Последно сбогом! Близки и приятели изпратиха Алекс

Те поискаха справедливост и призоваха за доживотен затвор за убиеца
Обновена: 18 юли 2017 14:39 | 18 юли 2017 14:37,
81

Стотици близки и приятели изпратиха 18-годишния Алекс от Бяла в последния му път. Момчето почина след побой пред дискотека в града.

Още по темата

Стеклите се за поклонението разказаха, че ще запомнят тийнейджъра с винаги широката му усмивка и готовността да се притече на помощ.

Близките на момчето поискаха справедливост за извършеното от 32-годишния Валентин Маринов деяние и призоваха за доживотен затвор за убиеца, предаде Bulgaria ON AIR.

Междувременно главният секретар на МВР Младен Маринов разпореди извършването на проверки за спазването на работния режим в заведения в малките населени места.

Акцент в проверките на полицейските служители ще бъде спазването на режима на работа на съответните заведения в съответствие с разпоредбите на местните общини.

Особено внимание ще се обръща на съблюдаването на инструкциите за продължителност на работа през петъчните и съботно-неделни дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
33
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
Иначе?
19
1
 
64
 
! Отговори
родител преди 6 години
Нищо лично към ромите, но заради тях приеха закон да минават със Слаб 2 до 4. клас; имат над 100 неизвинени отсъствия, а продължават да се водят ученици; ходят с жълтите бусчета на училище, а за другите деца превоз няма; не плащат данъци, вода и ток, просто живеят на гърба на всички нас, докога ли ...
18
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Киро, Киро, ти си душевно мъртъв. Напълно обречен си.
17
1
 
43
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До Киро кофражистаКоя майка те е раждала теб бе душице бедна...
16
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исмаилe, мечтите са хубаво нещо. Добре е да си мечтаеш, защото с това ще си останеш.
15
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"кофражиста" е ясен че е извънземен.
14
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРИСЪДИ ВЕДНАГА ЗА УБИЙЦИТЕ ! ТЕ НЕ СА МАЛКО НО Е ВРЕМЕ ! ИЗБРОЯВАМ: ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, 98 ПРОЦЕНТА ОТ СЪДИИТЕ, ПРОКУРОРИТЕ, 100 ПРОЦЕНТА ОТ МЕДИИТЕ, РАБОТЕЩИТЕ ТАМ ПРОДАЖНИЦИ И УБИЙЦИ ! НЕ СА МАЛКО НО Е ВРЕМЕ ДА ПОЛУЧАТ НАКАЗАНИЯТА СИ ЗА ВСИЧКИ ЗВЕРСТВА КОИТО СА ИЗВЪРШИЛИ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ !
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе какво му обяснявате на тоя психар какво е емпатия, те са оперирани от това чуство! Именно и затова най-големите селски психопати с амбиции, тъпчат и мачкат и даже убиват само и само да се докопат до паричките и както виждаме всички, имат голям успех.
12
1
 
57
 
! Отговори
Мен преди 6 години
До ТракторИ какво като е отишъл на клуб...давай сега да си стоим барикадирани вкъщи ден и нощ, и да се страхуваме сакън да не ни се случи нещо.... Младите хора търсят живот, това е нормално, а ти се изказа сякаш си забравил какво е чувството. Няма вина то, че е попаднало на ***. Лека му пръст на момчето! Нелепо.
11
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето виждате ли го кофражиста как разсъждава? Стана ли ви ясно сега какъв е мирогледа на тези ***?
10
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същите дето пишат, че сам си е виновен са и тея дето все комунисти им се привиждат и с нетърпение чакат да цунат някой американски за.дник. Психопати.
9
18
 
31
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Лека му пръст. Какво да се прави, демокрацията иска жертви.
8
1
 
63
 
! Отговори
иванов преди 6 години
"Това не е държава"- всички трябва да осмислим тая истина и да спрем дивашката деградация!!! не разчитайте на политици, съдилища, ние сами ТРЯБВА !!!!!!!!!!!
7
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7И какво трябва по-точно да стане? То е ясно, че в мокрите ви сънища стават страшни неща ама вземете слезте на земята. Има си институции има си съд да се оправят.
6
38
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оф голяма драма, разбрахме. Трябва ли да заниамвате сега цяла българия? На 40 дена ще пишете ли пак? За един познат питам.
5
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С вайкане по телевизиите не става.
4
0
 
76
 
! Отговори
За преди 6 години
съжаление мъката ще остане вечно за близките му, а за останалите както се казва типично по български всяко чудо за три дни! С писане по форуми няма да стане! Не се ли изправи цялото общество срещу ромската престъпност, тя ще продължава в геометрична прогресия!
3
0
 
74
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Почивай в мир, Алекс!Пожелавам на всички политици, които ни докараха дотук, на съдиите особено много, стократно повече мъка да изживеят, да се облеят от сълзи много скоро, да загубят близки и дано да разберат стаданията на обикновените хора-българи, които ги търпим.На много търпелив и добър народ сте попаднали, господа Управляващи, да не сте посмели да се оплачете, срам за вас, подлеци, които допуснахте едно "малцинство" да ни убива и вие да ги пазите като собствени рожби!
2
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното от много убийства извършени без причина от тези_на_които_не_казваме_произхода.И все повече ще стават, защото усещат, че всичко им е позволено и всичко им се разминава. Остава ни само да се надяваме, че следващите няма да сме ние, щото друго не ни остава. Държава отдавна не съществува.
1
1
 
77
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Как ще станат тези проверки след като РПУ-то в Бяло се оказа, че работи до 17 часа?