10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори

В МВР са категорични, че са действали адекватно след катастрофата
18 юли 2017 16:15,
94
10-ти ден без следа от Крис! Търсят го пак из пещери и гори
Снимка: Facebook

Десети ден няма следа от 16-годишния Кристиян, който рани туристи със семейното "Ауди" в Триград и изчезна. Въпреки издирвателните акции момчето все още е в неизвестно.

Операцията по търсенето на Крис бе спряна преди дни заради лошото време в района, но днес доброволци възобновиха издирването. Хората в района отново правят организация да търсят момчето. Ще започне претърсване отначало на обходените вече места, в пещерите, както и всички опасни терени, съобщи "Дарик".

Още по темата

Шефът на МВР в Смолян комисар Николай Димов определи като своевременни и адекватни издирвателните действия на полицията. Той разказа, че още в първите минути след получаване на съобщението катастрофата, на място в Триград са пристигнали полицейски служители от районното управление в Девин.

Заедно с екипите на Спешна помощ те са се включили в помощта за ранените туристи. Веднага след това са започнали издирвателни действия на момчето.

"От самото начало на издирвателния процес ние работим в две посоки. Освен че издирваме момчето като извършител на престъплението, другата е чисто хуманитарната страна на въпроса, все пак става въпрос за 16-годишно момче, с грижа за неговия живот", каза комисар Димов.

Той допълни, че макар и действията на служителите на полицията да са адекватни, за съжаление към момента няма резултат и момчето все още е в неизвестност. "Надяваме се да е живо и здраво", каза полицейският началник.

Издирването на Кристиян Младенов е в широк периметър, включително и във вътрешността на страната, тъй като той е обявен за общодържавно издирване.

Тийнейджърът бе издирван и в пограничните райони, дори в села на територията на Гърция, но издирването не даде резултат.

Преди дни майката на Крис предположи, че той е в шок и това го кара да се крие. Разтревожената жена предположи, че той ще се появи, когато спрат да го търсят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бутнатите са без опасност за живота, но медиите и хората без души побързаха да нарекат един тинейджър убиец . Толкова неразбиране и злоба към едно дете, че ако имаха власт някои биха го осъдили на смърт . Вие какви сте били като младежи бре ? Ангелчета ли ?
21
20
 
5
 
! Отговори
Свиреп преди 6 години
До Дедо ГогоКого е претрепал дедо безполезен!!! Когото изхранвам! Като минете една възраст и мозъците ви получават гнусни изменения!
20
3
 
27
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Тоя го ожалиха, все едно него са го бутнали... :D :D :D Тука в тая държава всичко е с опакото, влиза ти крадец, биеш го... ти го отнасяш, бутат те жалят тоя дето те е бутнал. Убиват те, сам си си го търсил... и т.н.. и т.н...
19
3
 
39
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
А, стига ревахте за тоя лигльо, дето претрепа толкова хора !!! Що не питате прегазените, как са ? Аман от мамини синченца - престъпници...
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полициата да слуша мобилните телефони на семейството, приятели и близки.Със сигурност го крият
17
19
 
9
 
! Отговори
Замислен преди 6 години
А ако детето е в някоя пропаст, вече мъртво? Скочило заради шока. Спрете се! Приличате на лешояди.
16
0
 
14
 
! Отговори
нормално преди 6 години
Явно по цял ден е гледал дискавъри и разните му предавания как да оцелееш в гората
15
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой сети ли се да го търси у тях?Като го гледам все на снимки с мотори и скъпи неща, мама и тати пачка ще да са. Ще има на джоб и на ушевите, на Цацата, ако трябва - и на Бацата.Ранените - кучета ги яли. Тука е така, престъпникът е по-ценен от пострадалия!
14
2
 
42
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
арестувайте родителите и ще излезе от плевнята !
13
3
 
22
 
! Отговори
едва ли се крие... преди 6 години
До Stefko 88Абе, загинали няма, той е на 16 каквото и да стане няма да е толкова сериозно наказанието. Все пак оная блят Максим, уби 2ма и остави инвалид 3ти човек докато кара пиян и надрусан и се размина с условна. И самите родители няма какво да го крият, защото това момче няма да лежи, ще има някоя условна, ще има глоба и толкова ама ако искат да го виждат трябва да се покаже. Не искам да съм лош пророк ама в шока малкия е направил някоя грешка...
12
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разтревожената жена предположи, че той ще се появи, когато спрат да го търсят.Превеждам вкрили сме го като се пооталжи работата, че като го съдят (или нас) да можем да минем с покупче в съда. Какво са 4ри човека пред наш синко.
11
1
 
31
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Само в *** може да е обявен за издирване и да му се крие лицето на снимка в медиите...
10
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разтревожената жена предположи, че той ще се появи, когато спрат да го търсят.Те и без това след няколко дни ще спрат не само да го търсят, ами и автоматично ще му се опростят всички престъпления по давност.
9
3
 
44
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
за да намерят нещо то първо трябва да бъде загубено , а тук имаме точно обратното, Маминото отзивчиво момченце е при някой отзивчив роднина или приятел и си почива на вилата му в някоя забутана вилна зона из балкана дето я се качи човек я не тази година.....Моята вила е точно от такъв тип и съм сляпо убеден , че ако заведа някой там цяла година спокойно може да си лежи на терасата и да слуша птичките и никой няма да го търси за нищо...само ще се качвам да му оставям по някой залък да замезва.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едипе, поврати се, мама че ти прости все!
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все някой знае къде е ....
6
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо родителите още не са понесли наказателна отговорност???? Едно - заради действията на непълнолетния син - причиняване на телесна повреда на повече от едно лице, неоказване на първа помощ при ПТП, укриване, възпрепятстване на следствиетоИ ТЯХНА е също отговорността спрямо ТЯХНОТО дете - родителски права и т.н.
5
0
 
14
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Що им подсказваш.
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като го намерите му връчете медал, че е карал без книжка и е блъснал хора.
3
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пратете психолози при родителите и вижте в какво състояние се намират. От там лесно може да се свалят териториите, на които младежът да бъде подирен. Притеснените родители би трябвало да подпомагат търсенето и да са начело на въпросната акция.