Тежка катастрофа на "Тракия", 7 души са тежко ранени

Магистралата е блокирана и в двете посоки
5 юли 2017 08:24,
50
Тежка катастрофа на "Тракия", 7 души са тежко ранени
Снимка: Кадър, Facebook

Тежка верижна катастрофа на автомагистрала "Тракия" в района на Ихтиман.

Движението по магистралата е блокирана и в двете посоки, повече от 30 минути колите не помръдват. В района има гъста мъгла.

Ранени са 7 души, на мястото има 12 линейки. Пострадалите са откарани в Окръжна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
0
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
и как да ти я контролират дистанцията...приксзки от 1001 нощ
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След трагедиите на двупосочните пътища , това е новата трагедия , която се задава. Зверски катастрофи с много коли на магистралите. В Германия за 3 дена видях няколко такива със запалени коли и яко мазало. Карайте разумно и се огледайте добре преди да изпревари те ...там скоростите са големи винаги може да ви изненада някой .
23
10
 
3
 
! Отговори
Харбейшио Кейн преди 6 години
До Анонимен24мислим че ти е присветвал, да те подсети да си решиш листовките или да кажеш колко агнета даде за книжката, ако изобщо имаш такава.йееееееееееееееее
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко:Казах ви да карате със 140 км/час!
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНа мен един ми пресветваше в средната лента , за да отида в аварийната, а се движех с 120
20
2
 
12
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До KАТспазването на дистанция е нещото което е трябвало да контролират хондурасите, а не да реват за пари. Асав.
19
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе *** не виждате ли кой причинява 99 процента от катастрофите у България .един тир се движи по магистралата с 90 а вие с 200 е кой е виновен? ???
18
0
 
30
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Такива катастрофи просто се случват....Единственото решение е като в част от магистралата към Нови Сад в Сърбия - точки по асфалта. Ако не виждаш по-далече от три точки - значи трябва да караш с 60км/час. Пет точки - 80км/час... В мъгла хората губят представа за вярна дистанция и безопасна скорост....
17
1
 
19
 
! Отговори
до Турчин преди 6 години
то и преди Възродителния процес голям го вадехте, но после бягахте като н'асрани от страх към Анадолаи турските бракониери много подскачаха ама като им върнахме един от тях опакован и се успокоиха:))))))
16
1
 
16
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
До номер 17Сега остава и да кажеш, че ксеноните, би ксеноните, три ксеноните и ощеколкототам ксеноните с неясен произход са надлежно минали тестове и настройки, така че не заслепяват отсрещните и няма да са повод за гибел на някой заслепен в насрещното, нали?
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те тая мъгла по "Тракия" стана причина да си оправя фаровете, след като на два пъти щях да се натреса в коли пред мен.Не е особено скъпо да си сложите нови рефлектори, двоен би-ксенон и четири пъти по-силни фарове за мъгла. Хеле па е полезно и ако някой е решил да кара на дълги срещу вас. Просто му се опича челото, ако пуснеш всичко наведнъж...
14
0
 
26
 
! Отговори
Путьо преди 6 години
До АнонименНякой с Вашето мислене и манталитет е предизвикал катастрофата. Запалените фаровете и преди налагането на европейските директиви, не герберските, бяха ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ в мъгла! Включените фарове не могат да те спася , ако караш 10-15 годишната нобслужвана редовно технически гъзария, с изтрити гуми и нерегулирани спирачки, с над 2000кубика двигател и стил на каране"газ -спирачка", на бороня от предния. Това увеличава катастрофите и пълни джоба на Златев! "*** народ, слаба държава".
13
1
 
39
 
! Отговори
KАТ преди 6 години
Дистанция, мноого важна дума! Масовата *** кара на 4-5 метра зад тебе при скорости над 120. И после те тряска само ако върнеш малко газта .... така и не се научи тва племе да спазва НЕОБХОДИМАТА дистанция!!!
12
0
 
22
 
! Отговори
радикално но ефектив преди 6 години
точно с 10 камери и малко софтуеар и се решава проблема. Снима те камерата, следващата камера на 50 км пак те снима и програмата изчислява средна скорост. И стане ли средната скорост над разрешената - глоба. А глобите не платени до 1 година - към частен съдебен изпълнител за принудително погасяване на задълженията.
11
3
 
11
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
един приятел пита дебелите ушаци дето са им малко парите кво точно са направили за да обезопасят пътя в потенциално опасни условия. и дали това е "престъпление по служба" или "престъпна небрежност". щото има пострадали, и аз, не дай бог, на тяхно място ,ще спукам мвр от искове.
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тировете да стане абсолютно забранено да минават в лявото платно и да изпреварват!
9
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В неделния вечерта пътувах към София сулю и пулю летят с 200-250 и не спират да пресветата на тия пред тях, простащина българска
8
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** е решил да гази газта безпощадно дори в мъглата, смело в атака към слънчака, без преценка на скоростта, газта заварена, дистанция нулева, нулева култура на шофиране, самозабравихте се бе, диваци!! Няма по-просто племе от нашето!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Турчинами същата като твоята. Бaшибозука не прави разлика между българи и български турци. Даже свотите си войници (които се предадоха по време на преврата) биха. Воиниците седнали на земята и не правят нищо - онези отиват и ги ритат в главите. "цивилизация"
6
2
 
37
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Анонимен 2има нещо такова, оня ден без малко да се нацелим в един тир който тръгна да се престроява под носа ни, аз обаче не съм радетел за справедливост, а за оцеляване, затова имам едно наум с тирове и внимавам, знам че физичните закони бият юридическите и ако се забия в него, той може да е виновен, ама аз ще умра.