10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори

В МВР са категорични, че са действали адекватно след катастрофата
18 юли 2017 16:15,
94
10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори
Снимка: Facebook

Десети ден няма следа от 16-годишния Кристиян, който рани туристи със семейното "Ауди" в Триград и изчезна. Въпреки издирвателните акции момчето все още е в неизвестно.

Операцията по търсенето на Крис бе спряна преди дни заради лошото време в района, но днес доброволци възобновиха издирването. Хората в района отново правят организация да търсят момчето. Ще започне претърсване отначало на обходените вече места, в пещерите, както и всички опасни терени, съобщи "Дарик".

Още по темата

Шефът на МВР в Смолян комисар Николай Димов определи като своевременни и адекватни издирвателните действия на полицията. Той разказа, че още в първите минути след получаване на съобщението катастрофата, на място в Триград са пристигнали полицейски служители от районното управление в Девин.

Заедно с екипите на Спешна помощ те са се включили в помощта за ранените туристи. Веднага след това са започнали издирвателни действия на момчето.

"От самото начало на издирвателния процес ние работим в две посоки. Освен че издирваме момчето като извършител на престъплението, другата е чисто хуманитарната страна на въпроса, все пак става въпрос за 16-годишно момче, с грижа за неговия живот", каза комисар Димов.

Той допълни, че макар и действията на служителите на полицията да са адекватни, за съжаление към момента няма резултат и момчето все още е в неизвестност. "Надяваме се да е живо и здраво", каза полицейският началник.

Издирването на Кристиян Младенов е в широк периметър, включително и във вътрешността на страната, тъй като той е обявен за общодържавно издирване.

Тийнейджърът бе издирван и в пограничните райони, дори в села на територията на Гърция, но издирването не даде резултат.

Преди дни майката на Крис предположи, че той е в шок и това го кара да се крие. Разтревожената жена предположи, че той ще се появи, когато спрат да го търсят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
15
 
! Отговори
Хрис преди 6 години
Този има глаукома и затова не може да намери пътя. Поздрави на родителите. "Много отговорен" син са възпитали
41
25
 
6
 
! Отговори
Свиреп преди 6 години
И, като намерят детето оглозгано в някоя долина, честно - ще ви е готино нали? Ще си налеете по една ракия. Ще се почувствате доволни, как един "престъпник" си е получил заслуженото! А, да! Да не забравите да вметнете : "За Родината". Ненормалници тотални!
40
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разглезен пубер, на който очевадно никога нищо не му е отказвано, да седи гладен толкова време, е твърде невероятно. Мама и тате са го скрили. Просто на полицията не им се иска чак толкова много да го намерят.
39
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старите хора изпитват омраза към тинейджърите . За тях всички са *** и ако могат биха ги натирили на друга планета . Плюя си в пазвата да стана такава . По добре да умраако някога изкукуригам и пиша като мнозинството тука и да се правя на бог .
38
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с несебърското нерезче, дето блъсна и би слепи туристи? Нищо, нали?Така и тоя ще го изкарат болен от кокоша слепота, нощно напикаване, женски болести и т.н. Двама адвоката сигурно го чакат вече на каишка. Няма да има справедливост.
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търсете го из някой гръцки курорт. Родителите му най-добре знаят, защоте то го покриват. Както са му купили мотор и са му дали ключа от колата. Отрано е планиран разбойник да стане.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицайчето да си признае ,че са сгрешили ,като не са пуснали следово куче веднага !Вместо да дрънка врели -некипели !
35
1
 
3
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
До Анонимен 35А ти говориш като завит презглава.
34
13
 
5
 
! Отговори
Фелдшера преди 6 години
До ВтрещенЗа съжаление, всички отиваме натам. Наистина има старчески изменения, поведенческа промяна и най общо - старческа регресия. Старите хора стават жестоки точно като децата. Не осмислят и не възприемат емпатично събитията. За обгрижването им е дълга тема.
33
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Учудения , ти си шашав . "втрещения си разсъждава много човешки и правилно, но ти си толкова далеч от него че няма да го разбереш
32
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
кметьт да отиде в болницата да види как са ранените имат ли нужда от нещокои ще плаща разходите родителите ходиха ли вече извиниха ли се на хората
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Izqla go e Baba Meca.
30
2
 
33
 
! Отговори
до 24 преди 6 години
Били сме младежи, но не си спомням да сме блъскали хора с автомобили! И за протокола - не съм пенсионер!
29
1
 
22
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Човек би си казал,че България е с територията на Съединените Американски Щати и затова не може да бъде намерен.
28
2
 
13
 
! Отговори
Учуден преди 6 години
До ВтрещенТи си шашав бре!
27
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко бе, нали бил супер отговорен, супер интелигентен, супер незнам си какво... майка му го похвали. Какво сте се запритеснявали - не знам...
26
36
 
7
 
! Отговори
Втрещен преди 6 години
Убеден съм, че тези които желаят смъртта на детето са пенсионери. Не знам, наистина не знам какво им става с годините, но стават злобни, завистливи, кълнат, все някой им е виновен ... абе, не случайно са измислени старческите домове. Деменциите, просто нямат място в нормално общество.
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето, момчето .......Сълзи и сополи ....Няколко сълзички за ранените, моля ?Ако е по силите Ви.А този младеж, извуршителят, освен че е погазвал законите, шофирал МПС без книжка, блъснал и ранил хора и избягал от правосъдието, извинявайте, никаква жалост и милост
24
2
 
6
 
! Отговори
Ейнджъл преди 6 години
До Анонимен 24Повече от Ангелчета.
23
0
 
29
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
Изказвам изцяло лично съмнение: според мен го укриват.