Жени, отишли за гъби, видели Кристиян край Триград?

Започнали да го викат, но той избягал, след което съобщили на кмета
19 юли 2017 12:52,
46
Жени, отишли за гъби, видели Кристиян край Триград?
Снимка: Facebook

За първи път от началото на издирването на 16-годишния Кристиян, който блъсна туристи в Триград, хора сигнализираха, че момчето било забелязано в района. Претърсването обаче не дало положителен резултат, съобщи "Дарик".

Още по темата

Две жени съобщили на кмета на родопското село Цветан Славков, че забелязали момче с бяла тениска, което избягало, когато почнали да го викат.

Жените били за гъби в местността "Ажиларска река". Доброволци, заедно с гранични полицаи и следово куче, претърсваха до късно снощи посочения от жените район, но така и не бе открита следа от Кристиян.

В селото хората вече започват да губят надежда, че момчето ще бъде открито и единственото, за което се молят, е то да бъде живо и здраво.

Местите разказват, че семейството на момчето е отчаяно, а косите на бащата са побелели от стреса.

Днес е 11-ият ден от издирването на ученика, който малко след полунощ на 8 юли блъсна туристи в Триград и избяга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен тоя е терорист на ислямска държава и му е казано да размазва хора .Защо не е спрял да помогне поне а ги е метнал на 100 метра от пътя .Кмета е в дъното на терористичната организация и родителите му .Доживотен затвор за цялата рода и кмета им .Опит за предумишлено убийство на група хора по особено жесток начин .Отцелелите са вече инвалиди за винаги .
17
2
 
38
 
! Отговори
Един преди 6 години
Евтин театър. Може ли една седмица да се крие по горите и да му е бяла тениската? Носят му храна, вода, дрехи за смяна - и кмета, и родителите, и "местните които го търсят" са в театъра.
16
2
 
21
 
! Отговори
65 преди 6 години
Първо той не е мъж ,а едно дете на 16 години.Второ_родителите са виновни и ще носят срам и грях докато са живи за случката.Погледнете какъв мотор ,като танк са му купили,да убива.Книжка как е взел,?Кръвта му ври от тестостерон,не знае на кой свят е.Хората с пари погубиха,физически и психически децата си.Коли ,мотори ,силикони,балове за хил.левове.А иначе образованието било скъпо,уч.карти за градския транспорт и те.Дано е живо момчето и да не е превъртяло.
15
0
 
24
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Е защо трябва да ни интересува някакъв *** който е кандидат убиец? При положение че не е в беда а самият той бяга и се крие - От какъв зор спасители харчат моите пари? Да си го търси МВР (но тях ги мързи - изглежда им е много топло, а по баирите климатици няма).
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрате да харчите народни пари за *** и мамуни .Утре ще трябват сили и средстсва за търсене на истински мъже и хора изпаднали в немилост. Той е добре търсете Братята Галеви къде са бе *** .Тръгнали да гонят престъпниците по горите лудите герберсти прости .Ако не се появи значи е забременял от мечка .
13
0
 
26
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Дано намерят момчето, но бяха странни призивите на кмета, който каза - върни се, нищо лошо не си направил, при положение, че от сблъсъка хората са се разхвърчали, а един са го намерили случайно в крайпътна канавка.
12
0
 
23
 
! Отговори
Дедо Гого преди 6 години
Венцислава, напиши моля те нещо за прегазените ! Простотиите на момченцето и фамилията му никого не интересуват...
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом няма смелост да се изправи като мъж и да признае грешката и стореното да си стои там. Не е за сред хора, а е дивак!
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо търсите него? По закон отговорност носят родителите му. Те нали не са изчезнали? Да си понесат отговорността. Престъпно е да се харчат народни пари за издирването му. Който иска да го търси да плаща от собственият си джоб.
9
0
 
7
 
! Отговори
А на Дъммо преди 6 години
Там има една мечка стръвница и си похапва с неправоспособни водачи на атвта и мпста .Блъснала го е мечката по главата дето кара без книжка из гората .А бе в това триград говорят ли на български език или са мохамедани ?
8
0
 
24
 
! Отговори
ЛМ преди 6 години
Не разбрах само статията има за цел да съжалим момчето и семейството му?! А жертвите ако бяха загубили живота си? А ако бяха деца? Всеки може да е на тяхно място. И момчето и родителите му са престъпници. Едва ли е първия случай, когато се качва на кола, а въпросната кола открадната ли е от родителите?
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за какво го търсят? Да го смъмрят, а той да обещае повече да не прави така ли?Този е загубен за обществото, дори и да го открият. Цинично е, но повече полза ще има ако натори гората.
6
3
 
23
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Ако косите на баща му бяха побелели докато го възпитава, синковеца му можеше и да не се качва на автомобил мотор до разрешената от Закона възраст и сега абсолютно невинни хора да не ходят гипсирани. Тъй че, тия *** да не ги мислим, а хората които са пострадали от тях при катастрофата.
5
1
 
20
 
! Отговори
КОЙ преди 6 години
И КОЙ е бащата!? За побелелите коси знаете, а КОЙ е бащата не знаете.
4
2
 
13
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
малкото нерезче ако е живо добър урок получи
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да си стои там малкия престъпник, като иска да става партизанин. И без това обществото няма полза от него. Само дето няма мандри вече, за да може да ги обира , както навремето са правили партизаните, така че, ще трябва да обира къщите на хората, за да има какво да яде. той най-вероятно това и прави, на мама и тати, "доброто" момче
2
2
 
24
 
! Отговори
777 преди 6 години
Спрете да ни занимавате с тоя престъпник! Ще плащаме за издирването на един нехранимайко!
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е новина от агенция "една жена каза"!