Откриха тялото на изчезнал таксиметров шофьор в Несебър

Според полицията няма следи от насилие
12 юли 2017 18:51, Красимир Ангелов
12
Откриха тялото на изчезнал таксиметров шофьор в Несебър
Снимка: Булфото

Тялото на изчезнал таксиметров шофьор е открито в морето на около 700 метра от брега край Стария Несебър, съобщиха от полицията в Бургас.

Трупът е забелязан тази сутрин около 9,40 часа. От полицията добавят, че това е 32-годишен мъж от Видин. Той работел като таксиметров шофьор в Слънчев бряг.

Мъжът е в неизвестност от 7 юли. На същата дата, около 23,55 часа, той безпричинно е спрял таксито с клиенти на автобусна спирка в близост до паркинга на "Какао Бийч". Тръгнал в посока към морето.

Ключовете за автомобила останали на контакта, като шофьорът не взел нищо от колата, нито потърсил пари от клиентите. Те го почакали, след което си тръгнали, отчитат от полицията.

Таксиметровият автомобил е забелязан от колега на загиналия, който подал и сигнала за изчезването му. Своевременно е обявен първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване, като днес сутринта тялото на младия мъж е открито в морето.

При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити. Трупът е откаран за аутопсия в Катедра "Съдебна медицина" към УМБАЛ - Бургас.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Несебър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
а преди 6 години
пак несебър ае кво става с тоя несебър ... там дъщерята на очите не държеше ли таксиметрова фирма ? (вчерашна пикла от къде събра пари за коли за заплати на таксиметрови шофьори за данъци) нещо много мирише тука
9
1
 
2
 
! Отговори
Палмето преди 6 години
Клиентите от конкуренцията мли са били ?....Или просто Българи ?
8
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно е бил от таксиветровата фирма на Митьо Очите,те разпространяват наркотици под прикритието на таксиметрови услуги. Полицията в Сл.бряг ги прикрива,естествено.
7
2
 
18
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
УТРЕПАЛИ СА ГО ...и са пуснали в морето ! българинът е *** , мързелив и некадърен и нищо н няма д абъде разследвано ...... така е по-лесно !
6
1
 
26
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Що за нелепи обстоятелства и заключения.Кой ще повярва.Спрял с клиенти и отишъл да се дави.Клиентите си заминали.Умозаключения та дрънкат
5
1
 
16
 
! Отговори
наблюдаваш преди 6 години
В ТОЯ Несебър,сл.бряг, РАЗВИТА престъпност
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4 какво казваш?
3
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
So many idiots posted here.
2
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да се оправи човека.
1
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При ГРОБ е така. Свиквайте.