Майката на Крис: Познава местността – крие се, защото е в шок

Продължава търсенето на момчето, което блъсна туристи и избяга
14 юли 2017 07:00, Александър Попов
102
Майката на  Крис: Познава местността –  крие се, защото е в шок
Снимка: Facebook

Майката на издирвания 16-годишен Кристиян е убедена, че той се крие, защото е в шок. Момчето блъсна туристи преди дни, след което избяга и до днес няма следа от него.

Според нея момчето познава много добре местността и докато не реши сам да се появи, няма да успеят да го намерят. Полицията пък на няколко пъти правила проверки дали не крие детето си.

"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции. Според мен Крис е страхотно дете и ще си остане такова. Отговорен е", заяви тя пред bTV и допълни, че той не е правил опит да се свърже с нея.

Още по темата

Майката на тийнейджъра смята, че той е в района на Триград.

"Познава добре местността и докато не реши сам да се покаже, няма да го намерят", каза разтревоженият родител.

Хората, които са се включили в издирването му се надяват да го намерят жив и здрав. Претърсват се ливади, пещери, гори. Проблемът е, че в планината има мечки, нощем температурите падат, а Кристиян е само по тениска.

Кметът на Триград също е разтревожен, след като вече пети ден не намират следи от присъствие на човек, че момчето няма къде да се храни и сериозно се притесняват за живота му. В Триград не вярват, че Кристиян е избягал зад граница, нито че се крие при приятели.

Издирващите наблюдават всички водоизточници в района с надеждата, че заради топлото време момчето ще потърси вода.

Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него.

Притеснения за живота му изразиха учители и съученици на Крис в София.

Класният му ръководител Станислава Докторова коментира, че е сгрешил сериозно и това, което се страхува е дали той ще може да понесе толкова вина на 16-годишния си гръб.

Директорът на 137-мо училище Владимир Миков, заяви, че е редно да сме толерантни към тази първа грешка и да не го нападаме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият факт, че е реагирал по този начин, означава че детото има съвест, и случката му се е отразила тежко! А други младежи слизат да бият слепи хора, а после се оказват тежко болни! Схващате ли дребната разлика?
64
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарно е да ни внушават поради каква причина младежът е избягал от произшествието. Бил отговорен, затова избягал. По скоро страхлив и без отговорен. Май си е голяма фукня това момче. Голямото самочувствие му е изиграло лош номер
63
0
 
25
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции. Според мен Крис е страхотно дете и ще си остане такова. Отговорен е"Тоя затова кара без книжка и гази хората, понеже са го възпитали да не се интересува от нищо друго, освен от собствения си кеф. Сега като заведат искове прегазените хора и като се наложи да платят лечение и обезщетение, ще видят дали нищо не ги интересува.
62
0
 
14
 
! Отговори
хх преди 6 години
Аз самия получих първата си книжка на 17 г и 6 м. през 1974 г.Беше категория М , за мотопед. Сега закона си е същия и никакъв Бойко или Бойковица не са виновни.Виновен си е нарушителят и той трябва да бъде наказан.Проблемът е основно от прокуратурата и съда, които не желаят да осъждат дори и убийци, камо ли дребни нарушители.С такава прокуратура и такъв съд държавата необратимо се разпада.
61
0
 
25
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
Един мой приятел моторист се удари челно в една кола и я прелетя... Какво казва той обаче:-Човека с колата беше виновен , но аз няма да му търся сметка , ЗАЩОТО ПОСТЪПИ МНОГО ЧОВЕШКИ.Веднага го е вдигнал откарал го е в Пирогов , а след това е придрал мотора и го е посетил в болницата. На такъв и аз бих се чудил дали да му търся отговорност, но това *** си е за затвора главно защото е избягал и е оставил хората на произвола на съдбата!Сега не е в шок ,а просто го е шубе да не влезе в затвора.
60
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ НА БУДАЛОЙКО БУДАЛИСОВ ГЛАСУВА 2010-ТА И 16 ГОДИШНИТЕ ДА ИМАТ КНИЖКА!!!! КОЕТО Е НЕДОПУСТИМО!!!!!!18 ГОДИНИ И МИНИМУМ ВЪЗРАСТ ЗА КАРАНЕ НА КОЛА!!!БУДАЛОЙКО Е ОСНОВНИЯ ПРЕСТЪПНИК В ТАЗИ СТАТИЯ!
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да беше се загубил нямаше толкова да го търсят.И да го хванат нищо не могат и няма да му направят.Пускат го за национално издирване, до 2 години (щото ще иска шофьорска книжка на 18) ще се появи. Тогава вече като пълнолетен да го съдят.Ако съответно е избягал в чужбина, едно кафяво по малко.
58
0
 
18
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
колко му е да го укрият в България ? След година лежане на терасата и гледане на телевизия ще вземе на заем личната карта на някой познат или братовчед или друг и ще замине за чужбина и толкова.... Вместо да го турсят в гората да арестуват майка му и баща му да видим тогава на куде ще задуха вятъра... Току виж момчето се окаже че в спало в плевнята в щок и не е знаело, че го търсят.....
57
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% се е укрил някъде, ако някой си мисли, че е в гората много се лъже, такива като този не се самоубиват, нито се самонараняват. Той не е възпитан да мисли по начин, по който да е отговорен, а само се опитва да си спаси ***. Добре е да не се бъркат нещата и да не го съжаляват.
56
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този и родителите му трябва да ги скъсат от съдилища след тази му постъпка. Започнаха да го изкарват жертва, а той всъщност е едно малко, невъзпитано м*кере. Но в България всички престъпници, на края ги изкарват бедни агънца, болни, нещастни, добрички - направо да се разплачеш. ПЪЛЕН АБСУРД!
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне една мечка да бяхте намерили.
54
0
 
24
 
! Отговори
Крие се? преди 6 години
Или го криете.Като е толкова отговорен що се крие?Или измислена драма за да акомулира съчувствиеКато е толкова отговорен защо кара без книжка?И какво всъщност яде, вече пети денБезотговорно лекиРодителите му, позволили да кара колата и укриващи го в момента, също
53
1
 
15
 
! Отговори
минувач преди 6 години
Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него.Точно така! След като го хванат, ще го "възстановят", на топло и "приветливо" място.
52
0
 
28
 
! Отговори
до Бау преди 6 години
Много си прав за чуждия гръб и тоягите! Виж на теб как не ти пука за осакатените от това *** хора, нали не са твои роднини...
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Театър "Сълза и смях". Второ действие.
50
1
 
20
 
! Отговори
аве преди 6 години
отговорен бил, примерен , ай стига! кво го търсите из ждрелото, учил е в София. Ясно ли ви е накъде е тръгнал?
49
28
 
6
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Нека се намери първо жив и тогава ще го наказват. Не е извършил нещо за, което да бъде затрит. С такава лекота го осъдихте на смърт, че нямам думи. Да извършил е нещо ужасно, но все пак всички са живи. Вината ще го преследва до края на живота му. На чужд гръб и сто тояги са малко.
48
1
 
13
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До ЗаТе да го открият могат полицаите, ама как да стане като не трябва...Както някой беше писал- ако не го търсят щяха да го намерят по- лесно...
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашия човек взривихте телевизиите за него, а ония турчин дето ликвидира на място двама мотористи го оставихте.
46
2
 
29
 
! Отговори
Инж. преди 6 години
Абе в тая държава няма ли кучета следотърсачи? Или цялото това издирване е за парлама. Търсим го ама дано не го намерим, че тати е платил. Баси държавата.