Оперираха по спешност пребития от роми Георги

Момчето било с хематом в мозъка
Обновена: 9 юли 2017 14:20 | 9 юли 2017 12:13, Петя Славова
39
Оперираха по спешност пребития от роми Георги
Братът на Георги. Снимка: bTV

Пребитият от двама роми в Смолян Георги Кадиев бе опериран по спешност в нощта срещу неделя в Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. Състоянието на 27-годишният мъж след операцията е стабилно. Причината да се наложи спешната хирургическа интервенция е бил хематом в мозъка, съобщава "Монитор".

На 6 юли около 13 часа до ученическия пансион над Строителния техникум в смолянския квартал Георги Кадиев бил нападнат от двама роми. Единият от нападателите му бил обучаван от майката на Георги във фирмата, в която жената работи. "Много жалко, че го познавам това момче, но те и двамата са си такива – агресивни", казва майката Мария Камбурова, която е неотлъчно до болничното легло на сина си.

Още по темата

Ромите удряли с колове Георги по главата и според майка му един сантиметър само по-наляво и ударите са щели да попаднат в слепоочието на сина й и да го оставят на място.

Скандалът в Смолян станал заради 15-годишно момиче, което Георги Кадиев с прякор Гейзера, защитил от двамата роми. След първото спречкване, в което той спасил девойчето, ромите се върнали, въоръжени с колове и го нападнали втори път.

27-годишният смолянчанин бил прегледан в смолянската болница, откъдето преценили, че състоянието му е тежко и го транспортирали до Клиниката по неврохирургия в Пловдив. Георги е с фрактура на черепа и с второ счупване на базата на черепа, съобщиха от Клиниката по неврохирургия.

Георги дължи около 1000 лева за здравни осигуровки, а след като бъде изписан от болницата, ще се нуждае от още средства за възстановяване и рехабилитация.

Можем да помогнем на Георги на тази сметка.


Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-07-09/semeystvoto-na-prebitiya-georgi-moli-za-pomosht
 

Експрес банк Смолян
BG89TTBB94001527557306
Филип Атанасов Камбуров

Прочети още на: http://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-07-09/semeystvoto-na-prebitiya-georgi-moli-za-pomosht
 

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
1
 
! Отговори
месара преди 6 години
*** бият , крадат , обират , убиват ......, а държавата стои на балкона и гледа сеира !!! да живее бкп ( бсп ) , дето им даде тая свобода , та да гласуват за тях !
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе , дори и Георги първи да е защитил приятелката си, ти нямаше ли да направиш точно това? Или щеше да оставиш да закачат момичето ти?
25
27
 
2
 
! Отговори
1 преди 6 години
А защо не споменават,' че 'невинния георги''почнал първи да ги налага,след като ромите са закачили приятелката му,той се е направил на мъж,и ромите,след това са грабнали коловете.
24
2
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
" посягат на непълнолетна, най-вероятно се касае за посегателство на сексуална основа"Аааа недей така бе това са особедности на етноса ,къде белият необразован дас си вре носа в обичаите на ромите ,а? По всички европейски норми им е нарушил спокойстието със свойте действия .За това си е заслужил боя .Сега Бойко трябвада ги награди с медал тези храбри защитници на традициите и културата си .Слава, слава на тези европейски чеда !Браво.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо са го били ? Сигурно е казал нещо лошо срещу Макрон и Меркел за туй ше да е. Ами даа ! Ромите бият най демократично и справедливо само в името мна МЕКРОН (Меркел-Макрон).Браво чеса го били само ЕС само МЕКРОН САМО БРАТЯТА РОМИ СА ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙЦИ УРАААА
22
2
 
15
 
! Отговори
Сапун и абажури преди 6 години
Първо посягат на непълнолетна, най-вероятно се касае за посегателство на сексуална основа, след като момчето върши работата на полицията и защитава детето, двамата страхливцибпитекантропи се връщат въоръжени с маймунски оръжия и правят опит за убийство, не само да протестират а трябва кожичките им да снемат на тях и на съдиите, ако не се дадат адекватни присъди. Моля ви пратете колкото може за здравните на момчето, тая престъпна държава ще го накаже за доблеста.
21
1
 
18
 
! Отговори
Тихо преди 6 години
Нещата постепенно ескалират. Това племе трябва да бъде респектирано, а то разбира единствено от тояга
20
4
 
10
 
! Отговори
Do d-to преди 6 години
Някой неуки и прости роми правят така да, както и някой неуки и птости Българи бият по светофари дискотеки и молове. На едните викаме *** на другите викаме мутри... Проблема не е в етническата принадлежност а в отказа на държавата да поеме отговорност инда накаже виновните. Докато полицията е корумпирана и съдебната система не работи ще е така за нещастие...
19
1
 
18
 
! Отговори
Д-то преди 6 години
Римите бият без умисъл, за да убият, животът за тях няма стойност, ценностна система липсва, първобитни и примитивни са. Така им изнася, защото им харесва. Дори повечето напудрени, изтупани и уж социализирани *** са същата ***, доказваща, че еволюцията ги подминава.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХОРАТА ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА СА ПРОПИЩЕЛИ ОТ РОМИТЕ
17
2
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИКИЯ преди 6 години
Ясня е работата - добрите дроми са си търсили изработеното с пот възнаграждение, ама лошият гнусен българин не е искал да им даде тези 2.50 лева и ги е нападнал! Български произвол над честни дроми!!
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ако *** дължаха 1000 щяха ли да го пишат или номера щеше да мине че няма проблем
15
3
 
5
 
! Отговори
Chantal преди 6 години
Makron slojil bg flag na Eifel Tour i nadpis "je suis Gueorgui"...
14
0
 
18
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Или да си заминават в индия или ще направим това което на 1000 км от са направили 15 16 17 и 18 в , физическо изтрепванв. Друго решение никой за 1000 г не е открил, те не са от този свят
13
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи юнаци ама на маса.
12
1
 
23
 
! Отговори
Голата истина преди 6 години
До седмица-две случаят ще е тотално забравен, поради вялата обществена заинтересованост от ццигганския проблем, както и поради същността на факта, че дотогава ще станат още поне 5-6 подобни цциггански зулума, и този случай ще бъде забравен. А, и да не пропуснем, "младежите от ромски произход" ще си бъдат на свобода в катуна.
11
2
 
10
 
! Отговори
Гаврят се с нас преди 6 години
Добре де как става така че Валери С. е фашист за Българите и закрилник на ромите какъв му е случаят на този човек!
10
1
 
19
 
! Отговори
Стискам палци.. преди 6 години
.. на момчето! А после да е жив и здрав дълги години!
9
4
 
12
 
! Отговори
„Гойко/Митич" преди 6 години
За съжаление не съм свободен човек и няма как да посетя тези роми но ако ги вкарат при мен лично ще ги самообеся".За ромите/*** само пръст върху тях те от друго не разбират!
8
2
 
23
 
! Отговори
идея преди 6 години
За такива -затвор с дълги присъди и в затвора -да работят, да строят пътища,да чукат камъни , да вадят картофи-така както правят в американските затвори.