След скандал на пътя: Бивш военен гръмна англичанин

Инцидентът се е разиграл сутринта край несебърско село
20 юли 2017 12:15,
111
След скандал на пътя: Бивш военен гръмна англичанин
Снимка: flickr

Бивш военен от несебърското село Оризаре е прострелял англичанин след скандал на пътя, пише "24 часа".

За инцидента потвърдиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Около 10 часа тази сутрин между 53-годишен бивш военен и двама английски туристи на колела възникнал скандал на пътя. Българинът и чужденците започнали да се карат, като впоследствие се сбили.

Афектиран, бившият военен извадил от купето на автомобила си законно притежаван пистолет и прострелял единия англичанин в крака.

Раненият е отведен в УМБАЛ Бургас и малко след това е опериран. Няма опасност за живота му.

Стрелецът е задържан, а оръжието - иззето.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ганчоВоенния се е самоотбранявал срещу двама души,дал е предупредителен изстрел,по-добре полицаите да си свършат работата,не ни е работа на нас да обвиняваме някого.
84
8
 
3
 
! Отговори
ганчо преди 6 години
другарки и другари,ами ако почнат и англичаните в англия да стрелят на поразия по българите там,тогава друга песен че запеете,струва ли си заради тъпотията на един *** да влизаме в конфликт с англичаните
83
1
 
5
 
! Отговори
Емо преди 6 години
До възмутенНе винаги е неоправдано използването на оръжие, според тълкуване на НК от някои юристи ако е застрашен живота ви можете да използвате средства за защита в рамките на необходимото, което се преценява после от съда конкретно, например понякога напдателят е такъв, или нападателите са повече от един, така че не могат да се спрат с голи ръце, и ако има непосредствена и пряка опасност за живота, тогава може да се употреби оръжие, не непременно да се убие, а по-скоро да се спре нападателя.
82
1
 
3
 
! Отговори
Емо преди 6 години
До АнонименОръжието са му го взели за експертиза, но лошото е че ще му го държат до края на следствието и делото. В такъв случай за предпочитане е да не се предава доброволно оръжието, а да го изземат по реда на ГПК. В случая доброто е, че го е ранил и то след предупредилни изстрели. Ония са били два и ако са значително по-млади и по-ьки от него най-вероятно е да не го осъдят, да мине с глоба или в най-лошия случай с условна присъда. Лошото е, че ще му вземат разрешителното, придружено с глоба
81
2
 
6
 
! Отговори
Лондонистан преди 6 години
Така му се пада на англиския бек ,лошото е че се пише на наш гръб ,цял живот ще му плащаме на ***
80
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре е направил човекот. Да се остави на алкэхолни туристи да се подиграват и гаврят.Но щом е действал при самоотбрана зщо полицията ще му взема личното оръжие? Каква е тази практика. Човека не напада, той се защитава.
79
7
 
5
 
! Отговори
Иван преди 6 години
грешката му е ,че не ги е опаткал двамата още в началото....толкова са нагли тия англичани,че няма накъде повече.....
78
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що гръмнал само един -повече ве ,колега,повече.
77
6
 
11
 
! Отговори
Незнайко преди 6 години
Ама после англичанинът има да се хвали на пинта бира в местната английска кръчма като се върне: Абе пичoвe, да знаете като бях на почивка в България, един терорист как ме простреля с пистолет в крака! Ама аз ха наляво, ха нядясно... и т.н.
76
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесна новина. Наглосаксонците разбират само като им засвири оловото. Така трябва да се постъпва със всички злоупотребили с българското гостоприемство.
75
6
 
9
 
! Отговори
Ангелкова преди 6 години
Тая скумрия каза ме сме готови за туристическия сезон ... и че всичко наблюдавали.Туризъма замира с бясна скорост, и след няколко години само Сомалийци ще идват на нашето море.
74
13
 
15
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Добре за какво им оставят оръжието на военните след пенсиониране? Ясно е че вероятността другият да има оръжие е минимална. Така винаги като ползва оръжие срещу невъоръжен нарушава закона. Защо въобще се допуска?!
73
4
 
26
 
! Отговори
Оцелял преди 6 години
За пръв път чета новина дето англичанин да не е наръгал българин в корема след пиянски спор... Не оправдавам стрелбата, но смятам, че ако нямаше пистолет сега щяхме да четем "Пребит и наръган, бивш военен..."
72
2
 
19
 
! Отговори
до 68 преди 6 години
Какви туристи бе - двамата англичани са постоянно живеещи в съседното село. От години.
71
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В БГ чужденците са с предимство. Кланяме им се и им се натъртваме. Пример дава Еднокнижника. Такова оплюване на българин за това че е направил забележка на двама дрогирани диваци, които са си карали по осевата линия, мислейки че всичко им е позволено щом са в Бантустан.
70
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безкрайна лавина от диващина в балканския бантустан.
69
11
 
21
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Печеше им се на енгилизетата, просеха си го. България не е мъгливтя, жлъчен и алчен Албион. Това не е тяхна земя. няма право на мнение, нито дори на поведение, само на Преклонение! Иначе, сачмата у главата и обратно към мъгливият Албион!
68
5
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До бай Петко 64 Тя демокрацията добре е измислена ,че буто човечеството напред , ама не е за всяко племе.
67
0
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
До ПищовлияНа каубоя са му свалили гащите на улицата.
66
3
 
31
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Военният е направил забележка на британците. Също така им обяснил, че може да ги блъснат и да карат в дясно не в средата на пътя. започнали да го бият и единия британец е свалил гащите на военният. Първо е стрелял първо във въздуха, а след това в земята и е прострелял единият в крака.