Температурите продължават да се покачват, утре пак 35 градуса

Времето ще е подходящо за плаж, морската вода – 25°
Обновена: 5 юли 2017 16:11 | 5 юли 2017 15:01,
2
Температурите продължават да се покачват, утре пак 35 градуса
Снимка: архив, Reuters

През нощта времето ще бъде ясно и почти тихо. Утре ще е предимно слънчево и топло. Максималните температури ще са предимно между 30 и 35 градуса, в София - около 30.

Атмосферното налягане ще остане по-високо от средното за месеца.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа характерният морски бриз. Максималните температури на въздуха ще са 27-29 градуса. Температурата на морската вода е 23-25 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 23 градуса, на 2000 метра - около 15.

През следващите два дни времето ще е предимно слънчево. В петък за кратко от североизток ще проникне малко по-хладен въздух. Ще има временни увеличения на облачността, главно над Североизточна България, където е възможно да превали. Там дневните температури ще са малко под 30 градуса, докато в останалата част от страната ще са между 30 и 35 градуса. В събота вятърът за кратко ще е от юг, по-късно - от запад-северозапад, и дневните температури ще са малко по-високи.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
Заприличахме на Западна Сахара - и по жизнен стандарт и по климат.
1
3
 
9
 
! Отговори
Жорката преди 6 години
Има гръд, сега трябва и за корем да работи и е ОК