"Делфин" това лято: Срамна ли е голотата на плажа?

Конфликтът между нудисти и туристи продължава
19 юли 2017 19:39,
15

Конфликтът между плажуващи и наемател на известния плаж "Делфин" край Ахтопол се задълбочава. Нудистите настояват да бъдат оставени да се пекат без дрехи на плажа, традиционните посетители на "Делфин" обаче са против и не искат да делят една плажна ивица с тях.

Промяната идва от това, че от този сезон плажът вече има наемател.

Нудистите признават, че се чувстват обидени от опитите голотата на плажа да бъде забранена.

И докато те не разбират защо голите им тела предизвикват възмущение, туристите на безплатните шезлонги не крият притесненията си. Казват, че гледката не им е приятна и че този спор - между облечени и съблечени - не може да продължава цяло лято.

Повечето обаче са убедени, че напрежението на "Делфин" тепърва ще ескалира.

Кой гони нудистите и заобикаля ли закона новият наемател на плажа? Повече вижте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
янко витанов-нудиста преди 5 години
да се видим голи да открием сезона приятели нудисти!има ли нуди компании семейства и двойки от враца?-0885693765 и 0888792279 бате дарко янко нудиста краси и станчо чакат голи на плажа!
14
0
 
7
 
! Отговори
Сани преди 6 години
Почерпили са кифлата, домъкнала се на нудистки плаж за да се " възмущава"
13
1
 
8
 
! Отговори
Нудистите са тук! преди 6 години
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ да станат НУДИСТИ, защото НУДИЗЪМ означава етична СВОБОДА!!! Нудисткият плаж Делфин се намира до къмпинг Делфин, между китното село Варвара и град Ахтопол, на 2 км. южно от Варвара и на 2 км. северно от Ахтопол (разстоянието между Варвара и Ахтопол е 4 км.)! Мястото е уникално със своята природна красота и е част от две различни защитени територии - природен парк Странджа и Натура 2000! От другата страна на пътя се намира защитена местност Наково кладенче!
12
9
 
2
 
! Отговори
Дедо Коле преди 6 години
Голотата не е срамна, а много блага за окото, стига голите да са млади и красиви! Ако обаче някои 50-60 годишни бабета и дедаци си заизсипват карантиите и херниите, то тогава става гнусна.
11
1
 
14
 
! Отговори
Арам преди 6 години
Този плаж от 50 г. е нудистки. Трябва да се спазва дрес кода и правилата. На нудистки плаж - без бански, бинокли и фотоапарати. На текстилен плаж - с бански. На опера и в църква - с официални дрехи. Нарушителите се глобяват и не се допускат. Правилата са ясни, трябва да се спазват от плажуващи и контрлни органи.😃
10
0
 
19
 
! Отговори
Arabadjieba преди 6 години
Който не харесва мечки, не ходи в гората. Плаж "Делфин" е нудистки от 50 години. Който не харесва голи тела, да не воайорства. Да отиде на текстилен. Ако и там му се сторя разголени, да отиде в манастир или в Саудитска арабия.
9
0
 
5
 
! Отговори
Море преди 6 години
Природата наказва жестоко мили.... взимайте си по един шезлонг на качване по "красивата " Ви "естетически издържана " стълбица че бурите август на Делфин са красиви....
8
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нудистите що не са го взели този плаж на концесия, като са го обявявали?Или защо не са протестирали пред общината/държавата преди да го обявят?Изобщо сетила се мара да се побара....
7
8
 
30
 
! Отговори
Деси преди 6 години
Да оставят нудистите намира. На никого не са пречили до сега, докато тоя с чадърчетата не се е изтъпанчил там. Не са си го развявали на Бургаския или Варненския плаж. А недоволните кифли, дето обичат удобства, що не си стоят у цивилизацията и да не разтурят на горките нудисти местенцето, че като се ядосат да не ги подгони еднорог!
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нудизма не е от вчера. През социализма отиваме две семейства на къмпинг Градина. На входа има голям надпис НУДИЗМА В БЪЛГАРИЯ Е ЗАБРАНЕН. Пристигаме вечерта, вдигаме палатката и лягаме да спим. Ставаме сутринта. На 2 метра един чисто гол младеж клекнал си чисти тенжерата а кремвиршчето му чертае кръгчета по пясъка. Слагаме банските и хоп на плажа. 500 метра плаж и само ние сме с бански. Срам ни хвана. А мъжете трябваше да се печем само по корем по разбираеми причини :).
5
12
 
10
 
! Отговори
бягайтедабягаме преди 6 години
голотата не е срамна ами нправо е страшна.паласки на четири ката ици до под пъпа.крака като суров бахур.
4
0
 
19
 
! Отговори
Айше Ал Халид преди 6 години
Голи ни можи, дубре. А по буркини можи ли?
3
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Патриархално и пуританско общество сме ние. Колкото и да се бием в гърдите, че сме отворени и напредничави. Ориент. Границата между изтока и запада.
2
3
 
37
 
! Отговори
st.anger преди 6 години
на българина най-много му пречи свободата.по специално личната такава.
1
5
 
71
 
! Отговори
Стоян Иванов преди 6 години
> Нудистите настояват да бъдат оставени да се пекат без дрехи на плажа, > традиционните посетители на "Делфин" обаче са против"Традицонните посетители" на плаж Делфин последните 50+ години са нудисти.Не може да изтъпанчиш 50 шезлонга по средата на плаж дето винаги от как хората се помнят е бил нудистки и да се оплакваш че наоколо се мяркат голи тела.