5-годишно едва не загина, падна от стена във Велико Търново

Момчето карало колело на... детска площадка
Обновена: 4 юли 2017 09:55 | 4 юли 2017 09:19,
2
5-годишно едва не загина, падна от стена във Велико Търново
Снимка: архив, Bulphoto

5-годишно дете от Велико Търново едва не загина след падане от 4 метра с колелото си при игра на детска площадка. Инцидентът станал на ул. "Симеон Велики" в квартал "Колю Фичето" в старата столица. В злополучния ден малкият Ясен паднал с велосипеда, а съседи подали сигнал на тел.112.

Детето било прието веднага в неврохирургичното отделение на областната болница с опасност за живота и комоцио.Благодарение на грижите на лекарите и това,че Ясен е паднал върху колелото си ,не се е наложила операция.

Според съседи дни преди тази злополука подобен инцидент на същата площадка е имало и с друго дете,а преди около две години възрастен мъж е паднал от необезопасената бетонна стена върху цимента в междублоковото пространство .

Майката на пострадалото момче Иванка Димкова е подала жалба в полицията и е сезирала Агенцията за закрила на детето.Засега само от втората институция са я уведомили,че са препратили сигнала и до общината във Велико Търново.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е дете, възрастен е паднал та камоли дете. Кой направи така площадката? Абсурдни архитектурни решения, като фонтана при НДК, където също имаше инциденти. Едно дете няма толкова опит за да прецениш, кое е опасно, но този който го е проектирал - да.
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
глупости аз съм от квартала ,има си парк а на детските площадки има люлки и детето е карало извън площадката ,решила е да се облагодетелства от случая ,на село няма такива неща и като дойде в града -боже ама то има и стъпала