Столипиново в подкрепя на ромите в Асеновград с "Аллах Акбар"

Имало слух, че протестиращи идвали и към Пловдив
Обновена: 3 юли 2017 09:04 | 3 юли 2017 07:23,
127
Столипиново в подкрепя на ромите в Асеновград с "Аллах Акбар"
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg, архив

Хиляди жители на "Столипиново" се вдигнаха в подкрепа на ромите от Асеновград тази нощ.

Множеството вървя по улица "Ландос". Чуваха се призиви за саморазправа, както и обиди. Имаше въоръжени мъже. По-голямата част от множеството ги успокоявали. Техните призиви са за мирно шествие, което да покаже съпричастност към ромската махала. Чуваха се възгласи "Аллах Акбар", предава trafficnews.

Още по темата
Някои от мъжете са тръгнали към Изгрев, но те са били върнати от полицията. В момента в гетото има много от жителите ромската махала от Асеновград. Има мълва, че към Столипиново идват още роми от Пазарджик и Хасково.

Общинският съветник Айри Мурад е успял да укроти по-буйстващите мъже.

Слух, че протестиращи от Асеновград пътуват към Столипиново, изкарал ромите от пловдивския квартал по улиците. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ръчкат ги за да отклонят вниманието на хората от истинските проблеми.
14
2
 
49
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Най-Видния "Дипломат"отиде на погребение в Германия ! Защо да направрави нещо ?На тези избори *** гласове отидоха за ГЕРБ ! Така , че ще чакаме от умрял (властта) писмо !!!
13
4
 
80
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До бгИсляма не е водещ при тоя проблем.Тия не си падат по идеологиите,щото са по природа опортюнисти-има ли далавера,включват се,секне ли-край.Както преди бяха евангелисти,сега станаха мюсулмани.Ако им се спрат парите от С.Арабия и към исляма ще изстинат!Изобщо,те са първични същества,реагират адекватно само на тоягата и моркова.Като включим и контрол над популацията-това е решението.
12
2
 
86
 
! Отговори
бг преди 6 години
Четох някъде ,че в Асеновград построили най-голямата джамия на Балканите с пари от арабските емирства -ето резултата -презрение към християните , издевателства на верска основа и терор.
11
5
 
22
 
! Отговори
Патладжан преди 6 години
До @ ПатладжанЕ, вече сме в ЕС, Меркел не харесва такива неща. Но и да не бяхме в ЕС, шансовете ви пак са съмнителни, друга ви е закваската, влече ви към града, офисите, ипотечните кредити и въобще към гейщината.
10
2
 
58
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Жандармерията да ги охранява добре ! Защо то те им плащат заплатите !
9
1
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я им спрете социала до края на годината.
8
2
 
65
 
! Отговори
А така преди 6 години
А така, прости народе. Бий другите и се радвай на успеха си...Потриваше доволно ръце Боко Тиквата,седнал да пие кафе с Доган и СтаниШев. Нека да се бият и да не помнят за заемите които теглим, за далаверите които правим, за това как са най-бедни и без перспектива, а другите народи вървят напред. Наздраве комшу,машалла, аферим ефенди...промълви разчуствен Боко и целуна страстно в устата и двамата си партньори.
7
51
 
15
 
! Отговори
Патладжан преди 6 години
Братя българи, пуснали са памперси с намаление в Кауфланд :)
6
5
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въоръжени мъже и призиви за саморазправа? Какво чакат управляващите да се случи, та да вземат мерки?! От страхливци като Борисов нищо не очаквам, но президентът Радев трябва незабавно да свика Съвета за национална сигурност!
5
4
 
81
 
! Отговори
Unicorn преди 6 години
Очаква се в скоро време 25% от населението на България да е р.омско.Както се казва Гробаджии се грижат за размножаването на гласоподавателите си.
4
2
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За съжаление, това е само началото! Прости, алчни политици! Докъде докарахте България???? Предатели!
3
4
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са онези Тримата пълни кре&&& теноиди наречени Патриоти, Шкембе воеводата, Винкела и Беловласия тигър? Къде сте бе плъхове долни? Подкупи ви най-долния продажник в историята ни, Бойко Методиев Борисов, за постове и дребни пари изчезнахте като прилепи. Скрихте се. А какви ги приказвайте. Бългатия ще се запали, един убит българин и всичко гори. Излезте и смажете миганската отврат, защитете Бългврия! Много сме набрали на ***, не се търпи повече!! Страхливци долни. Народа се вдига!
2
3
 
119
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май верно си изтървахме държавата... Подарихме им я просто, а нашата полиция ги пази. Това ли ще ни е краят, ужас, ужас.....
1
5
 
122
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов, къде си?! Мишок долен! Патриотите също!!!!!!