

При опит да се измъкне от мургавите ни събратя хванатият в засада полицай паднал и съборил стелажи в магазина, което предизвикало вниманието на собствениците и пазаруващите.

Според очевидци на екшъна пребитият изгубил съзнание за кратко след побоя и бил откаран с линейка до спешния център в Бяла Слатина, където му оказали медицинска помощ.

От Врачанската областна полиция дори не споменават за инцидента в редовния си бюлетин, отказват коментар и след като се разбрало за побоя с мотива, че се проверява дали изобщо е имало такъв случай.

Стана ясно обаче, че след инцидента са задържани двамата мъже на 44 г. и на 36 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: ромиполицайБорован
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
7
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
Браво служба КОС ! Когааааааа?????? Когато почнете на хората да им предлагате ли продобиване на оръжие ? Коня отдавна е в реката почнаха ви и вас. Сами си го създадохте това положение.
44
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво бито ченге
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не пипате електрората ей!
42
1
 
25
 
! Отговори
Йейдкейебекьйейейекф преди 6 години
Е какво да коментирам, държавата толерира ромските традиции, ние им плащаме за да правят деца. Ако аз набия полицай, ще ме побъркат по съдилищата, а тия от златния етнос си правят кавото си пожелаят. Докога г-да политици и държавни служители ще продължава това? Докога един етнос ще има повече права и по-малко задължения? Какво стана с "всички имаме равни права, независимо от пола, етноса или расата"
41
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А сега може ли Карадайъ да скочи да защитава родната полиция от дискриминационните действия на електората си? Къде са правата и свободите на полицаите, които в случая са грубо погазени? Само питам, де. Знам, че въпросът ще остане без отговор...
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ахахах децата на демокрацията си търсят правата. Демографите казаха, че до 20 години стават повече. Тогава да видите бой
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Врачанската областна полиция дори не споменават за инцидентаполицая са го набили, а тях може би са ги таковали, та затова си мълчат :)
38
0
 
29
 
! Отговори
Имигранта преди 6 години
Колкото повече чета новини от България толкова повече се отчайвам.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39Интелектуалците са били винаги търпеливи! :)))))))))))))))))))))))))))
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Непрекъснато насилие, проблеми.Нищо не е у ред. Е.ати държавата.
35
0
 
14
 
! Отговори
daria75 преди 6 години
Ами "да",злосторниците ще продължават в същият дух.И във времето ще ескалира все повече и повече.
34
2
 
16
 
! Отговори
ДО 16 преди 6 години
Има саааааамо един мааааалък проблем. Ако СТРЕЛЯ, както казваш ще го обвинят, че е превишил пределите на неизбежната самоотбрана. СПОРЕД ЗАКОНА С КАКВОТО ТЕ НАПАДНАТ С ТАКОВА ТРЯБВА ДА ОТВЪРНЕШ, според закона, АКО ТИ ИЗКАРАТ НОЖ, С НОЖ ТРЯБВА ДА СЕ БРАНИШ, В НИИИИКАКЪВ СЛУЧАЙ ТОГАВА НЕ МОЖЕ ДА ИЗКАРАШ ПИСТОЛЕТ, В НИИИИИИКАКЪВ СЛУЧАЙ С НЕЩО В ПОВЕЧЕ.ЗАЩОТО, ГРАЖДАНИТЕ ГИ СЪДЯТ НОРМАЛНИТЕ СЪДИЛИЩА, А ПОЛИЦАИТЕ ГИ СЪДИ ВОЕННА ПРОКУРАТУРА, виждаш ли тази МАААААЛКА разлика .
33
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РОБОТАТА Е В ТОВА ЧЕ ПОЛИЦИЯТА Е ИЗПУСНАЛА АВТОРИТЕТА СИ ОТ МНОГО ГОДИНИ.. АНАРХИЯТА ПО СЕЛАТА И ПУЩИНЯЦИТЕ СЕ РАЗВИХРЯТ.
32
9
 
24
 
! Отговори
валери преди 6 години
Как няма да мълчат , нали на изборите ги карат с патрулките да гласуват за червените , това не е само там и в Мездра е същото !
31
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах , къде е милицията от едно време , да вкарат тия в мазето на участъка . Сутринта може и с краката напред да ги изкарат , никой няма да пита!
30
1
 
15
 
! Отговори
йо преди 6 години
Нали искате зар(плати искарайте си ги за всеки бит полицай по 50 000 лева или5 бой на биячите докато не платят ИНАЧЕ НИТО ЛЕ ДОКАТО ВИ БИЯТ ако там се появи член на БХКи за него същата мярка
29
17
 
18
 
! Отговори
ясно преди 6 години
МВР мълчи защото когато са го биели той е бил цивилен и не на работа.
28
0
 
48
 
! Отговори
къде преди 6 години
А къде са великите вечно искащи синдикати на полицията?
27
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БОРОВАН СА НАЙ ЛЮТИТЕ КОМУНИСТИ - СОЦИАЛИСТИ ТУК В БОРОВАН НАЙ ГОЛЯМ ЗЕМЕДЕЛЕЦ ЧАСТНИК Е ГОЦЕ. НЕ Е ЦЕНКО ЧОКОВ.ПОЛИЦИЯТА И ВЛАСТТА Е НАША ОТ БСП. ТОЯ БИТ ПОЛИЦАЙ Е НЕЩО СБЪРКАЛ В СХЕМАТА ЩЕ ПРОВЕРЯ
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лелелееее, Вчера Вие сте адски корумпирани...Трий земеделецо, днес му е времето...Там, полицията и бандитизма са неразривно свързани-това толкова страшно ли е да се напише?