Клошар открил убитото от майка дете – задушено с чорап!

То било съблечено голо и оставено в покрайнините на града
21 юли 2017 15:52,
31
Клошар открил убитото от майка дете – задушено с чорап!
Снимка: Flickr.com

18-годишната майка, убила детето си, което е на година и 10 месеца, умъртвила рожбата си с чорап. Това установили разследващите.

Той бил пъхнат в устата на момиченцето и е причинил смъртта, като е спрял притока на въздух, твърдят съдебни медици пред "24 часа".

Още по темата

Пловдивската окръжна прокуратура наблюдава случая и ще задържи заподозряната майка за 72 часа.

Стамболийски настръхна от зверството, извършено на 17-и срещу 18 юли т.г. Клошар открил в четвъртък вечерта трупа на детето в покрайнините на града. То било съблечено голо, имало само памперс. До него били намерени и дрехите му.

Все още се изясняват причините за убийството. Майката Гергана била от село в Северозападна България и дошла да живее в Стамболийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18Тук информацията е непълна. Тази още няма навършени 18 г., но вече е родила ДВЕ деца и е дала едното в социален дом.Другото е зарязала в София при мъжа, с когото е живяла допреди няколко месеца и е заминала с друг мъж в гр.Стамболийски.Преди няколко дена предишният й съжител е дошъл в Стамболийски, за да й доведе детето.На такова същество ли предлагаш да отглеждаме децата?Тя ще роди още 10-15 деца, преди да влезе в климактериума, ако не я заставят сама да си носи отговорностите
19
0
 
6
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Нищо не си разбрал(а).Ако има милиони, редно е те да бъдат използвани за други важни неща, а не за отглеждането на децата на безотговорните лентяи. Ако някоя такава не ще сама да отгледа детето си, да я настанят принудително на работа, само това е правилният изход - ще работи, за да го храни!
18
1
 
12
 
! Отговори
Е не преди 6 години
Аз живея заради двете си деца сега само мен си имат,съпругът ми беше баща за пример но Господ реши друго взе ни го.Само заради тях съм жива и продължавам напред а тази ....... за тази само "линчи"!
17
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 16Според теб,добре е,че има милиони за крадене,а да няма средства за домове за децата?!И да ги хвърлят на улицата или да ги убиват?Имаш мозък като на топлийка.
16
6
 
5
 
! Отговори
мондо преди 6 години
Най-тежко е да чета за издевателства над деца. Като не искат, не могат и не знаят как да гледат деца, поне да ги дават за осиновяване.На година и 10 месеца - тя още не го е била извадила от памперса, така ги мразя тези мързели мърлячи, не го е научила да ходи до тоалетна дори. Съвременните родители са нещо потресаващо, ако бях педиатър, щях да съм полудял, трудно се издържа на това невежество в 21 век, а има родители които просто нарочно си мъчат децата.
15
2
 
17
 
! Отговори
До 16 преди 6 години
Брей!Много лесен начин предлагаш.Млада била, неопитна и вместо да ходи на училище, правила секс и забременяла, но не знае от кого!Млада, здрава, пълнолетна, а ти предлагаш само с едно позвъняване да прехвърли грижите за детето си на гърба на работещите и плащащите данъци.Та тя не е и помисляла да се освободи от детето. За нея то е "банкоматче". Искала е само да си спести неудобствата на майчинството. Щом детето плаче - чорап в устата, за да не я дразни.Тази заслужава 30 години ефективно!
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На запад в заведенията за изоставени деца,има такива устройства с вратичка,оставяш детето и веднага звънец алармира и го прибират.Това явно е някоя млада,неопитна,бедна жена,когато живееш в мизерия,се задействат първичните инстинкти за самосъхранение и човек може да извърши неща,които никога не би извършил в нормални условия.А виждам,че е от бедния северозападнал край на България.Трябва да има повече разяснителни кампании,телефони,за да се избягват подобни случаи!
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дете се създава от двама.На нея да и резнат, и на него да му резнат.
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тикволандска действителност!Тиквените избиратели съвсем го удариха през просото!Нали са ненаказуеми и над закона
11
1
 
22
 
! Отговори
Край преди 6 години
На всяка майка оставила дете в дом държавата трябва да предложи 3хил. лева за да и се резнат тръбите. Така няма да се раждат нежелани деца и ще имат пари да си гледат желаните. ХУМАННО И ДЕМОКРАТИЧНО доброволно да направят избора си.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно така е станало, номер 2, а после само се съблякло само по памперс и отишло в покрайнините на града.
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някак си, нямам желние за никаква интеграция. Културни особенности.
8
1
 
19
 
! Отговори
Няма да получи смърт преди 6 години
на присъда, но да й се ОТНЕМЕ оперативно възможност да СЪЗДАВА ДЕЦА! НЯМА полза от такова ПРЕСТЪПНО"ВЪЗПРОИЗВОДСТВО".СТИГА ПОЛУМЕРКИ.Дори в затвора, тя пАК ще забременява. ЗАКОНЪТ да предвиди, а сега да се постъпи така поради ВИСОКАТА ОПАСНОСТ от БЕЗСМИСЛЕНО забременяване.КОМУ Е НУЖНО? На РБългария?
7
1
 
39
 
! Отговори
СМЪРТ ЗА ТАЯ ГНИДА! преди 6 години
Какво уродливо чудовище трябва да си да направиш това!!!!! Това е някакъв франкенщайн!
6
12
 
24
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Абе, в какво се превърнахме???Как успяха да ни "програмират" за 25 години в чудовища???Как заличиха морала, нравственноста и съвеста, милосърдието и състраданието в душите ни????Как превърнаха в Бг в "Зомбиланд"????Не мога да си го обясня!!!!!
5
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A BE MLADA GENA S DVE DEZA I MNOGO TRUDNO SE GIVEE V BALGARRIA,PRAVITELSTVOTO NE POMAGA ZA OTGLEGDANETO NA DEZATA.
4
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как копнея да имам детенце, хиляди също като мен, да го беше дала за осиновяване. Мъка.
3
2
 
35
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Според други сайтове, майката е направила това признание - запушила му устата с чорап, за да не я дразни с плача си.Не виждам какво друго може да ги вкара в правия път, освен труда. Само така има някакъв шанс поне малко да се промени мисленето им и да се научат да бъдат отговорни. Сега и ранните бракове, и ранното раждане са им нещо като игра, която гарантирано носи готови пари, за които не се налага да работят. Още в пубертета у тях се формира представата, че за нищо не са отговорни.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако го е убила за това,че е плакало много... пф не знам дали да коментирам даже :(
1
36
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ли възможно детето само да е налапало чорап?На тази възраст вече могат да одят и правят бели.