След поредната агресия – паник бутон в болницата в Стара Загора

Всеки може да влезе, каза зам. директорът на лечебното заведение
14 юли 2017 10:04, Петя Славова
17
След поредната агресия – паник бутон в болницата в Стара Загора
Снимка: visualhunt.com

Паник бутон ще поставен при портиера на АГ-клиниката в болницата в Стара Загора след поредната агресия и нападение над медик. Това каза зам.-директорът на лечебното заведение д-р Живко Желязков, съобщи bTV.

"Ние нямаме въоръжена охрана, това е обществена сграда, в която всеки може да влезе", уточни лекарят.

Акушерката Мая Михова е станала жертва на агресията на баща на новородено – Сашо Йосифов. Нападателят влязъл през главния вход и поискал да се качи при жена си и новороденото в отделението. След като му отказват, той извива ръката на акушерката.

Още по темата

На помощ се притича старшата акушерка Виолета Димитрова и мъжът е изтикан. Заключват вратата, след което той чупи прозорецът. Докато удря, мъжът постоянно псува и заплашва. Аке не се бях отдръпнала, щях да съм обезобразена от счупените стъкла, твърди старшата акушерка.

Близки на Сашо Йосифов твърдят, че акушерките лъжат и търсят сензация. Медиците напомнят, че има 15 души, които са били в коридора на болницата, и са свидетели.

На нападателя е повдигнато обвинение за хулиганство и освободен от ареста под парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Страхотно преди 6 години
Страхотно решение, след паник бутона следват решетки, двойно бетонни стени, вишки, въоръжени мед сестри с кучета пазачи. Може и един прожектор да боднат отгоре на сградата и 2-3 реда бодлива тел.Това не е решение а отбиване на номера, както винаги в БГ.Добре дошли в блатото на Европа
7
10
 
5
 
! Отговори
Непопулярен преди 6 години
С уважение, ама много са прости нашите лекари и учители. Спират работа всичките ЗАЕДНО и ЗАЕДНО отказват да лекуват бразилци. Веднага же се намери решение. Ама в БГ няма единство. За някав небостъргач излезе да протестира цял квартал (ама щото е засегнат лично Бугарина) иначе за интересите на "НАЦИЯТА" излизат 20-30 човека с 2 плаката. Дано изчезнем по-бързо!!!!!!!!!!!!! *** сме и ме е срам, че съм Българин!
6
1
 
4
 
! Отговори
+ преди 6 години
Либерастията ни води към ситуация, от която единственият изход са публични екзекуции по прогресивен китайски модел. Кой не скача е червен.
5
4
 
2
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
Много лекари превърнали се в "Бизнес-Медици" поставят пребиваването на пациенти и техните близки на 2 категорий-на такива които са по здравна каса и на такива който си плащат,като облагодетелстват вторите/плащачите/,като пренебрегват и правилата на болницата ,като в многото случай тези правила и ограничения важат само за първите/закононо здравно осигурени/,като по този начин пораждат обидно за пациентите пренебрежение и усещане за втора ръка хора,което поражда и агресия у тях!
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За *** има едно решение, пълна социална изолация. Идва за нещо, няма, помощи се спират ако родиш преди 18 и след трето дете, не гласуваш ако няма Средно образование. Спира го катаджия и го кара да прочете част от закона за движението. Ако не може, взима му книжката. Идва в болницата, няма ли Здравно осигуряване, да си търси друга болница. 1.4 милиарда струват мангуалите на държавата. Само се точи бюджета с какво ли не, деца и фалшиви телкове. И за да гласуват за Рапона стещу 25 лева.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като ме изтрихте какво постигнахте?И стината е точно както казах!А и ще рестартирам таблета и пак ще пиша!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По болниците трябва да се вземат мерки, спрямо агресивните пациенти и техните близки, не може така да се продължава. Да ходиш на работа и да те бият и обиждат, ако някой има претенции си има съдилища и шефове, на които да се оплакват. Не е нормално да се държиш, като ***.
1
0
 
11
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 6 години
Бре! Турихте името на мaнгустата!