"Паяк" вдигна кола с дете! Майката, шокирана, припадна

Репатриращият автомобил изминал километър преди да спре
Обновена: 20 юли 2017 20:39 | 20 юли 2017 17:30,
89
"Паяк" вдигна кола с дете! Майката, шокирана, припадна
Снимка: архив "Булфото"

"Паяк" вдигна автомобил с 8-годишно дете в него от улица в Казанлък. Колата била паркирана от 34-годишна жена, която я оставила и отскочила до близкия магазин.

През това време обаче минал "паякът" и служителите в него преценили, че трябва да вдигнат автомобила. Причината е че част от колата била паркирана в обсега на автобусна спирка, пише местният сайт presstv.bg.

Никой обаче не забелязал, че вътре има 8-годишно момиченце. Така, с натоварената кола, репатриращият автомобил потеглил.

В това време детето отворило прозореца и започнало да крещи. Майката видяла ситуацията и хукнала след "паяка".

Служителите в специализирания автомобил, разбрали, че има нещо нередно, но не спрели веднага, а чак около километър по-натам.

При гледката на детето си, провесило се през прозореца на вдигната от паяка семейна кола, майката припаднала. Наложо се да бъде извикана Спешна помощ. На място пристигнала и полиция. Детето също било стресирано в ситуацията.

При разследването станало ясно, че обслужващите паяка не видели детето, тъй като страничните стъкла на колата били затъмнени.  Майката пък не могла да реагира, тъй като "паякът" вдигнал колата буквално за минута.

Родителите пък недоумяват как е възможно тримата служители на специализирания автомобил да не разберат, че в колата има дете и да изминат близо километър с него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
30
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
И совалка да е с извънземни пак ще я вдигнат.Бе тия палячовци за 2 лв. и майка си ще продадът.Нито морал, нито етика.Пълни ***.Давай им само да лапат кинти.Такива хора са мизерници, прости и бездушни овци.Те мислят като вдигнат 100 коли и са герой.Ми не не сте.Вдигайте кого трябва
51
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите в тази статия са много показателни за ситуацията в страната. Едните плюят по майката, другите по служителите, но всички са единодушни, че България не е държава!!! Е като няма консолидирано мнение за това кое е добро и кое е лошо как може да се направят правила в тази държава, които всички да одобряват ???
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу бирниците и изедниците на народа!
49
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паяците трябва да се използват само в краен случай, когато паркираното превозно средство създава предпоставка за ПТП и след разрешение от комисия, която може да бъде открита по телефона и евентуално да бъде атакувана съдебно. Маловажните нарушения да се фотографират и да се налагат глоби. Сега паешките служби издевателстват над водачите , а повечето се отличават и с просташки маниери.
48
36
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колата е паркирана в нарушение.Водачката си е виновна.За кво припада?Ако беше паркирала правилно това нямсше да се случи.На тъъпите шофьори все друг им е виновен.
47
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глоба за майката ,че е оставила детето без наблюдение!
46
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия от Казанлък са катили. Точно те са ми вдигали колата при платен СМС. И после даже не се извиниха!!!
45
3
 
20
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
толкова тьп народ че ми се плаче от мька 21 век е
44
2
 
26
 
! Отговори
ТАТИ преди 6 години
Надъхани селендури !
43
7
 
11
 
! Отговори
хИТРО преди 6 години
Ми следващия път може да заключи в колата я свекървата я некой *** за да не я глобят!
42
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е че такива като тая вече не са изключение а повече от половината в БГ.И тенденцията е да стават все повече. Просто такъв е новият морал на обществото.
41
2
 
41
 
! Отговори
художника преди 6 години
Ако колата е "БЕНТЛИ" нема да я вдигнат, явно е на некой гъзар. Вдигат само трошките, щото знаят, че нема да си вкарат неприятности.
40
6
 
37
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Бездушие. Точната дума. Бездушие от страна на служителите. Те и като хора са бездушни, не само като служители. А това е въпрос на възпитание и искрица в душата.
39
6
 
42
 
! Отговори
SS преди 6 години
случката е показателна за умствения багаж на "служителите".Тях естествено нищо друго не ги интересува освен "преизпълнението на плана"...
38
37
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хората си вършат работата, а именно - да вдигат неправилно паркирани коли.Кифлата как може да остави детето си само в колата и да ходи да си чеше катерицата.Явно детето й е било за алиби пред мъжа й.
37
19
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната ***. Нито знае че носи отговорност за колата си нито за детето си.Кара си така все едно че си е в мола. ***!
36
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве кой дава на тия кифли да джиткат по цел ден с автомобили? Ако не е било детето щяла е я да се гримира я да лафи по айфона!
35
12
 
27
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До НекойКолата е била спряна - детето може спокойно да си спи. Нищо не ги оправдава за стреса който са причинили. Те са ДЛЪЖНИ да са сигурни че няма никой вътре независимо къде е била спряна колата. Имат право да я вдигнат само ако няма никой вътре във всички останали случай седят и чакат.
34
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вгледайте се в тия с паяците. Хора с ниска култура, при това и търсят голяма печалба от нищо съществено което правят. Използват ,че са в някаква защита от държавата и се старая да изпълняват някакъв оборот
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
М да, ако всички караме по правилата - работата върви.Ако един не ги спазва - минава между капките.Но ако на всеки му е през канелката- стават такива случки.Ако беше паркирала добре, ако тези от паяка не бързаха като за световно, ако беше взела детето с нея, ако беше отишла пеша до магазина...