Велосипедист загина в Пловдив, блъсна го джип

Откарали са го в тежко състояние в болницата, където е починал
13 юли 2017 14:05,
70
Велосипедист загина в Пловдив, блъсна го джип
Снимка: pixabay.com

Велосипедист загина, след като е бил блъснат от джип на ул. "Авксентий Велешки" в Пловдив, в близост до Народна библиотека "Иван Вазов".

Сигналът за инцидента е подаден към 11:30 часа днес, съобщиха от МВР.

49-годишният водач с джипа си "Нисан" е блъснал велосипедиста, чиято самоличност все още не е установена.

С линейка пострадалият е транспортиран в болница, където по-късно издъхнал.

Шофьорът на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Причините и обстоятелствата около пътния инцидент се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
До 37 оня с децата преди 6 години
Все пак не може да си сигурен, че няма да се срещнат с някой като тоя. След това влезни тука и чети коментарите.
31
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата до 12 години са на тротоара. Всички над 12 години - на улицата. Пише го в закона за движение по пътищата.
30
4
 
11
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Докато разни малкоп*шковци с мислене на бежанци от Сирия твърдят, че колелото няма място на пътя ще стават такива инциденти.
29
4
 
13
 
! Отговори
+ преди 6 години
с покупката на джип и регистрирането му в КАТ получавате право на 2 ненаказуеми убийства на колоездач или пешеходец. За джипове дълга база се отпуска и допълнителна бабичка.
28
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът са велосипедистите, а не шофьорите. Толкова нагли станаха велосипедистите, че просто нямам думи.
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждал си Европа друг път, следващия път мини през böblingen, hanns-klemm-straße и виж къде е алеята.
26
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Велосипедистът винаги е в нарушение. Първо кара по тротоарите. После минава без да слиза от колелото по пешеходните пътеки. Ако случайно слезе на улицата, винаги кара в насрещното. На кръстовище минава на червен светофар. Забраните за велосипедисти счита, че не се отнасят за него - примерно бул. Витоша в София, но не само там, а навсякъде. Най-голям кеф им прави да се залетят срещу хора по тротоарите и да се кефят как хората бягат от тях. Реалността е, че велосипедите трябва да ги забранят.
25
1
 
5
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
До 33Направи такъв и на децата си.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше с каручка щеше да се размине с изкривена капла и ожулено коляно.
23
1
 
11
 
! Отговори
До 23 преди 6 години
Колко е широк тротоара в германия, на който си виждал велоалея? В България от 1,5-2 метра тротоар за пешеходците оставят 30-40-50 см и то там, където не могат да вървят - най-често до улицата. В Германия това ли си видял? Видял си, ама един друг път. Виждал съм в Европа тротоар широк над 3 метра, а до него велоалея горе-долу също толкова широка, но това е нещо съвсем друго.
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ти качвал ли си ссе на колело , или само си чешеш езика . Ела да те повозя на колелото да видиш кой прави най много нарушения , започвам с телефоните , никакво внимание на пешеходните и тн. ....а сега нареди нарушителите й
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички улици и булеварди са разрешени за велосипедисти. Защо не си карат там, където им е разрешено? Сега шофьорите свикнаха, че велосипедистите винаги карат в нарушение, най-често по тротоарите и спряха да внимават за тях. Тази случка е потвърждение - голяма изненада е било, че този велосипедист не кара по тротоарите, а по улицата и са го блъснали. Ако всички велосипедисти си караха по улиците спазвайки правилата, нямаше да има подобни сблъсъци.
20
2
 
5
 
! Отговори
Семейство преди 6 години
Лерцови изпогазиха всички полицаи и минаха на колоездачи. Разбира се, неправомерно би било да ги задържат нашите съдии.
19
2
 
14
 
! Отговори
ЛАРИ преди 6 години
В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ ДЕПУТАТИТЕ СА КОЛОЕЗДАЧИ...............
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Взимаш паркинга на хората, за да се тупаш в гърдите, че ето, направил си бил велоалея. После едни тук се чудят защо хората паркират на паркинга си, пардон, вече велоалея. Взимаш тротоарите на пешеходците и ги пращаш да вървят по улиците, за да се тупаш в гърдите, че си направил велоалеи и после едни тук се чудят защо хората вървят по тротоарите си, вкл. и майките с детските колички, които тротоари някой боядисал като за велоалеи.
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Германия на тротоарите има велоалеи.
16
5
 
10
 
! Отговори
ооооооох преди 6 години
КОГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ УЛИЦАТА Е ЗА ВСИЧКИ???????????А НЕ САМО ЗА ШОФЬОРИ - ПАРВЕНЮТА.........ПИСНА МИ ДА ВИЖДАМ САМО СМЪРТ ЗА БЕЗЗАЩИТНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!
15
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако един шофьор прави средно по 1 нарушение на 1-2 минути, а моториста прави по 2-3 нарушение всяка минута, то велосипедиста прави средно по много нарушения на минута. Има ли велосипедист в София, който да не е непрекъснато в нарушение докато кара из София? Аз не съм виждал.
14
5
 
14
 
! Отговори
До оня с велоалеите преди 6 години
Къде по света си видял, да вземат тротоарите от пешеходците за велоалеи? Не може на тротоар широк 2 метра да сложиш 1,5 метра широка велоалея, а пешеходците да прескачат колчетата до улицата, а където има ел. стълб да заобикалят слизайки на улицата. През зимата снегът е натрупан между колчетата и пешеходците трябва да прелитат с самолет отгоре. Така е например велоалеята в София, в Младост пред бившата Деница, но не само там. Затова хората намразиха велосипедистите и не ги съжаляват, като им се
13
6
 
13
 
! Отговори
Велосипедистите преди 6 години
са опасни рецедивисти! Жертвите на пияни велосипедисти и велосипедисти без книжки са най-многобройни! Вчера на околовръстното имаше верижна катастрофа от велосипедисти - единият засякъл друг. Затвор за участниците в гонки с велосипедисти!