Освобождаването на шведа с ритника Ралф Сундберг: Безобразие!

Адвокатът му представил фалшив документ за настаняване в хотел
21 юли 2017 16:30,
65
Освобождаването на шведа с ритника Ралф Сундберг: Безобразие!
Снимка: архив, Булфото

"Това, което се случи през последните дни с промяната на мярката на шведа Ралф Сундберг и пускането му под домашен арест е безобразие. Делото се е гледало при закрити врата и за мен също бе изненада, когато научих, направо получих шок", сподели пред "24 часа" районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова.

Още по темата

"Не подлагам на съмнение обаче решението на колегата от Бургаския окръжен съд, който безкрайно уважавам. Явно той е бил подведен, но аз няма да оставя нещата така", добави прокурорката.

Тя е и наблюдаващ прокурор по делото с шведа, брутално изритал в лицето камериерка в Слънчев бряг.

Прокурорката се закани, че ще разследва адвокатa на шведа Никола Атанасов от София за документно престъпление, тъй като се оказва, че е подал документ с невярно съдържание в съда.

Става дума за предоставен документ, според който Ралф Сундберг имал резервация в хотел "Планета" в Слънчев бряг, където да изтърпява мярката си "домашен арест".

От хотела обаче категорично отричат да имат някакъв наем за договор с лицето и когато шведът е бил конвоиран до въпросния хотел на 20 юли, излизайки от затвора, чужденецът изобщо не е допуснат до хотелския комплекс.

След създалата се суматоха и колебание къде все пак да бъде настанен той, с разпореждане на Районен съд-Несебър е настанен в апартамент в квартал "Стадиона" в Слънчев бряг.

В момента в жилището пред сграда "Калифорния" има полицейска охрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ БЪЛГАРСКИЯ СЪДИ така, има ли корупция в България или да?
12
1
 
22
 
! Отговори
65518 преди 6 години
Ама ние се оказваме със свръхстандарт - за всеки престъпник имаме лична охрана от държавната полиция! Защо господин шведът, когото неговите сънардоници анатемосаха, да не в килия! На какво основание се ползва с привилегии? Я, сега поркуратурата да бръкне по-надълбоко и в адвокатската дейност и професионалната етика!
11
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Христо Иванов от "Да, България" като ви говореше, че е необходима съдебна реформа, вие се занимавахте с ББ и Корнелия кой бил по- по- най. Така ще е , какъвто народът, такава и държавата.
10
3
 
16
 
! Отговори
до селчо преди 6 години
Нищо не е имало, шведите са мъже максимум до около 45г!
9
4
 
29
 
! Отговори
Кик преди 6 години
Е да го вкарат в затвора ли, а родните ни убийци с едногодишни и условни присъди, бъдете реалисти.
8
2
 
23
 
! Отговори
бдинец преди 6 години
Госпожата вдига врява, не че много е интересува справедливоста, а от яд и завист, за където окръжния съдя е взел стабилни финанси в евро, за пускането на шведа.
7
0
 
42
 
! Отговори
Калашников преди 6 години
Нормално.. Голяма работа станало. Ритнал бил някаква българска робиня, която превива гръб от сутрин до вечер за мизерни пари, и си мълчи защото Приклонена главица сабя не я сече и така.. А добре платения ОБЩ РАБОТНИК си е платил и готово ;) Утре този който го е пуснал ще кара нов баварец, а ние ще гледаме и подсмърчаме, защото Приклонена главица сабя не я сече и така..
6
2
 
28
 
! Отговори
селчо преди 6 години
Кой нормален човек може да го оправдава тоя ***? Даже и да е имало нещо между тях,не може да риташ така жена
5
1
 
23
 
! Отговори
Какво? Къде? Кога? преди 6 години
Отговори: 1) Освободиха швед изритал камериерка в главата по хулигански подбуди. 2) В Бургас, града на коалиционните партньори от ГЕРБ и "Патриот е, душа дава", олицетворявани от кмета Димитър Николов и вицепремиера Валери Симеонов - плоската дънна риба. 3) По времето на управлението на султан Ердоган и неговия наместник в България Бойко Методиев Борисов.
4
1
 
55
 
! Отговори
Ау преди 6 години
колко е дипломатична г-жа прокурорката! Съдията бил подведен...Да не е объркала думите? Може би иска да каже подкупен?
3
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случаят бе много едностранно отразен в БГ медиите.Първо въпросната камериерка му се е предлагала, после го е изнудвала за пари,а накрая когато му откраднала портофела с 3700 евро, шведът вече не издържал.
2
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като написах че нищо не става от нас, вие ми наслагахте минуси.Сега убдихте ли се.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BRAVO NA ADVOKATA,SADIATA I SADEBNITE ZASEDATELI.BALGARIA SE GORDEE S TYAH.