Фатален инцидент: Мъж загина, блъснат от автомобил на пътя

44-годишният се е движил по средата на пътното платно
3 юли 2017 16:19,
7
Фатален инцидент: Мъж загина, блъснат от автомобил на пътя
Снимка: архив, Булфото

Мъж от добричкото село Стожер загинал на пътя, след като е бил ударен от лек автомобил в събота през нощта. Инцидентът станал на 1 юли, около 00:20 ч., на главния път Добрич–Варна, на около 3 км преди град Добрич, пише "24 часа".

На място е установено, че водач на лек автомобил със старозагорска регистрация блъска движещия се по средата на пътното платно пешеходец на 44 години от село Стожер, който е загинал на място.

Шофьорът е тестван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хубаво се е напил, ама да си беше легнал, вместо да се самоубива пешеходецът. интересно дали правят и кръвна проба на тоя, дето щъкал по пътното платно.
5
7
 
3
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 6 години
Жалко и за двамата.Ама да си кажем правичката: пешеходецът е бил леко замаян и се е движил приблизително (доколкото му е позволявало състоянието) по осевата защото само нея е виждал, автомобилът е прелитал ниско със 110-120 пак по осевата защото то по селата кат няма.
4
4
 
13
 
! Отговори
/./ преди 6 години
И аз така оня ден. карам си и гледам човек по средата на платното и върви срещу мен. Свиря му, не се маха... наближих го и гледам че ходи настрани, чорлав, рошав, мъкне някаква табуретка и още някакви *** и си говори сам и изобщо не мисли идиoта да се махне от пътя. Наблизо имаше лудница и си викам тоя е избягал от там... та такъв ненoрмалник някой ако го блъсне, кой е виновен? Пак ли шофьора ще е виновен??? Той не знае къде се намира, аз ще съм виновен, що? Да си го държат в лудницата...
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак шофьора ли ще е виновен?
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
самоубиец
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости!