Пътници на Райънеър – заложници на Летище Варна

Хората висят с часове без точна информация за случващото се
8 юли 2017 15:58, Петя Славова
29
Пътници на Райънеър – заложници на Летище Варна
Снимка: Reuters

32 часа - точно толкова трябваше на пътниците, които пътуваха от Мадрид за България да пристигнат в София.

В продължение на часове те бяха заложници на Летище Варна. Самолетът им е трябвало да пристигне в София около полунощ, но се забавя в испанската столица с три часа.

Още по темата


Оказва се, че не може да кацне на Летище София, заради закъснението и полетът е пренасочен към летище Варна, където без да получат информация хората стоят изоставени.

Една от версиите, която циркулираше сред пътниците е, че самолетът не може да излети, защото няма екипаж.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-ефтини от тях няма. За 10 евро летях около нова година до лондон и за 16 обратно. Другонищо не съм плащал.
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За каква "минимална" разлика става въпрос тук-плащам 90лв за двупосочен билет от Великобритания плюс още 70лв за куфарите,и не си взимам билета половин година предварително,а само месец-два.Досега проблеми с Райън Еър не съм имал
21
2
 
5
 
! Отговори
пътник преди 6 години
За каква "минимална" разлика става въпрос тук-плащам £40 за двупосочен билет от Великобритания плюс още £30 за куфарите,и не си взимам билета половин година предварително,а само месец-два.Досега проблеми с Райън Еър не съм имал.
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога бъгария еър отвори дюкян, не представителство в друга държава ... га сойките мъркат ше го видите това :)
19
4
 
6
 
! Отговори
С.Т. преди 6 години
Началото на януари месец тази година и аз им сърбах попарата на тези от Райън. При мен полетът беше в обратната посока от София до Мадрид, като ни оставиха да чакаме на летището 6-7 часа. Стояхме и чакахме в пълно неведение, без да знаем какво се случва и ще излетим ли въобще. Това беше крайно непрофесионално от тяхна страна, за отношени към клиента въобще няма какво да говорим. Аз и моето семейсто, със сигурност няма да летим повече с тях.
18
1
 
4
 
! Отговори
Григо преди 6 години
До ...Ама така хубаво казано!
17
5
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Ами в статията седи ясно че са ви докарали в София ти къде си зе изгубил?
16
2
 
5
 
! Отговори
Иван Асенов преди 6 години
Подобен номер са ми правили и на мен Райънеър, само че беше кацане "само" на 100 мили от планираното. Иначе и нас ни зарязаха без обяснения, сами да се оправяме. Крайно некоректни.
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква поръчкова статия, бе, ***, ела ти да ме докараш от Варна до София да видиш какво ще ти поръчам! *** нещастния ***
14
9
 
5
 
! Отговори
Петър преди 6 години
Поредната поръчкова статия тука срещу рейънеър. Много ги бърка българия еър това че лоул кост компаниите предлагат много по качествена услуга от тях и вместо да се съсредоточат върху това да подобрят услугите си опитват с поръчкови статии.Така няма да стане и фалита на българия еър е въпрос на време.
13
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
балгариа еър с 7 самолета ... дали може се сравнява с Райън и Уиз ... няма как остави тия новинки тука ... лакардийки :))
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колеги коментиращи, в грешка сте, ако си мислите, че цените на Райън са ниски. Може да са ниски само ако си купиш билет за след 6 месеца и си без багаж. За нормален пътник с един-два куфара, летящ до нормално летище, почти няма разлика. Тук се цитират някакви числа по 300Е до Мадрид, не са такива цените!!! Да не би за бизнес-класа да става въпрос? Сметнете си всичко колко ще ви струва, ще видите, че разликата е минимална. И за тази разлика струва ли си да те зарежат посред нощ на 500км от вкъщи
11
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13 ТАКА Е. ТАЗИ ФИРМА ТЪРСИ НЯКАКВА ПЕЧАЛБА. НО ИНТЕРЕСА НА КЛИЕНТА Е ДА.МУ Е ТЪНКО ПЛАЩАНЕТО..НЕЩО КАТО ПРИ ЖИВКОВ ВСИЧКО НИ БЕШЕ ТЪНКО ОТ ПРЕДПРИЯТИЯТА . НО КАТО КАЧЕСТВО СЕ БЕШЕ ***.
10
12
 
7
 
! Отговори
До номер 12 преди 6 години
Не ми говори за България Еър , че те са по зле и от Райънеър . Как им закъснявали полети от Берлин , заради лошо време , адруги авиокомпании летяха без проблеми. И как един път не мидадоха да се кача в самолета , защото ми бил анулиран , ама и те не знаеха защо е бил анулиран , при положение , че имах билет и си бех платил .
9
14
 
12
 
! Отговори
... преди 6 години
На който Райън не му харесва, следващия път Ер Франс, Луфтханза, Бритиш Еъруеиз, Ал Италия, Олимпик, България Ер и т.н. ... ама кеша е друг в пъти, а полета същия. Като разлика мога да посоча, че на Райън самолетите, които летят от Сф са чисто нови, а на другите са 20-30 годишни refurbished... това от първа ръка дето ги подържа ;)
8
10
 
14
 
! Отговори
.... преди 6 години
Истината: Полетите от/към СФ на Райънер са БУКВАЛНО ФУЛ на излитане и на кацане, а полетите по същите дестинации на другите авиокомпании са все по-празни = капризите на пишещите нямат никаква стойност. Успех на гъзарите!
7
12
 
14
 
! Отговори
Явор преди 6 години
Като доста хора и аз веднъж реших да пробвам да летя с Ryanair, за да ми излезе уж по-евтина почивката и подведен от техните реклами се навих. Премеждията, през които преминах са достойни за роман, но в общи линии - не ми излезе по-евтино, дори мога да кажа една идея по-скъпо. Пътувах като бях почти буквално смазан от пасажера до мен, господинът наполовина беше легнал върху мен. Бяхме разделени с моите приятели и не можехме да си говорим по пътя, а единият куфар беше видимо ритан от всякъде.
6
15
 
16
 
! Отговори
... преди 6 години
истината е, че повечето пътуващи с Райънер пътуват за първи път със самолет. Повечето от тят са бедни имигранти, които до сега са пътували с бусове и автобуси по 2-3 дни от Германия, Франция, Испания, Италия и то на двойни-тройни цени за този гърч! Сега обаче, те са 'важни пътници' - пътуват със самолет! Абе я у лево бееее, дрипльовци! Следващия път си купете билет за Луфтханза, ама социалната помощ не стига..
5
12
 
15
 
! Отговори
... преди 6 години
Не защитавам Райънер, ноооо не може да се циганиш за билета, да искаш да пътуваш по-евтино от колкото с автобус и каквото и да е друго превозно средство и да имаш претенции. Като не ви харесва Сф-Мадрид за 15Евро, ми купете си от България Ер за 300 или пътувайте с прекачване за 300+ (където полетите с прекачването ще ви дойде дубъл време), като никой не ви гарантира, че няма да закъснеят полетите и в крайна сметка ще сте се набутали. Райън правят точно това, което обещават - точка А до точка Б
4
16
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
Искам този, който ми е поставил минус да се аргументира :) ..иначе минуса отива в мишата му дупка!