Шведът, който ритна камериерка – тормозен от затворници в ареста

Съдът реши, че няма да го освободи, защото може да напусне страната
Обновена: 6 юли 2017 17:58 | 6 юли 2017 17:52,
66

Снимка: Булфото

Съдът в Несебър остави в ареста шведския гражданин Ралф Сундберг, който на 3 юни изрита в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг, съобщи Нова тв.
Още по темата
В съдебна зала адвокатът му представи договор за наем с вчерашна дата, на който шведът може да бъде регистриран. Самият той пък поиска да бъде пуснат под гаранция, като посочи, че той и брат му ще останат в България за делото.

Пред медии адвокатът му заяви, че неговият клиент не се чувства добре в ареста, тъй като е там вече месец, а се налагало охранителите да го пазят от другите затворници.

Съдът обаче изрази опасения, че Ралф Сундберг може да напусне страната безпрепятствено заради прилагането на минимални гранични проверки за граждани на Европейския съюз.

След инцидента, който бе заснет от камерите в хотела, кадрите се разпространиха в наши и чужди медии. Ралф многократно помоли да бъде освободен, обясни, че не си спомня нищо от въпросния момент, тъй като преди това, докато пътувал за страната, изпил голямо количество алкохол. Той поднесе извиненията си към българите и пострадалата жена, като изрази готовност да й помогне по всякакъв начин - да й предостави всичко, от което има нужда. В интервю призна, че е разбрал, че дори неговите сънародници го винят за постъпката и желаят най-строго наказание. Ралф приема това като съвсем естествено и призна, че дори той се мрази заради случилото се.

"Да, на кого би му харесало това, което направих? И аз не се харесвам, мразя се дори", категоричен бе той.

Той заяви също, че се чувства виновен за стореното, потвърди, че е вменяем и осъзнава какво се е случило, но не помни абсолютно нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Космос 43 Смятат ни за втора ръка хора....Не правилно, ние сме трета ръка хора.
43
0
 
2
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Ама и тоя си изпроси хубава почивка в България.
42
0
 
3
 
! Отговори
3 г. затвор! преди 6 години
*** от Берлин получи 3 години в дрънголника, този с глоба ли ще си замине???
41
1
 
9
 
! Отговори
леле преди 6 години
Нали за това го вкарват ! Ясно е че ще си ходи в Швеция, но поне да му остане спомен !
40
0
 
11
 
! Отговори
не син преди 6 години
Тази кре-тен ще получи глоба + условно 3-5 години и ще си замине , но помислете за у-рода, който след като не успя да сгази слепци удари с юмрук жена в главата ! Като боксьор, с всичка сила ! Колко мислите ще получи ! Условна присъда и ще живее ТУК при нас !
39
2
 
7
 
! Отговори
Диджей преди 6 години
Хаха, "тормозен"?!? Ами може би трябва да му козируват и да му танцуват балет ли?...
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мнооооого разбиратели тука и всички говорят в условно наклонение, пожелателна форма и бъдеще време... Него ще го откупят, но нашите проблеми си остават, докато сами не си ги решим. Там е заровено кучето, братя българи.
37
2
 
22
 
! Отговори
Бравос преди 6 години
В Германия един гнусен ром ритна момиче в Метрото и го осъдиха. Ама там всички викат-тоя е българин, такива са българите. У нас-един швед, който сам си казва, че бил пиян, дрогиран и какво ли не- искал да е на свобода. На нас обаче не ни дават да мислим, че пропадналите западняци идват на "почивка" у нас и не трябва да вдигнеме глас, та да не обидели другите западни селяднури и да решат да не дойдат и те у нас да се напиват и дрогират!
36
0
 
13
 
! Отговори
Космос преди 6 години
Смятат ни втора ръка хора
35
1
 
4
 
! Отговори
аз преди 6 години
До ГеоргиЩе го пуснат, бе.
34
1
 
16
 
! Отговори
е преди 6 години
А къде е оня смотан шушуминга - другарят Благой Рагин, в коя слънценепроникаема дупка се навря, че се затъжихме вече за него...
33
1
 
21
 
! Отговори
nina преди 6 години
Той се мразел... По-скоро имам чувството, че мрази нас, БЪЛГАРИТЕ, или в презрението си ни смята за неодушевени предмети, които може да рита! Защото, сигурно и неговата страна се е напивал, на не чух да е имал такива прояви!
32
3
 
13
 
! Отговори
Теди преди 6 години
А НЕ БЕ, ЩЕ ГО ГЛЕДАТ:)))))))))
31
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато ги набарат, всичките стават едни хрисими, добрички... Съжаляват за това какво са сторили, не разбират как са го сторили, не помнят нищо... В момента, в който го пуснат ще има "тез ид*иоти как само *** узтърваха... Се може само да ми дyхат на ***". Да си правят сметката българските магистрати! Тоя ако го итърват ще е една от най - явните корупционни ситуации в българското "правосъдие".
30
4
 
18
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Този ще е следващият осъдил държавата. За хулиганство и телесна повреда никой в бг не го държат 2 месеца в ареста(защото присъдите обикновенно са условни) и единствената причина е че адвоката му е смотан и не му е направил една адресна регистрация , каквото е изискването за да те пуснат под гаранция- да посочиш постоянен адрес в страната. Досега щеше да си е в Швеция, подобно на шофьора дето уби моториста преди 2 месеца.
29
2
 
20
 
! Отговори
:( преди 6 години
Малко му е. Каквото и да са му направили , не е достатъчно.
28
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българско море-НИКОГА!!!
27
3
 
22
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Поне 2 години и 11 месеца затвор в България.Ще ритат, Ама ха !
26
0
 
22
 
! Отговори
Господа Политиците, преди 6 години
да помислят за хубави затвори, защото са потенциално за там! Така мисля!!!
25
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е престъпник да го осъдят, но да го бият и мъчат не е хравилно. Тия изтезания и мъчения в българските затвори минаха всички граници. Като излезе, съд до дупка в евро съда и ще му плащат пенсия до живот на човека.