Столипиново в подкрепя на ромите в Асеновград с "Аллах Акбар"

Имало слух, че протестиращи идвали и към Пловдив
Обновена: 3 юли 2017 09:04 | 3 юли 2017 07:23,
127
Столипиново в подкрепя на ромите в Асеновград с "Аллах Акбар"
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg, архив

Хиляди жители на "Столипиново" се вдигнаха в подкрепа на ромите от Асеновград тази нощ.

Множеството вървя по улица "Ландос". Чуваха се призиви за саморазправа, както и обиди. Имаше въоръжени мъже. По-голямата част от множеството ги успокоявали. Техните призиви са за мирно шествие, което да покаже съпричастност към ромската махала. Чуваха се възгласи "Аллах Акбар", предава trafficnews.

Още по темата
Някои от мъжете са тръгнали към Изгрев, но те са били върнати от полицията. В момента в гетото има много от жителите ромската махала от Асеновград. Има мълва, че към Столипиново идват още роми от Пазарджик и Хасково.

Общинският съветник Айри Мурад е успял да укроти по-буйстващите мъже.

Слух, че протестиращи от Асеновград пътуват към Столипиново, изкарал ромите от пловдивския квартал по улиците. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо искам да попитам къди е онзи паун ББ ? Второ за тези които гласуваха за пуяка ББ и неговата партия, сега уверихте ли се че ГЕРБ никога не е работила за Българиа.В момента се чакат указания от ЕС и америка, как да се разреши проблема, и как да се преспи отново Българския народ.Пловдив и останалите Български градове също трябва да излязат на улицата.Трябва да се работи по въпроса за премахване на НПО и най вече БХК.
54
4
 
73
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Защо няма арестувани за ислямски фундаментализъм и бити, Господа полицаи? Да не би да Ви е страх? Топките ли Ви се свиха или можете само българи да налагате? Такава ли Ви е разпоредбата, да биете само собствения си народ? Нали разбирате, че тази напаст няма да подмине и Вас и семействата Ви?
53
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи нещата почват да лъсват, че не са битов инцидент
52
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ивайло Московски имам предвид депутата от ГЕРБ ром ли е , защото те го крият и не казват и така си играем на криеница от Византия насам
51
2
 
77
 
! Отговори
жг преди 6 години
"Суперменът на балканската политика" мълчи като комунист на разпит , когато електората му вика аллах акбар по улиците ???!!!
50
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е насила християнизирано и мюслюманизиранопреди 1000 години по тези Земи , това е Истината
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама защо триеш , никой не те кара насила
48
3
 
10
 
! Отговори
Дани Каназирев преди 6 години
Ръдан Кънев с най- *** изказване по въпроса!
47
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам приятели-роми. И двамата работят, детето им (само едно) дори не говори ромски или както и там да му се казва на този език, карат две коли. Излязоха от махалата и си купиха апартамент в града. Нито те имат проблем с някого, нито някой има проблем с тях. ИЗВОД: Всичко е въпрос на желание от страна на ромите. Ама инак е по-лесно, че и жертви се изкарват...
46
8
 
55
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 6 години
Държава със затихващи функции. Вижда се с просто око.
45
2
 
46
 
! Отговори
карина преди 6 години
Дано управляващите разберат най-накрая кой е един от най-най-най-наболелите проблеми на нашето общество. Откъде идват кражбите на ток, вода, престъпността.....
44
0
 
70
 
! Отговори
Американ преди 6 години
"Чуваха се призиви за саморазправа, както и обиди. Имаше въоръжени мъже." -- а защо няма арестувани? Изобщо нали уж беше "битов конфликт", къде са тези мишки от Хелзинския Комитете?
43
1
 
33
 
! Отговори
Пловдив преди 6 години
До ало столицата на културата .Столицата на културата я получи Столипиново,там ще покажем културата на новите българи,а и на 90% от старите българи.По време на европрецедателството ще ги пратим в София да изкарат малко пари за бълграската икономика,все пак ще е пълно с розови богати западняци,те ще практикуват старити занаяти,полицията няма да прави нищо защото ще ги съдят в Страсбург.А 2019 ще превурнем Пловдив в една голяма културна щведска сватба.
42
0
 
41
 
! Отговори
партизан преди 6 години
ех къде си Чочоолу?
41
0
 
1
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
служга кос когааааа?
40
0
 
45
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До там ни докара богупомазаните и корумпирани политици в парламента. Не се наядоха и накрадоха през всиките тези години и оставиха държавата на сомотек. За това имат най - големи заплати, превилегии вземани от нашите данъци, а не ни защитават и не служат на нас.
39
0
 
24
 
! Отговори
******************** преди 6 години
А интересно ми е когато Ромите идват в Европа по време на Византия 11 век. какви са били по Религия и Националност защото те нямат такива екстри а копират от местните там където спре Катуна , но едно е ясно ок къде имат християнските си имена от Византия
38
0
 
34
 
! Отговори
лИБЕРАЛ преди 6 години
А, арести за въоръжени, сипещи закани и агресивно поведение? Няма?
37
4
 
2
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 6 години
Няма такива викове във видето от където е копирана-поставена Новината , май само Медиите преувеличават
36
7
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алах акбар скандирали, хаха , сега е бил момента да провъзгласят халифата на балканите , като гледам полицията за по-високи заплати веднага ще им пристане.