Триград разширява периметъра: Ще търсят Кристиян и в Гърция!

Близките се притесняват, че времето се разваля, а Крис е облечен леко
14 юли 2017 12:47,
85
Триград разширява периметъра: Ще търсят Кристиян и в Гърция!
Снимка: Facebook

Периметърът на търсене на 16-годишния Кристиян се разширява и момчето ще бъде търсено в местностите извън Триград и дори в села в Гърция.

Това обяви кметът на селото Цветан Славков, в което в събота тийнейджърът блъсна туристи със семейното "Ауди" и избяга. Младежът е в неизвестност вече шести ден, а близки и съселяни не спират да го търсят в околността.

Още по темата
В издирването вече се включиха и гурбетчии от Родопите и жители на пограничните села в Гърция.

"Разширяваме периметъра на търсене, включват се и много нови хора в издирвателните акции, снощи сме претърсили необитаемите къщи в съседните села, но няма и следа от него", съобщи кметът, цитиран от "Дарик". 

Той каза и че доброволци и гурбетчии от Родопите са започнали претърсването и на местностите в съседство на Триград, Буйново и Кожари в Гърция.

"Там има доста секачески колиби, където може да се подслони. Ангажирали сме хора от района, които работят там, както и местно население, които добре знаят българския език", обясни Славков.

Хората от Триград започват да се притесняват сериозно за здравето на момчето, тъй като то е облечено леко, а температурите нощем в планината падат доста. Освен това прогнозите за времето в близките дни не са никак благоприятни за оцеляване в планината.

"Няма да го намерят, той ще излезе, когато сам реши". Това каза по-рано майката на Кристиян. Разтревожената жена е убедена, че синът й се крие, защото е в шок.

Полицията вече на няколко пъти правила проверки дали тя не крие детето си.

"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции. Според мен Крис е страхотно дете и ще си остане такова. Отговорен е", каза по-рано майката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
6
 
! Отговори
НЕДОВОЛЕН ГРАЖДАНИН преди 6 години
До Анонимен НЕ Е В СОФИЯ
45
3
 
17
 
! Отговори
Кметът на селото преди 6 години
Цветан Славков и той не проявява НИКАКВА загриженост към ранените от Крис; как може да не се помисли за жертвите, а да се мисли, че БЕЗОТГОВОРНИЯТ ПРЕСТЪПНИК, че "ще настине"!!!???Бъдете спокойни;( ЗАСЕГА!!!) скрили сте го ДОБРЕ и СИМУЛИРАТЕ 'ТЪРСЕНЕ"!Но ПРОВИДЕНИЕТО ще ви накаже.ХИТРИНИ с човешки трагедии не водят към добро.БОГ БАВИ, но не забравя. Потресаващата жестокост на родителите, кмета.
44
1
 
25
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
"Горкото дете". Медиите го изкараха жертва. Никой не споменава и ред за ранените, какво е състоянието им, ще имат ли трайни увреждания. Боже в каква държава на мафията живеем. Медии, полиция, съд, прокуратура, правителство, местна власт, всички живо се интересуват и милеят за живота и здравето на престъпниците. Нормалните хора, данъкоплатците, кучета ги яли. Когато са тежко болни да търсят спонсори, да се организират кампании за набиране на средства, ако не - прав им път в отвъдното. Какъв циниз
43
2
 
14
 
! Отговори
споко преди 6 години
няма да настине ***! Един Разградски Гражданин го блъсна с новото bmw M5 ама беше много добър гражданин, изключително отговорен и го блъсна с най-новата м5-ца така че не бива да му се сърдите!
42
0
 
23
 
! Отговори
ясно е преди 6 години
Мотори, коли, атв-та... мирише ми на много пари и никой не го търси. Ако го търсеха щеше да има снимка. Те не искат да му се разваля имижда докато не отшумят нещата... При роднини е на топло и сигурно място. Едва ли има балък-доброволец дето вярно да го търси, защото и да го намери няма да го познае :)) няма снимка :))
41
1
 
21
 
! Отговори
конспирация? преди 6 години
Нещо ни лъжат. Ако наистина го търсеха, щеше навсякъде да има снимката му, а те даже му крият лицето.
40
1
 
16
 
! Отговори
Мечката преди 6 години
Ммммммммм, крехко... малко поосрано ама ...
39
1
 
17
 
! Отговори
Пишете преди 6 години
какво работят тези дебелооки хора- родители на Крис; '"Нищо не ме интересува, нито обществените реакции."НЕДОСЕГАЕМИ? Дори не изказват съпричастност, да поемат разходи, да се извинят на ранените.Правосъдието? Справедливостта?Остава да пожелаем на тази ледено-мраморна жена да ИЗПИТА СЪЩОТО БЕЗХАБЕРИЕ, когато синът й го застине същото.И майката на причинителя да твърди, че НИЩО не я интересува, че синът й е отговорен: а в това вреем тя да вижда сина си смачкан, безпомощен.
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как да помогнем като сте му скрили лицето?
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да гледат и по дърветата, понеже е много отговорен, може да се е обесил от терзания?
36
1
 
23
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
защото *** си е изхвърлил телефона като се е наакал в колата и е побягнал,мъжка постъпка майна.
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Adolf PutinЗАЩО ТЪ.ПАТА ПОЛИЦИЯ НЕ ИЗИСКА ДАННИ ОТ ГСМ-ОПЕРАТОРА, ИЛИ ДА ГО ХВАНАТ ПО ДЖИЕСЕМ КЛЕТКИТЕ, СИГНАЛА СЕ ЛОКАЛИЗИРА ДО 2 МЕТР==========================Защото не иска да го намира. Чакат да се позабрави та да се потули случаят. Кой знае кой е таткото с тия мотори, лъскави коли, софиянец от село и цяла седмица, всички вестници ни списват статии колко бил добър.
34
2
 
22
 
! Отговори
бриджит мечкартата преди 6 години
дано доброто дете е нахранило някоя гладна триградска мечка!
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо сте го замазали. Дайте да му видим мут-рата. Издирва се, а не показвате кого издирват. Може да съм го срещал някъде,
32
1
 
24
 
! Отговори
тц, тц, тц... преди 6 години
Времето се разваля, ще вземе да настине горкото добро дете. Много съм притеснен.Някой знае ли нещо за блъснатите? Бяха в тежко състояние, ама за тях нищо не пишат. Те не са хора.
31
1
 
16
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
трябва ли да съжаляваме келешчето че е смазал 5 човека,не разбрах само?
30
0
 
19
 
! Отговори
софия преди 6 години
много сървайвари там.оня от смилян го криха няколко дена и го извадиха на светло,та после и герой.този на 16 с мотори,аудита,дискотека и малко прах И ето опит за убииство на няколко човека.ама то нали татино синче.....
29
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, омръзна ми да слушам колко е отговорен, колко е готин, колко е невероятен тоя...В случая е престъпник, който се укрива от правосъдието! Само за това трябва да получи една тлъста присъда. За другите провинения - тоже.
28
1
 
22
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Да взема да наредя да им подслушват телефоните, ще се разбере до 1 час къде е, ама понеже не ми дреме го местя у другия.
27
4
 
10
 
! Отговори
Кой не скача преди 6 години
е червен. Ред и сигурност -> комунизъм. Анархия и безнаказаност -> европейска ориентация. Изборът само привидно е ваш. Ваше е правото да сте потърпевши.