Шеф от АЕЦ към полицай: Утре ще те уволня! Ти просто си никой!

Заплашваният му написал акт за шофиране в нетрезво състояние
Обновена: 21 юли 2017 19:19 | 21 юли 2017 19:15, Венцислава Вельова
72

Видео, на което е записан скандален разговор в полицейското управление в Козолдуй, беше споделено в социалните мрежи от човек с име Цецо Благоев. Профилът е нов и в него има само едно публикувано видео.

Клипът показва възмутителното отношение на ръководител по охраната в АЕЦ "Козлодуй" към полицай, който пише акт на негов приятел, след като е бил хванат да шофира след употреба на сериозно количество алкохол.

Самият началник на охраната говори видимо афектиран и вероятно – също след употреба на алкохол.

Случаят датира от февруари, но придобива по-голяма публичност сега – именно заради видеото на Благоев. Самият той отрича да е бил свидетел на станалото, но получил и публикувал записа.

От полицията потвърждават, че такъв случай наистина има, но уточняват, че всички материали са предадени на прокуратурата. От държавното обвинение през април пък са преценили, че няма данни за извършено престъпление.

От АЕЦ "Козлодуй" отказаха всякакъв коментар. Главният герой във видеото не е уволнен!?

bTV съобщаав, че съпругата и синът на ръководителя на Областната дирекция на МВР след този случай са поучили работа в атомната централа.


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Фактите са красноречиви как стават нещата в България. После се чудим защо не върви държавата.
60
0
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Фактите са красноречиви как стават нещата в България. После се чудим защо не върви държавата.
59
21
 
1
 
! Отговори
О. Р. преди 1 година
Най-обикновен милиционерски фалшификат,както винаги зле изигран. На записа са снимани само крака...не видях лица.Вижда се с просто око как камерата се движи от друг човек и умишлено не показава лицата. И правилно прокуратурата е отсъдила че няма престъпление. Еххх...милиционери...милиционери...на две магарета сеното не може да разделите !
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така, че решението е просто. Аец-а частен. Да видим как тогава нек'во си шефче на частната охрана ще се репчи на държавния полицай :-).

Ама пусто вие искате хем душата в рая хем оная работа еди къде си.

Така, че монархията, която е частен бизнес, по принцип ще си отиде кудето и е мястото.

Ама тогава не можете им диктува цени и т.н. :-))).
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А, то при монархията е друго :-).
Монарха си назначава който той прецени без да се отчита на никого. "Комунизма" е социалистическа форма на монархия :-). Северна Корея има 4-ти представител на "комунистическата" монархическа династия. Всяка една династия идва на власт по-подобен начин.След 2-рия или 3-я представител тълпата го коронова за "цар". Примери от "западната" История колкото щеш. Да вземем например кралската династия на ДжиБи ;-). САЩ - Клинтънови и Бушови - повече от 30 години на власт
56
1
 
2
 
! Отговори
Тончо. преди 1 година
Направете си най-после лустрацията и ще тръгне към по-добро,бавно но ще тръгне.
55
2
 
13
 
! Отговори
Скитник преди 1 година
Останки от социализма! Кумосватоаска система, връзкарство.Няма спасение за този народ от самия него?! Ако сте по млади и амбициозни- бягайте силно, бягайте надалеч !
54
0
 
8
 
! Отговори
атомния преди 1 година
този не е шеф на централата.
този е жалко копие на шеф
ама на охранителната фирма на централата или на не цялата
53
1
 
9
 
! Отговори
Всички са еднакви преди 1 година
До Анонимен 36
Какви десни партии? Преди си гласувал за НДСВ и новия им морал, сега за "нова република" или някакво друго сборище на спасители - неудачниците на другите партии. И какво - от цялата работа 30 години изгубени и все същите хора отгоре, все същите хора полицаи, съдеии и все същите хора газят, крадат и убиват.
52
3
 
20
 
! Отговори
Пффф преди 1 година
Ако това е истина, просто не мога да повярвам, че в 21-ви век, в държава член на ЕС, някакво нищо може да се държи така с полицаи и те да не го вкарат в ареста. В тази територия откакто са дошли комунистите преди 70 години шофьори, охранители и друг помощен персонал са на преден план и избиват комплекси. Но... Колелото се върти. Всичко ще си дойде на мястото. И те също.
51
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Недосегаемите. Така са казвали на мафиотите в САЩ през двайсетте години на миналия век. Само да сравня къде сме в момента"

Прав си приятелче! Но си лекичко и крив, защото сега мафиотите им са легални. Самият Тръмп е мафиот и си направи типична балканска шуробаджанащина и в Белия дом и къде ли не около него.
50
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво, кво, кво, кво, кво, кво каза, че, че, че, че не можах да те те чу, чу, чу, чуя?!
49
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интерсно ченгето защо не го тикне тоя в ареста за 24 часа?
48
0
 
28
 
! Отговори
9689 преди 1 година
Цацаров,спиш ли?
47
0
 
49
 
! Отговори
Втрещен преди 1 година
"От държавното обвинение през април пък са преценили, че няма данни за извършено престъпление." ?!?! Това не е държава! Това е прокълната територия! Цацаров, я обясни как така няма престъпление?! Това означава ли, че спокойно мога да наричам всеки полицай *** ?
46
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Недосегаемите. Така са казвали на мафиотите в САЩ през двайсетте години на миналия век. Само да сравня къде сме в момента
45
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А кое е длъжностното "лице", което е сътворило заплахите? Как се казва?
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пишман

Те СА съучастници!
И са вземали пари за да съучастват или да си подлагат северните части.
43
0
 
41
 
! Отговори
Пишман преди 1 година
Заплашване и убиди на слъжностно лице, опит за възпрепятстване, опит за прикриване на престъпление.... И нашето пишман обвинение не констатирало нарушение, престъпление! Браво, вие сте най-умните на мама. Въпроса е, не стават ли съучастници?!
42
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ба си - верно ли? Тоя, който говореше "като шеф" звучеше доста като пиян... Това не може да е вярно или ние сме в опасност - това няма как да е контролирана централа!