"Паяк" вдигна кола с дете! Майката, шокирана, припадна

Репатриращият автомобил изминал километър преди да спре
Обновена: 20 юли 2017 20:39 | 20 юли 2017 17:30,
89
"Паяк" вдигна кола с дете! Майката, шокирана, припадна
Снимка: архив "Булфото"

"Паяк" вдигна автомобил с 8-годишно дете в него от улица в Казанлък. Колата била паркирана от 34-годишна жена, която я оставила и отскочила до близкия магазин.

През това време обаче минал "паякът" и служителите в него преценили, че трябва да вдигнат автомобила. Причината е че част от колата била паркирана в обсега на автобусна спирка, пише местният сайт presstv.bg.

Никой обаче не забелязал, че вътре има 8-годишно момиченце. Така, с натоварената кола, репатриращият автомобил потеглил.

В това време детето отворило прозореца и започнало да крещи. Майката видяла ситуацията и хукнала след "паяка".

Служителите в специализирания автомобил, разбрали, че има нещо нередно, но не спрели веднага, а чак около километър по-натам.

При гледката на детето си, провесило се през прозореца на вдигната от паяка семейна кола, майката припаднала. Наложо се да бъде извикана Спешна помощ. На място пристигнала и полиция. Детето също било стресирано в ситуацията.

При разследването станало ясно, че обслужващите паяка не видели детето, тъй като страничните стъкла на колата били затъмнени.  Майката пък не могла да реагира, тъй като "паякът" вдигнал колата буквално за минута.

Родителите пък недоумяват как е възможно тримата служители на специализирания автомобил да не разберат, че в колата има дете и да изминат близо километър с него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народа ни е глуппав, това обяснява състоянието на обществото и държавата ни.Дуржавата е пряко следствие от нивото на народа."*** народ- слаба държава"
71
2
 
2
 
! Отговори
До: 64 преди 6 години
Абсолютно си прав. Това е дете във втори клас. Най-вероятно вече е с телефон за 1000 лева и таблет за още толкова, но трябва да го разглеждаме като бебе. Истината сигурно е някъде по средата, както обикновено. Не мога да си представя да съм на 8 години, някакви хора да закачат 5 минути колата, за да я вдигнат и аз да седя вътре без да се обадя.
70
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другият път пак така да паркира и пак да остави детето само. Служителите с паяка не са виновни за безотговорното родителство.
69
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 74Ганьо Балкански би бил горд с теб
68
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки казва, че турците са били най - голямото зло в историята на страната ни, с 5 вековното робство, но най - големият враг за българите си остават.... .... самите българи. То иначе и нямаше да го допуснем това робство толкова дълго!. Морал и ценности й липсват на тази нация, не закони! Ето това се случва, когато неморални хора тръгват да изпълняват сляпо закони. Ако ще изпълняваш закони, застрашавайки нечий живот, по - добре се застреляй!
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мила родна картинка... Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.
66
2
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
Време е бащата на момиченцето да спре да полива градината с масло, поне за малко, и да намери тези служители. Все пак те са си заслужили огромна благодарност.
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КОНСТАНТИНОВОфффффф от такива аборигени като теб, които всичко решават с бой и стрелба, затова сме клоаката на Европа. Дайте да няма ред нито на паркиране, нито на опашките в магазините, нито на нищо. Ей така като племе да си викаме "УА-ДУА" и който както може да се оправя. И стига с тези лицемерни промивания за "бедния, болен народ". И ти сигурно си с телефон за 1000 лева и 3 телевизора у вас - те такива най-много скимтят. Бедните хора обикновено са смирени, а не агресивни като тебе.
64
1
 
12
 
! Отговори
Добре де преди 6 години
Абе има нещо гнило, както обикновено. Колкото и да са примитивни тези от паяците, няма как да не видят дете в колата. Ако са били затъмнени стъклата пък ми е много интересно вие как бихте видели каквото и да било. Това е дете на 8 години все пак, не е бебе. То също е могло да реагира докато закачат колата. Кола не се вдига за 20 секунди. Като си спирал на спирката и са ти тъмни стъклата, ще си водиш детето с теб.
63
2
 
14
 
! Отговори
bzzzzz преди 6 години
Е гати алчните ***
62
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Как майката е оставила детето без надзор" - аз но 8 години си палех сам котлона, топлех си обяда, берях зеленчуци от градината и си правех салатата. Ходех до другия край на града без какъвто и да е проблем. Миех чиниите. Пусках прахосмукачката. Така че това че майка е оставила да 10 мин дете на 8 години в кола не е никакъв проблем. Толкова ли са ви промили мозъците че се отнаяте с 8 годишни, все едно са 4-годишни с умствени проблеми? Ако възпитавате децата като и.диоти като пораснат ще са и.дио
61
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С един добър адвокат и това може да се изкара като живо отвличане на дете.
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родителите недоумявали как служителите не разбрали за детето в колата...Така,както цяла БГ не разбира как може 27 г пълни *** да ни управляват!Според тези *** в БГ всички ще стоят без пенсии и заплати,ако всичко- производство и услуги -се автоматизират и роботизират.Светът ще е препълнен със стоки и удобства- но няма да има кой да купува-няма данъкоплатци,няма бирници!Ясно ли е защо мястото на икономистите,финансистите и юристите е в средата на реката- по "Андрешко" на Елин Пелин?
59
21
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не стига че спира неправилно , зарязва си детето в колата и после се чуди защо и вдигали колата... не става да си спираш където искаш ...за мен майката си е виновна....... момчетата от паяка няма как да знаят ,дали някоя "майка" няма да си зареже детето в колата ,паркирала неправилно и да ходи по магазините......
58
1
 
11
 
! Отговори
Тодор преди 6 години
В случая всички са ***.
57
7
 
2
 
! Отговори
До ,,Баце" преди 6 години
Баце ,няма да е лошо да се повъзпиташ.Такъв ти е речника или просто си пропуснал първите седем.
56
15
 
19
 
! Отговори
Невъзмутен преди 6 години
Ако спазваме правилници и закони такива случаи ще са редки. Но това паркипане и спиране кой където свари води до това. Нека пак спре на автобусна спирка/редовна практика/и пак ще припада тази майка. И лафа,,аз само за пет -десет минути" не важи по ЦЯЛ СВЯТ.Извън България спазваме от страх,но у нас караме по ци..пардон ромската система.Ако направиш забележка следва,,Къф ти е проблема бе?"Ежедневие.Държавата това сме ние.Псуваме,възмущаваме се и ругаем себе си.А кои са овците 54 ?????
55
5
 
26
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Един познат паркира на тротоара защото така е указано на знака. Паяка го вдига защото левите колела малко излизали от тротоара. Ушаците гледат само как да се нагушат, сигурно в слабите дни прибират по 100 кинта на калпак.
54
4
 
14
 
! Отговори
nina преди 6 години
Хора,не оставяйте малките деца сами в колите,10,15 20 мин-има педофили,има трафик на деца..
53
3
 
43
 
! Отговори
don преди 6 години
От снимката всичко се разбира-на умряло куче, нож.Я да беше тазигодишен мерцедес с еднакви цифри на рег.номер,щеше да се почешат по вратовете и.... търсене на друга барака.Всички са такива ***-цял народ подлизурковци