10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори

В МВР са категорични, че са действали адекватно след катастрофата
94
10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори
Снимка: Facebook

Десети ден няма следа от 16-годишния Кристиян, който рани туристи със семейното "Ауди" в Триград и изчезна. Въпреки издирвателните акции момчето все още е в неизвестно.

Операцията по търсенето на Крис бе спряна преди дни заради лошото време в района, но днес доброволци възобновиха издирването. Хората в района отново правят организация да търсят момчето. Ще започне претърсване отначало на обходените вече места, в пещерите, както и всички опасни терени, съобщи "Дарик".

Още по темата

Шефът на МВР в Смолян комисар Николай Димов определи като своевременни и адекватни издирвателните действия на полицията. Той разказа, че още в първите минути след получаване на съобщението катастрофата, на място в Триград са пристигнали полицейски служители от районното управление в Девин.

Заедно с екипите на Спешна помощ те са се включили в помощта за ранените туристи. Веднага след това са започнали издирвателни действия на момчето.

"От самото начало на издирвателния процес ние работим в две посоки. Освен че издирваме момчето като извършител на престъплението, другата е чисто хуманитарната страна на въпроса, все пак става въпрос за 16-годишно момче, с грижа за неговия живот", каза комисар Димов.

Той допълни, че макар и действията на служителите на полицията да са адекватни, за съжаление към момента няма резултат и момчето все още е в неизвестност. "Надяваме се да е живо и здраво", каза полицейският началник.

Издирването на Кристиян Младенов е в широк периметър, включително и във вътрешността на страната, тъй като той е обявен за общодържавно издирване.

Тийнейджърът бе издирван и в пограничните райони, дори в села на територията на Гърция, но издирването не даде резултат.

Преди дни майката на Крис предположи, че той е в шок и това го кара да се крие. Разтревожената жена предположи, че той ще се появи, когато спрат да го търсят.


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
5
 
! Отговори
Перата преди 1 година
Тоя пoмaк още ли се крие?
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да наистина каква е тази снимка? Все пак се търси, то така и покрай вкъщи да мине няма да разбера.
84
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май този Крис накрая ще се окаже не "някой си", а "на някой си". Кой ли ще е той? А пък намирането му е много лесно. Просто подслушайте телефоните на мама и тате. Ех, Цецо, Цецо! Досега да си го намерил и кръстил. Ама електората прост...
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стига с тоя цирк. да му кажат да отиде в районното, че вече писна на всички.
82
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо родителите не са в ареста?! Те са отговорни за деянията му! Те са му дали МПС!
81
0
 
5
 
! Отговори
хх преди 1 година
На никой човек да не се случи да пострада от такива или подобни опасни
неща и инциденти и дано всички пострадали оздравеят напълно!!!!!!!!!!!!!!
80
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
що стана бе.
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скрис!
78
0
 
17
 
! Отговори
ДЕПУТАТ преди 1 година
КОЙ Е БАЩАТА? КОЙ? КОЙ? КОЙ?
77
0
 
17
 
! Отговори
Пародия... преди 1 година
Тръгнали някакви доброволци и селяци да го дирят по гората горкия, милия Крис...Той изпомлял хората 100 про пиян и надрусан...ЗАЩО не е обявен като истински престъпник, защото той си е такъв, за общодържавно издирване и мързелите старшинки да развъртят буркани и патрулки? М? Защо питам след ТЕЖКО извършено ПТП и бягство от местопрестъплението няма адекватни действия на всички полицейски участъци в района? Веднага проверки по всички имоти на родата му и ще го намерят за нула време лекен*цето!!!!
76
3
 
13
 
! Отговори
Баба Меца преди 1 година
Аз го намерих.........
75
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Търси се!!! За удобство е поместена "снимка". Който го е видял, да се обади. Така ли се търси? Аз ли съм идиота?
74
0
 
24
 
! Отговори
Дори преди 1 година
е неудобно като чете човек: кмет на село, полицаи, журналисти( ОБЕКТИВНА информация?): търси се човек, а те му ЗАКРИЛИ лицето(Е< как ще го търсите?защотот 16-годишен? но иначе като Щирлиц( БЛАГОДАРЕНИЕ на МАМА и ТАТЕ!!)
И НИКОЙ от горепосочените отг. фактори Дума НЕ продумва за пострадалите ПЕТ души от Крис!!!?? Дори майката арогантно заяви че "не я интересуват обществените изявления по случая!"
ГОЛЯМА ПОСТАНОВКА с високопоставени родители.Досега бяха неуки примитиви, извършващи престъпления.
73
0
 
17
 
! Отговори
Георги Димитров преди 1 година
тва ушетата ПРОСТИ ли са ве тоя си плацука на халкидики а вечер на какао бийч варти бутилки водка тия в гората го търсили ХА ХА ХА
72
1
 
14
 
! Отговори
горкото преди 1 година
Стига смешки, избягал от страх - къде къде - в гората. хахаха .
Също като в американските филми - някой го гонят в центъра на Ню Йорк и той бяга да се скрие в най-безлюдната улица (и задължително без изход).
71
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еййййй, тука чета и виждам само хора с изкривено мислене. Все за бутнатите питат и защо никой не ги интервюира. Ами защото на никого не му пука за тези хора. Бутнал ги иголема работа. Виж Крисето е много важен. А че на тези хора живота се е променил из основи. Че може да нямат пари да се лекуват, да издържат семейство и ли да не дава господ да останат инвалиди. Няма значение. И майката на това леке изобщо не е притеснена. Така че, добре че спряха да го търсят. Явно знаят къде е.
70
0
 
12
 
! Отговори
До 69 преди 1 година
Някое ченге е . За да му каже да си изхвърли телефона е запознат с процедурите ( или пък бившо ченге , настоящ "бизнесмен")
69
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе я не ни занимавайте с тоя келeш! Кажете кой е таткото - въобще не го споменавате !

Ние страничните наблюдатели добиваме представа , че това дете е без баща ! В цялата история се появява някаква ди там с куpветина (уж майка) , дето го е снесла и толкова - не и пука много-много!

Дайте по пикантни новини -> Кой е бащата с аудито А6 ? Те това ще е интересното ;)
68
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕЙ ТАКА, ЩО НЕ ВЗЕМЕ НЯКОЙ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ МЕДИЯ ДА НАПРАВИ ИНТЕРВЮ С ПОСТРАДАЛИТЕ ХОРА. ВСЕ ПАК ЖИВОТЪТ ИМ СЕ ПРОМЕНИ ИЗ ОСНОВИ ЗАРАДИ ТОЗИ
СТРАХЛИВЕЦ.
67
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден не пропускате да ни информирате, че тоя го нямало.

Нищо не чух обаче за жертвите му - добре ли са, зле ли са, какво ги чака занапред.