Жена от "Столипиново" криела в сутиена си хероин за 114 000 лева

Тя казала пред съда, че била принудена да продава, защото била безработна
Обновена: 4 юли 2017 20:32 | 4 юли 2017 20:32,
20
Жена от "Столипиново" криела в сутиена си хероин за 114 000 лева
Снимка: Reuters, архив

Половин килограм хероин за 114 000 лева е крила в сутиена си Назие Смаил от "Столипиново", когато е била заловена, стана ясно на дело в пловдивския окръжен съд, пише "24 часа".

На 4 януари 2013 г. тя купила наркотика от неустановен дилър от Асеновград, като му платила 16 000 лв. След продажбата очаквала да прибере 4000 лева комисиона.

С нерегистрирано такси 48-годишната жена поела към Пловдив. Освен шофьора, в колата пътувал неин познат, който имал опит в определяне на качеството на дрогата. Именно той тествал хероина, преди Назие да плати на трафиканта.

В района на комбината за цветни метали автомобилът бил спрян за проверка, тъй като полицията имала информация, че се пренася наркотик. У водача е открита цигара с марихуана и срещу него има образувано отделно досъдебно производство. Смаил веднага си признала, че носи в пазвата си забранена стока.

Пред разследващите обяснила, че е била принудена да пласира хероин, тъй като е безработна. Твърдяла че, съпругът й, също дилър, я гонел от общото жилище. Затова искала да купи апартамент на 14-годишната си дъщеря. В него щели да се преместят двете, след като се разведе с мъжа си. Момичето също присъства на процеса и не спря да плаче.

В залата Назие и служебният й адвокат се договориха с прокуратурата наказанието й да бъде 4, 6 г. и 15 000 лв. глоба. Съдия Елена Захова обаче отказа да одобри споразумението, тъй като противоречи на закона и морала. Тя посочи, че Смаил има вече две присъди за наркотици, а последното й престъпление е извършено в условията на опасен рецидив.

Предстои да бъде определен нов магистрат, който ще гледа делото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
ayshe преди 6 години
kade prodavat tova be ,i az sam ot bezrabotnoto ama nenkite mi sa golemi nadali sha poberat tolkova ,ama nishto sha vzimam na malko ,daaaaa ......
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпо деколте
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Струва 114000 лева... Платила 16000... Щяла да спечели 4000 лева...
9
0
 
15
 
! Отговори
Брей, че наглост! преди 6 години
Безработна?!Всяка община дава на социално слабите по 10 дка земеделска земя!Тази със "златния" сутиен има ли представа колко плодове и зеленчуци може да добие от 10 дка плодородна земя в Пловдивско?Откъде да знае? Тя е свикнала само на социал и си мисли, че онези, които работят, са будали. Себе си счита за тарикат(ка) - хем социални помощи, хем далавера с наркотици и всичко й е позволено, защото е от етноса!Време е да ги отучим от тарикатлъците им!
8
0
 
5
 
! Отговори
БХК преди 6 години
За сутиена закъсняхне, но свалих е да забраним на полицията да рови в бикините на жената, защото това е дискриминация.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Горката" жена.Направо плача Само Ердоган ще ги оправи такива от.реп.ки
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да повярвам че такива хора имат право да гласуват.
5
0
 
9
 
! Отговори
dede преди 6 години
на ешафода
4
0
 
23
 
! Отговори
Пъзел преди 6 години
Тази "интегрираната" сигурно получава и социални помощи????
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като е била безработна, е готова с лека ръка да съсипе живота на сумати младежи и девойки? Това не е незнание и липса на интелект, а чисто дебелокожие и безскрупулност. Да заминава в панделата за вечни времена, ще направи чудесна услуга на дъщеря си.
2
1
 
22
 
! Отговори
ЗАГРИЖЕН преди 6 години
Малееее язък за хероинеца,тая го е усмърдяла !
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Златни ненки