Оперираха по спешност пребития от роми Георги

Момчето било с хематом в мозъка
Обновена: 9 юли 2017 14:20 | 9 юли 2017 12:13, Петя Славова
39
Оперираха по спешност пребития от роми Георги
Братът на Георги. Снимка: bTV

Пребитият от двама роми в Смолян Георги Кадиев бе опериран по спешност в нощта срещу неделя в Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Състоянието на 27-годишният мъж след операцията е стабилно. Причината да се наложи спешната хирургическа интервенция е бил хематом в мозъка, съобщава "Монитор".

На 6 юли около 13 часа до ученическия пансион над Строителния техникум в смолянския квартал Георги Кадиев бил нападнат от двама роми. Единият от нападателите му бил обучаван от майката на Георги във фирмата, в която жената работи. "Много жалко, че го познавам това момче, но те и двамата са си такива – агресивни", казва майката Мария Камбурова, която е неотлъчно до болничното легло на сина си.

Още по темата

Ромите удряли с колове Георги по главата и според майка му един сантиметър само по-наляво и ударите са щели да попаднат в слепоочието на сина й и да го оставят на място.

Скандалът в Смолян станал заради 15-годишно момиче, което Георги Кадиев с прякор Гейзера, защитил от двамата роми. След първото спречкване, в което той спасил девойчето, ромите се върнали, въоръжени с колове и го нападнали втори път.

27-годишният смолянчанин бил прегледан в смолянската болница, откъдето преценили, че състоянието му е тежко и го транспортирали до Клиниката по неврохирургия в Пловдив. Георги е с фрактура на черепа и с второ счупване на базата на черепа, съобщиха от Клиниката по неврохирургия.

Георги дължи около 1000 лева за здравни осигуровки, а след като бъде изписан от болницата, ще се нуждае от още средства за възстановяване и рехабилитация.

Можем да помогнем на Георги на тази сметка.


Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-07-09/semeystvoto-na-prebitiya-georgi-moli-za-pomosht
 

Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-07-09/semeystvoto-na-prebitiya-georgi-moli-za-pomosht
 

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
17
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
И з ме т, по добре сирийци от Алепо от колкото таз с га н паразитна.
6
3
 
37
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
Българи ако не се вземем в ръце, това ни чака за бъдеще, ние ще остареем а те ще ни пребиват в домовете и ще ни убиват, а държавата ще ги защитава защото са им електорат.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега най-важното е момчето да се възстанови успешно, а следващите проблеми с ромите ще проследим в новините.
4
2
 
33
 
! Отговори
Да караме по тяхному преди 6 години
Побойниците да дарят поне по два свои органа и да ги обявят на търг на международния пазар!С получените пари да се лекува момчето.Звучи зловещо, но никой не е по-мъдър от народа. А народът казва "Око за око, зъб за зъб!"Щом осакатяват "за кеф",сега те доброволно да се осакатят, за да платят лечението му.А етносът им да не се прави на света вода ненапита! Мешерето е налагало наказания вадене на око, рязане на ухо!
3
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Ромът "не иска да работи,иска да бие с колове.Отвратителна първобитна напаст.
2
8
 
4
 
! Отговори
Ugla преди 6 години
Diplomatite v Rom, Paris, London, Bruxelles, Berlin, Luxemburg, Oslo, Kopenhagen, Stokholm, Moskau, Geneva, Kairo, Teheran, Kabul, Ankara, notariusite, sadia-izpalnitelite, prokurorite, sadiite, ombudsmanite, bg askeri v Afganistan i bg piloti na bombardirovachi v usa, first lady ot harema na bg sultan prezident, Simeon II, Elizabeth, Asfalt pasha, Ekaterina, Temenujka, Nikolinka, Romiana, Menda, Jordanka...moje da mu se usmihnat za courage...
1
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато такива *** не почнат да ги вкарват за по 30 години в затвора оправия няма да има.Народните ни представители да не гледат само сеир,а да се захващат за работа и да променят законодателството.