Без следа от Кристиян… Вече само роднини го търсят около Триград

Дъждът и мъглата в района правят трудно издирването на младежа
17 юли 2017 07:00,
40
Без следа от Кристиян… Вече само роднини го търсят около Триград
Снимка: архив "Булфото"

Девети ден няма следа от 16-годишния Кристиян от Триград. Момчето изчезна миналата събота след като блъсна туристи със семейното "Ауди" и избяга.

Близки и съселяни не спираха да го търсят в околността дни наред. В издирването се включиха и доброволци, а също и граничари, а периметърът на претърсване без разширен дори в погранични гръцки райони.

В последните дни обаче роднините на Кристиян останаха сами в издирването му. Причината е лошото време.

Още по темата
Дъждът и мъглата паднали около Триград отказаха доброволците да влязат в гората да го търсят. Единствено роднините му обикалят безцелно из горите. Все още от него няма и следа, съобщи bTV.

Близките се притесняват, че колкото и добре да познава района, на 16-годишното момче ще му е трудно да оцелее осем дни в гората. Приятелите му, които до вчера също обикаляха наоколо, вече са обезверени.

Все пак шанс момчето да се е скрило в изоставена постройка високо в планината още има. Затова роднините му не спират да го търсят.

След като три поредни вечери гранични полицаи издирваха момчето с термокамери, тази нощ те отказаха да влязат в гората, защото смятат, че няма да има резултат, защото всичко вече е претърсено.

Преди дни майката на Кристиян предположи, че момчето ще излезе, когато престанат да го търсят.

Тя изрази надежда, че синът й е добре и поиска единствено той да се прибере жив и здрав. Разтревожената жена предположи, че момчето е в шок и това е причината да избяга и да се крие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
СВЕТЛИНА преди 6 години
ами да се появява.10 дена харчат луди пари да го издирват.тази работа започва да мирише.вместо да помогне -бяга.майката нагло зад вратата говори че ще се крие като го дирят.бил уплашен.от куртоазия да беше отишла да види пострадалите.положението му така се усложнява повече.дано поне да е жив.всичко е поправимо.
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леле какви всезнайковци и разбирачи има тук и философи законът та законът ами това е един много млад човек който може да бяга от родител а и сега е в супер шок ,ако е чувствителен човек може да не излезе и да остане травма
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щом мамата не го търси най-ожесточено и обяснява как ще излезе като спрат да го търсят, то значи знае къде е и хич не се притеснява.Слагат родителите в панделката за възпрепятстване на правосъдието и момчето до 24 часа само ще излезе от някоя роднинска къща.
25
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
идете в болницата да се поинтересувате как са ранените имат ли нужда от нещокои ще плаща разходите
24
0
 
12
 
! Отговори
DIDI преди 6 години
До АнонименНай-вероятно е т. 1 . - някой го крие.
23
0
 
17
 
! Отговори
играч преди 6 години
какъв Триград, момчето отдавна е в Гърция по плажовете...
22
1
 
10
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Района е богат на пещери, най-удобна, с добра видимост и слабо посещаема е Харамийската.Трудно се открива някой който не иска да бъде открит. Ако някой ятак му носи храна, става невъзможно. Добър планинар може и месец в планината да изкара без проблем, но той едва ли е такъв.Разбираемо е че хората се дразнят, деянието му е наказуемо, и трябва да си понесе последствията !
21
2
 
27
 
! Отговори
Жоре Планинаро преди 6 години
Момчето е на 16 години...на тази възраст всеки прави бели, някой по-големи, други по-малки.Аз като се сетя какво съм ги вършил на тази възраст и тръпки ме побиват. Виновен е, и родителите му са виновни защото са му позволили да взема колата, но в крайна сметка е най-важно да се върне жив и здрав. Хората които са пострадали да си търсят обезщетение и нека му е обеца на ухото- най-важното е, че не е убил никого за щастие и всичко е поправимо.
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Версиите може да са само три - 1. или се крие в познати, или те го крият2. или е избягал от всички3. или най-лошото - да не е оцелял.(я падане в пропаст, я среща с диво животно).
19
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се "намери". Когато всичкия този цирк поотмине.Лошото е, че тея мурафети, дето това семейство ги прави, ги плаща данъкоплатеца.
18
4
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тъй като е доказан престъпник и търсенето му е във връзка с разследване и задвижване на съдебно производство, цената за това издирване трябва да се поеме от родителите, тъй като той е непълнолетен. Когато им дадат сметката веднага ще го намерят, защото всеки следващ ден е пари... а не да се отказват да го търсят. Те не го търсят, защото се е загубил, а за да си понесе отговорността по закон.
17
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подобно на много други се питам защо няма повдигнати обвинения срещу бащата -
16
1
 
32
 
! Отговори
DarkSkies преди 6 години
До BlueSkiesНе е само в България! Просто тук го търсят на грешното място. Що не вземат заповед за обиск на всички домове на близки и роднини? Ще излезе по-евтино, отколкото да пращат полицията в гората да търси някой, който от ден първи си е у тях.
15
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В момента, в който показаха как изхвърля телефона, разбрах, че момчето е инструктирано какво да прави. Но си мисля, че и най добрите схеми не водят до желания резултат.
14
3
 
54
 
! Отговори
Един преди 6 години
Стига вече с този театър. Ясно е, че го крият някъде, носят му храна и вода, а пред камерите се правят на луди.
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
или се крие в някоя къща или е при свети петър. В гората няма как да оживее досега.
12
1
 
25
 
! Отговори
Братя Галеви преди 6 години
Тук е !!! Елате да го вземете!!! Или ние да го доведем??? В новата сграда на ДПС в Кърджали сме !!!Пламен
11
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за момчето, изяли са го койотите
10
2
 
12
 
! Отговори
Стоян 82 преди 6 години
А пък в Китай се е спукал балон
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би е в ЮАР с билет за 600?