Майката на Крис: Познава местността – крие се, защото е в шок

Продължава търсенето на момчето, което блъсна туристи и избяга
14 юли 2017 07:00, Александър Попов
102
Майката на  Крис: Познава местността –  крие се, защото е в шок
Снимка: Facebook

Майката на издирвания 16-годишен Кристиян е убедена, че той се крие, защото е в шок. Момчето блъсна туристи преди дни, след което избяга и до днес няма следа от него.

Според нея момчето познава много добре местността и докато не реши сам да се появи, няма да успеят да го намерят. Полицията пък на няколко пъти правила проверки дали не крие детето си.

"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции. Според мен Крис е страхотно дете и ще си остане такова. Отговорен е", заяви тя пред bTV и допълни, че той не е правил опит да се свърже с нея.

Още по темата

Майката на тийнейджъра смята, че той е в района на Триград.

"Познава добре местността и докато не реши сам да се покаже, няма да го намерят", каза разтревоженият родител.

Хората, които са се включили в издирването му се надяват да го намерят жив и здрав. Претърсват се ливади, пещери, гори. Проблемът е, че в планината има мечки, нощем температурите падат, а Кристиян е само по тениска.

Кметът на Триград също е разтревожен, след като вече пети ден не намират следи от присъствие на човек, че момчето няма къде да се храни и сериозно се притесняват за живота му. В Триград не вярват, че Кристиян е избягал зад граница, нито че се крие при приятели.

Издирващите наблюдават всички водоизточници в района с надеждата, че заради топлото време момчето ще потърси вода.

Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него.

Притеснения за живота му изразиха учители и съученици на Крис в София.

Класният му ръководител Станислава Докторова коментира, че е сгрешил сериозно и това, което се страхува е дали той ще може да понесе толкова вина на 16-годишния си гръб.

Директорът на 137-мо училище Владимир Миков, заяви, че е редно да сме толерантни към тази първа грешка и да не го нападаме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
17
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
На този директор това което е направило доброто дете на туристите, нека да се случи на децата му---ще видя дали тогава ще ни моли да бъдем снизходителни към " първата му грешка".
44
2
 
24
 
! Отговори
Advocatus Diaboli преди 6 години
Директорът на училището добави, че Кристиян е прекрасно и много интелигентно дете. Само дето по три пъти на ден леко прекъсва своята прекрасност и интелигентност и мачка хора по шосето, след което страхливо бяга.
43
0
 
10
 
! Отговори
до Makedon преди 6 години
Ти пък какъв си от къде се пръкна? Пиши си във вашите албански сайтове! Никой не ти разбира маймунската азбука, така че по-далеч от цивилизацията!
42
2
 
32
 
! Отговори
Всезнайко преди 6 години
вие от Днес БГ изобщо подозирате ли, какво биха изпитали пострадалите хора, четейки тази статия!??Ако сте уважаваща се медия, моля дайте гледната точка и на пострадалите.
41
8
 
2
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Soobrakajnata nesreka e teska rabota za povredenite - nekoj mozi da *** vo momentot a mozda i pokasno od povredite A MOZI DA OSTANI INVALID CEL ZIVOT. A i za soferot e tesko ako ima SOVEST ke go jadi cel zivot..... sekoj soobrakajka e POSEBEN SLUCAJ a OSOBENO za tie sto vozat bez VOZACKA KNISKA.
40
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега трябва да го съжаляваме ли този пръдльо блъснал 4-*** без книжка...
39
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше отговорен с акъл в тикввата никога нямаше да се качи неправоспособен в МПС. Защото това е отговорност на първо място спрямо родителите ти, после спрямо теб и твоята безопасност и после вече срямо другите хора на пътя. Каква отговорност, какви 5лв.? Аман от лекеннца, гледайте си децата бе, какво правите толкова години? Да има двойки, да се е сбило с някое друго, да е откраднало от магазин - това го разбирам, но да толерираш подобна "отговорност". Този е опасен за обществото.
38
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая мила, любяща майчица, която така добре и възпитала сина си и трепери отгоре му като орлица, с мерак да й блъснеш паве в главата! Ранените хора не са важни. Важно е нейното изродче да е добре.
37
1
 
41
 
! Отговори
Х. преди 6 години
Родителите на този непълнолетен престъпник защо са на свобода?
36
2
 
21
 
! Отговори
Турист преди 6 години
Знам ги тези копеуета с кросовите мотори и АТВ-тата из планините.Някой път ще метна някой по-едър камък по тези наглеци.Ако ми скочат, вадя ножа и кой - кого... на месо.
35
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ако е отговорност.... блъскаш и бягаш типично като виновник. Сега всички да го съжалим, че бил по тениска при мечките, да не сме го завързали там??? Всеки да си носи вината и последствията! Така се възпитава отговорност.
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълно е с момчета с подобно поведение на пътя.Само че всички се правят на слепи и КАТ и обществото.
33
2
 
12
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Няма страшно,мекерето е в Гърция и отмаря.И на него ли ще берем кахъра?
32
0
 
35
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
Колкото вината е на това разлигавеното момченце, толкова е и на родителите. Извинявам се, но да даваш на сина си кола при положение, че с ясно съзнание знаеш, *** няма книжка, не е ли престъпление също?
31
3
 
41
 
! Отговори
В цялата тази преди 6 години
история най-противни са родителите на момчето. Те не само, че не чувстват вина за случилото се, но и очевидно упрекват обществото за това, че момчето е изчезнало. Родители, които на всяка цена защитават децата си са жалки и безпомощни. Как е възможно да наречеш детето си "страхотно и отговорно" пред цяла България? На какво са го възпитавали? Липсват първите 7 не само на него, но и на родителите му. Много жалко, но голяма част от това поколение няма ценности и морал.
30
1
 
27
 
! Отговори
no name преди 6 години
Айдеее всички защитават гамена и се тревожат за него. Аман от такива "отговорни" и "добри" деца. Блъснатите хора дъъълго ще се възстановяват (дай Боже изцяло) и ще носят белезите и последствията от действията на "отговорния" младеж. Ония тримата дето биха котенцето щяха да ги линчуват, а към тоя да сме снизходителни. Нещо не виждам кампании в нета срещу тва ***. Лицемери. Дано се гърчи някъде из гората - гладен, премръзнал и наобиколен от мечки.
29
0
 
45
 
! Отговори
За преди 6 години
човек, който се притеснява за уж изчезнал син, майката беше доста спокойна и на моменти се насилваше да изглежда притеснена. По всяка вероятност лекето е скрито някъде и правят на серсеми и полиция и спасители и зрители. Мисля си обаче, че щом така наречените органи не могат да открият едно 16 годишно хлапе без специална подготовка , какво ли остава за обучен и въоръжен терорист!
28
1
 
37
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Като гледам как се леят сълзи и сополи по" прекрасното стресирано дете". Този мамин син е вървял към подобно деяние. Щом е карал мотор без книжка и се е качил на мощна кола без да може да я управлява е било въпрос на време да се стигне до това! Виновни са и баща му, и майка му, и бабата. Виновен и е кмета и другите, които са гледали. Според мен кмета трябва да бъде подведен под отговорност за неизпълнение на служебните задължения. НИКОЙ НЕ ОТИДЕ ПРИ ПРЕМАЗАНИТЕ ХОРА!!! НИКОЙ НЕ ГИ ПОПИТА КАК СА!
27
0
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
по тв показаха маиката как се крие зад вратата и не се показва защо не отиде приранените хора в болницата да види синьт и какво е направил или ще се извиняватслед месеци когато ги научат адвокатите сьщата е като маиката на болния отнесебьр които удари слепите от такива семеиства такива деца излизат
26
0
 
50
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Най-вероятно "героят" се крие в къщи, докато медиите не го изкарат жертва, а пострадалите - кучета ги яли.