25-годишна бере душа в Бургас, приятелят й я пребивал системно

Мъжът скочил през балкон при ареста си, счупил ребра
30 юни 2017 16:52,
56
25-годишна бере душа в Бургас, приятелят й я пребивал системно
Снимка: Reuters, архив

25-годишна жена е с опасност за живота след жесток побой, съобщават от полицията в Бургас.

Вчера сутринта жената сама, макар и трудно, стигнала до регистратурата на УМБАЛ-Бургас. Тя била във видимо неадекватно състояние. Направена й е спешна операция, настанена е в "Реанимация" с опасност за живота.

От полицията са установили, че тя е пребита от 39-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Харманли.

Побойникът и жертвата му пристигнали от Холандия на 15 юни. Тръгнали към Харманли. След това пък били на хотел в Равда, а после и в Китен.

Мъжът е задържан в Китен, като по време на задържането си е опитал да избяга, скачайки през терасата на хотелската стая. Това наложило довеждането му в УМБАЛ - Бургас, където са констатирани счупвания на два прешлена.

Побойникът направил пълни самопризнания, като обяснил, че в продължение на няколко дни системно пребивал 25-годишната жена. На 29 юни след поредното посегателство лично я докарал и оставил пред бургаската болница, където пострадалата потърсила медицинска помощ.

Извършени са множество действия по разследването /разпити на свидетели, претърсване и изземване и оглед на местопроизшествие/, осъществени от служители на Пето Районно управление – Бургас, Районно управление - Несебър и Районно управление – Приморско.

Точните причини за противоправното поведение на мъжа са в процес на изясняване. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство, като е задържан за срок от 72 часа с прокурорско постановление.

Работата по цялостното документиране на престъплението продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Щом *** бий , значи *** обича!
35
2
 
1
 
! Отговори
Батман преди 6 години
Аз едно не мога да разбера ???? Какви са тези жени които ги бият и е продължават да стоят?????????? Ако някой може да ми отговори ще се радвам.
34
0
 
3
 
! Отговори
ВАЖНО! преди 6 години
Да се приеме ЗАКОН, според който ПСИХИЧЕСКИ болните да не бъдат ОПРАВДАВАНИ при извършване на тежки престъпления( убийства, осакатяване, инвалидност на нкг., пожар, наводнение с последици.)
33
0
 
2
 
! Отговори
До 27 преди 6 години
Че на тебе кой ти е виновен ? ако искаш да си правиш оргииий не си тьрси причини :) п.с. ***
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гастролиращи сводник и *** решили да изкарат нещо през сезона и като няма клиенти защото е синя оня откача и продължава да я бие, всяко лято идват дсетки такива в болница в от курортите...
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 3225годишните мацки се пердашат с 40 годишни , понеже вие, връстниците им, свършвате за 3 секунди и половина. ---------------------Ако на въпросният 40 годишен му ставаше, едва ли щеше да се задоволява като я бие=
30
8
 
2
 
! Отговори
хе хе преди 6 години
това че насилвали жени да стават *** НЕ Е ИСТИНА !!! сами се натискат да стават такива - лесен живот, лесни и бързи пари :))) после почват с лъжите че били насилвани :))) това съм го виждал от първо лице и то не една или две :)))
29
2
 
13
 
! Отговори
Голата истина преди 6 години
сТАНДАРТНА ПРОЦЕДУРА! Когато мацка на 25 се пердаши с 40г. чичак, това е всичко друго но не и любов. Холандия-моландия, китен и т.н. Когато ставате държанки мили момичета твябва да се подготвите да ядете шамари.така е у нас така е и на всякъде по света. Държанството и проституцията са сходни професии.Който се опитва да ви обясни у фейсбука че за любовта възрастови граници няма, просот изка да ви изджъгърка без пари. Понякога т.н. чичко паричко се оказва чичко шамарчо.Всъщност почти винаги е тъй!
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До че кой й е виновен ?Какво системно пребиване бе миличка ?! Дори само един шамар да ми удари постъпвам както си писала ти ,намирам яки мъже и ими обещавам да се чуккам с тях ако го пребият от бой ! На мъжа като не му харесва поведението на жената ,нека да я напусне ,защо трябва да й удря шамари ?!На една жена като не й харесва поведението на мъжа ,напуска го без да му бие шамари ! Откъде накъде межете ще бият шамари ?! Който ми удря шамари ,намирам хора които да му изкривят физиономията !
27
5
 
5
 
! Отговори
че кой й е виновен ? преди 6 години
Хем системно била пребивана ,хем продължава да живее с него ! Мене моят ако ме пребива системно ,преди да го напусна ще намерия 3-4 здрави мъже ,ще им обещая групов секс ако го пребият от бой ! След като го пребият от бой ще си изпълня обещанието за групов секс и след това напускам "любимия мъж" ,но по телефона му казвам ,че аз съм причината че е ял бой ! Нека да знае каква е причината ,да знае че понеже той е *** и аз съм постъпила като *** !
26
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гоше, а ако ме осакатиш, мислиш ли, че ще успееш да изминеш първите 10 метра след вратата на затвора? А мислиш ли, че докато си в затвора щерка ти ще оцелее? А жена ти, а другото/ите деца? А къщата, колата? Жалкарите така и не разбраха, че или трепеш, или си траеш. Глок имал. Ами аз нямам и не ми трябва. Ако ми дотрябва ще си купя. На тебе за какво тие? Малко паточе, малко самочувстрие, малък ръст? Кажи, кой комплекс запълваш с глога?
25
1
 
15
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До разсъждаващАх, както съм си купил Глок само чакам някой тарикат като теб да посегне на дъщеря ми и да видим после как ще ходиш без капачки на коленете. Аз ще те излежа, няма проблем. За осакатяване най-много 5 години да ми дадат, след 3 съм вън
24
41
 
6
 
! Отговори
разсъждаващ преди 6 години
Аз също съм бил жени! Все заслужено. Щом си е негова ще я бие, в реда на нещата е.
23
0
 
22
 
! Отговори
дон преди 6 години
Тя е ясна работата в холандия,ама като знаете ,че са шведи защо ни занимавате?Швеция е далече ,не ни интересуват.Аааа,интересувам се дали ще бъде изтрит коментара като предния за асеновградските шведи с маските,а пък полицая и съдиите без маски
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Boi, sud i dojivot be !
21
0
 
39
 
! Отговори
Мога да.. преди 6 години
..се обзаложа, че този тип ще бъде сурово наказан от българския съд, година и половина условно не му мърдат!
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те Ози е мъртъв! Ще го намерят и ще му пръснат главата.Заради побоя над нея.
19
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този дедо на 39 години не е ли малко дърт за дивойчиту.К,во е правил с нея в Холандия?Лалета ли е брал?След туй у равда Китен,Харманли.На Плевенската панорама що нея заведе бре идиото!? Пропуск!И що я натепал така?!Паре за цигари ли не е имал?Насам се дивойчиту да живее,защото в която и точка да е на майката Земя е труп.
18
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въй, не може да бъде това. Българският мъж не бие нито ругае жена си. Той е птчтен и верен мъж!
17
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бий, за да та уважават", казваше гениалният Осем.